Forza Horizon 3 - külön trailert kapott az első DLC

Link másolása
A héten végre megérkezett a régóta várt Forza Horizon 3, melyhez a megjelenéssel egy időben befutott az első DLC is. A Motorsport All-Stars Car Packért a Deluxe és az Ultimate Edition vásárlóinak nem kell fizetni.

A hét elején végre megjelent a Forza Horizon 3, melyhez már meg is érkezett az első fizetős autócsomag. A 10 járgányt tartalmazó Motorsport All-Stars Car Pack a Horizon-sorozatban először kizárólag versenyre épített autókat tartalmaz. A DLC 10 dollárba kerül, azonban a Deluxe és az Ultimate Edition tulajdonosai ingyen tölthetik le.

Tesztünket az alapjátékról erre találjátok, alább pedig megnézhetitek a csomag trailerét.

8.
8.
negyven2
Ez a trailer csak egy reklámja a DLC-nek. A Motorsport All-Stars Pack-ot eleve tartalmazza a Deluxe és az Ultimate kiadások (útobbiak már 23-a óta tudnak vele játszani vele, és már a játék megjelenése napjától megvásárolható külön is. Ugyan így külön is megvehető a megjelenés napjától a VIP és a Car Pass DLC is. A megjelenés napjától elérhető 3 új DLC ami már nem jár alapból még az Ultimate kiadáshoz se, az a Horn Unlock Accelerator (lustáknak/türelmetleneknek jár akik egyből meg akarják kapni az összes dudahangot), a Treasure Map (ami szintén a lustáknak/türelmetleneknek jár és csak annyit tesz, hogy alapból megjelöli az összes kedvezmény/XP tábláknak, a Bucket Listeknek, a sufni kincseknek, valamint a látványosságoknak a helyét hogy azt ne keljenen felfedezni).
Valamint jött egy Expansion Pack is amivel a jövőben megjelenő kettő nagy DLC packot tudjuk majd megvenni. Ezt eddig is minden Horizonban külön kellet megvenni.
7.
7.
mnmn1
#3: hát igen eddig sajnos nevetségesen fut.

Nekem például gtx 1080-on le kellet vennem mediumra és 72fps-re.....és még így se tartja sokszor azt a 72-ot.

Azért elvártam volna egy gtx 1080-al hogy ultrán fusson 100fps-el minimum.
6.
6.
Inferno
Sztem először lekéne patchelni a PC verziót utánna DLC-ket kiadni mert az olyan laggos shutteringes h kb játszhatatlan :S
5.
5.
delphijos
Azért ez a trailer is nagyon jóféle.
4.
4.
Henry82
#3: Pontosan, addig egy fillert nem adok erte, amig nem probaltam ki, ha mar van ilyen lehetoseg. Azaz lenne...Egyebkent meg semmi logikus magyarazatot nem talalok ra, az xboxos demo mar reg kijott, PC-re is megjelent mar, akkor meg mi a halalert nem adjak ki?!
3.
3.
Wolverine
Igen hát a demo-t már illett volna kinyomni pc-re a megjelenés előtt két héttel, hogy mindenki felmérje mennyire éri meg neki ez a vétel.
Videókon tök szép meg csili vili az egész, de ha valakinek nem fut rendesen a gépén, vagy nem olyan számára az írányítás ahogy ő elképzelte, akkor nyílván nem szeretne kidobni az ablakon ennyi zsét.
Ruhát is úgy veszünk hogy előtte felpróbáljuk, jó-e ránk és jól áll-e rajtunk, mert ahogy a ruhánál is úgy a pc játékoknál is teljesen egyénfüggő, mi hogyan megy és hogy tetszik...
2.
2.
Henry82
Fizetos DLC-k mar jonnek, de PC demo meg sehol, kezd elmenni a kedvem a jatektol, pedig erre tuti vetelkent tekintettem. Vigyazzatok buzik, ha lehuzas szagot erzek, masra fogom kolteni a penzem!
1.
1.
ollie92
Minden tiszteletem a redmondiaknak, hogy egyre jobban PC barátok lettek ami a játékokat illeti (GoW, Forza ) De egy 70€ játékhoz az minimum, hogy az összes baszott DLC-t hozzácsapják ! Hogy szőrösödjön ki a nyelvük ! 10 dodót elkéni ezért a valamiért ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...