Vajon mit teasel Michel Ancel?

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 27.
  • Teaser
Link másolása
Michel Ancel ezt a csodás keddi napot látta a legalkalmasabbnak arra, hogy begerjessze a Beyond Good & Evil-rajongókat: az Instagramján megosztott artwork láttán azonnal vad találgatások indultak a folytatást (?) illetően.

A kép még friss, bő három órája töltötte fel a dizájner, és maga az artwork és a mellékelt kommentár ("Valahol a négyes szektorban...") is eléggé erősen sejteti, hogy Beyond Good & Evil témában készült.

Nem meglepő, hogy azonnal megindultak a találgatások, miszerint hamarosan újra előkerülhet a kasszáknál megbukott klasszikus folytatása... Ami talán nem is folytatás, már ha hiszünk annak a rajongói elméletnek, mely szerint a képen Pey'j látható fiatal korában, és éppen Jade apukájának a vállán csücsül:

Habár egy ilyen felállás merőben mást ígérne, mint amire az első trailer alapján számítottunk, a játékot 2008-ban mutatták be először, azóta pedig akár háromszor is újraírhatták a projektet.

A legutóbbi hivatalos álláspont szerint egyébként a Beyond Good & Evil 2 továbbra is készül, csak éppen lassan, mert Michel Ancel munkaidejének felét a Wild tölti ki, amit a saját stúdiójával fejleszt. Egy idei pletyka szerint Nintendo NX-exkluzív lehet az új rész.

10.
10.
user101
Nem hiszem, ha tényleg tegra alapú lesz akkor akkorát fog hasalni, hogy beleremeg a föld és mindenki a nintendon fog röhögni, hogy elhozta nagykonzolra a mobilos élményt... ;)

B perverzió; mindenki ugyanígy röhög, de anyagilag megéri nekik és végleg elfelejthetjük a nintendot, mint "nagy" konzolgyártót és ezentúl a zopo, hauweii és társaival fognak egy ligában játszani.

Már eddig sem álltak vele szóba a nagy kiadók és egy inkompatibilis platformmal, megint nulláról indulva mégúgysem fognak.
9.
9.
#8: Fene tudja, az sem elképzelhetetlen, hogy a Nindendo lesz az első, aki egy minőségi húzócímmel küldi útjára az új konzolját. :)
8.
8.
aordog
Jó volt az elsô rész, de Uram segíts!!!
Nem ez a világ játéka....jó lenne, de ha nem megy a dolog, akkor nem kell erôltetni. És ha lenne is valami..akkor ennyi duma után lenne is elvárás! És szerintem ott elhasalna! Miért? Amikor ez kijött, akkor jött a Prince Sands of Time része, ami szintén formabontó volt. Illetve azon idôszak alatt szépûltek a 3D játékok.
Ott sikeres volt. Vajon tudna akkora áttörést, mint a megjelent Doom? Kötve hiszem..bár ha a képi világa olyan, mint a képen, akkor lehet belõle valami. De ha NX exluzive lesz, akkor hasalni fog!
7.
7.
Gykrizsi
#5: Nekem nem volt az, teljesen összeállt. Bár én is sok helyen olvastam, hogy nem érthető. Tény hogy nem mindent magyaráznak meg rendesen, de szerintem nem is feltétlenül szükséges ez, maradjon egy kis misztikum benne.
6.
6.
user101
Ugyanazt érzem ezzel a játékkal kapcsolatban is, mint a Mirrors Edge-el kapcsolatban. Amikor fizetős volt a kutyát nem érdekelte és durvát hasalt a kasszáknál. Amikor viszont boldog-boldogtalan után dobálták bundléban, akkor kellett csak az embereknek... Aztán kialakult egy szűk hangos rajongói réteg, aki mindig hallatja a hangját, de közben a többséget hidegen hagyja az egész - utáljatok érte : nem véletlenül. Nagyon túl van az egész hajtva...
5.
5.
Gábor36
#4: Konkrétan "WTF?" vége volt az elsőnek. :D Az ember azt se tudta mi történt akkor pontosan, (gondolok itt a boss utáni jelenetre), na meg a stáblista utáni rész Pey'j-nél is folytatásra utalt.
4.
4.
Gykrizsi
#2: Én nagyon adnám. De szerintem is egy ilyen előzmény, vagy reboot lenne a jó, mert folytatni nem tudom mit lehetne rajta.
3.
3.
mamgu
#2: Ha lenne, engem igen.
2.
2.
DON GONDOCS
Valakit érdekel még ez a játék?
1.
1.
shatterhand
Az urge csak sajat magat hypeolja vele evek ota.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...