Frissítve: Deathstroke is szerepel az új Batmanben?

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a DC valamelyik következő filmjében a rajongók egyik kedvence, Deathstroke is feltűnik. Legalábbis Ben Affleck nemrég posztolt egy tesztvideót, amelyen a népszerű karakter látható.

Már az Öngyilkos osztag kapcsán is lehetett arról hallani, hogy a DC univerzumának egyik legnépszerűbb főgonosza, Deathstroke is csatlakozik majd a társasághoz. Ez végül nem történt meg, de az, hogy Ben Affleck a Justice League forgatásáról posztolt Twitteren egy videót, amelyen épp Deathstroke látható, ismét beindította a találgatásokat.

Hiszen a Snyder rendezte mozi már most elég zsúfoltnak ígérkezik, elvégre Batman, Superman és Wonder Woman mellett Flash, Aquaman, Cyborg, Mera, Gordon felügyelő és maga Steppenwolf is beköszön. Szóval egyelőre az tűnik valószínűbbnek, hogy az Affleck rendezésében készülő különálló Batman-filmben bukkanhat fel a karakter.

Update! A The Wrap utánajárt a dolgoknak, az ő informátoruk szerint Deathstroke az új Batman főgonosza lehet. A találgatások szerint egyébként Joe Manganiello játszhatja el a karaktert, igaz, mindezt arra alapozzák a rajongók, hogy a színész épp Londonban tartózkodik, és olyan szakállat vágatott magának, mint Slade Wilson.

4.
4.
Batman
A Wrap koztudottan egy kamu oldal. A Batman filmhez forgatokonyv sincsen, de majd video mar lesz hozza :D
3.
3.
Remek, nálam idén eddig nagyon betaláltak a DC filmek.
2.
2.
Macifasz
Azóta már megerősítették, hogy ő lesz az új, Affleck játszotta és rendezte Batman film főgonosza.
1.
1.
PaprikaJancsi
Örülnék neki, nagyon menő kis karakter. Ha ő nem lett volna, Deadpool sem lett volna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...