GC 2016: Tíz perc a PC-s Gears 4-ből + gépigény

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomot sem ússzuk meg Gears of War 4 nélkül, hosszú gameplay videót kaptunk a játék PC-s változatából és a gépigényt is megkaptuk hozzá. A felvétel akár 4K-ban is megcsodálható, csak győzzed kapkodni a fejed!

Az alábbi 4K-s felvételt egy NVIDIA GeForce GTX 1080 videokártyával szerelt PC-n rögzítették, de persze nemcsak a számítógépeseknek szól. A Rescue címet viselő fejezetben JD-ék egy öreg erődítményen vágják/lövik át magukat, közben néhány új ellenféllel is megismerkednek.

A Gears of War 4 megjelenése október 11-én várható PC-n és Xbox One-on. A Windows 10-es változat gépigénye a következő:

11.
11.
user101
Hát az elsőt is végig játszottam, azt ugyan nem mondanám, hogy szerettem, inkább csak "behúztam a strigulát" :) Ezzel is kb. így vagyok, majd 25 dolcsi körül jó lesz ez később is, de azt is biztos, hogy egy könnycseppet sem morzsolnék el, ha kihagynám. Nem is tudom mit mondjak ? Köszönjük szépen, majd egyszer biztos... ?!
8.
8.
Tokodboy
Cutscene alatt ezerszer jobban néz ki mint gameplay alatt. A templomban is eltűnik egy csomó effekt és fényforrás mikor átvált gameplayre. Gáz.
6.
6.
crytek
#4: 980Ti és 1080 ....mintha egy szinten mozognának... :)
5.
5.
Necreon
#4: 4K-n 4K-ban, nyilván, a full HD az a standard 1920*1080, félreérthető voltam.
4.
4.
Necreon
Ideal spec GTX1080, jól van :D. Nvidia csúsztatott egy kis zöldet hogy promózzák. Persze, ideális eset a GTX1080. Ideális esetben van két 4K TV-d vagy VR-on akarod tolni full HD-ban. Ahhoz fog kelleni, nem egy olyan Unreal Engine -es játékhoz ami abban néz ki másképp mint az elődei hogy vízcseppek vannak a páncélodon, és egy zárt kis folyosón (értsd: lineáris játékmenet mögötted és előtted zárt szakaszokkal amik között vándorolsz, nem azt mondom hogy csak belterek vannak) mész előre, átlag gamer sima full HD 1920*1080-án.

Ha tényleg kelleni fog hozzá az kb. a nemtörődömség, trehány (vagy jól megfizetett...) PC port számlájára írható.
2.
2.
Neo1989
Elvileg jönnie kéne Steam-re de ha a Quantum Break megbukott a Store-ban akkor szerintem ezek se exclusive store címek lesznek.
1.
1.
crytek
80GB lol. Hála isten,hogy amikor venni fogom (persze csak ha jön steamre) már nem lesz arany áron az SSD-k ára
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...