Redout - kezeljük a WipeOut-hiányod!

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Finisbe ért az egyelőre PC-exkluzív WipeOut-klón fejlesztése, a Redout jövő héten veszi be a Steamet. A bejelentés apropóján egy launch trailert is kaptunk, miközben a készítők már rá is álltak a konzolos változatokra.

Nagyon régen nem hallatott már magáról a Redout, de annyi baj legyen: a fejlesztők egy napra pontos megjelenési dátummal jelentkeztek be újra, szeptember 2-án már fel is túrhatjuk a Steamet a PC-s WipeOut-klón után!

Merthogy arról van szó, ezt a 34BigThings sem tagadja. A csapat szerint a Redout a WipEout, az F-Zero és a Rollcage előtt tiszteleg, nem mellesleg pedig "a leggyorsabb játék" lesz, amivel valaha játszottál. A futurisztikus versenyjáték biztatóan fest az első látnivalók alapján (lásd feljebb a launch trailert), külön érdemes megvizsgálni a fizikát, mert állítólag azon is rengeteget dolgoztak.

A Redout egyébként 30 eurót kóstál majd, a Humble Store-ban azonban akciósan szerezhető be. Ugyanitt érdemes megjegyezni, hogy a fejlesztők már dolgoznak a PS4-es és az Xbox One-os változatokon is.

10.
10.
DON GONDOCS
#9: Nem ért és az irígység szól belőle, mert szeretne olyan játékkal játszani mint az Uncharted God of War, Killzone, csak nem elérhető számára és így vezeti le a feszültséget. Nekem is volt sok játék ami miatt ócsároltam és istenítettem játékokat. Amiket sikerült megszereznem valamelyikben csalódtam de voltak pozitív meglepetések is. Csak ahogy mondod az zavaró amikor valaki sík hülye témához és fröcsög.
8.
8.
DON GONDOCS
#7: A moderátorok is csak díszf..ok. Pedig nyílvánvaló ki ő. Csak nem rörlik mert generálja kommentet.
6.
6.
user101
Hát igen, ez egy platform selling title a javából... :D Bármire is jöjjön... :DDD
2.
2.
Dízel
Imádtam a Wipeout minden részét!! Végre Pc-re is jön egy hasonló alkotás! Nagyon várom! Ez a breackneck meg valami mobilos fostalicska csak nem? itt meg azért marha jó grafika, nagyon jó fizika és igényes körítése lesz, na hasonlítsuk már egy mobilos okádékhoz.
1.
1.
DON GONDOCS
Breakneck tök ugyanez 5 euroért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...