Titanfall 2 - minden térkép és mód ingyenes lesz

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 27.
  • Hír
Link másolása
A Respawn az imént szólt, hogy elég az alapjátékot megvennünk, és ingyenesen hozzájutunk majd a Titanfall 2 új pályáihoz és játékmódjaihoz. Magyarán nem lesz szezonbérlet, így a közösséget sem darabolják fel.

Holnap jelenik meg a Titanfall 2, és ha eddig nem tűnt volna fel, a digitális boltokban nem árusítanak hozzá szezonbérletet. Nem véletlenül: a Respawn Entertainment legújabb blogbejegyezéséből kiderült, nem lesznek fizetős DLC-k.

Magyarán a jövőben minden játékos megkapja a tartalmi bővítéseket, az új pályákat és módokat, rejtett költségek nélkül. Elég egyszer megvenni az alapjátékot, máris teljes támogatottságot élvezhetsz, tiéd a teljes egyjátékos kampány és a multi, minden frissítéssel együtt. Így a közösség sem fog felbomlani.

Egyedül az előrendelők játszhatnak három nappal a megjelenés előtt az első DLC-vel, az Angel Cityvel, amely az előző részből ismerős pálya újrakevert változata lesz.

A Titanfall 2 holnap, azaz október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

17.
17.
csabuszflash
Annyira jo lenne ha a csapatok elkezdenének olyan marketingben gondolkodni, hogy ugy reklámozzák magukat mint amit most itt láthatunk. Szerintem sokkal pozitívabban állnának hozzá a játékosok ha nrm brcdapva,megtévesztve lennénk. Rz meg Electronic Arts játék és nincs season pass!!!!!! wow
16.
16.
Codehook1337
Johetnek a tesztek ha jonak tunik meg van a kovi vasarlasom. igaz most vettem meg overwatchot multizni meg most jon a battlefront ingyen accesba de ez akkor is single is :p
15.
15.
user101
Csak nem elirigyelték a CD-Project népszerűségét ?! Gurul a nagy szőrös piros pont... ;)
14.
14.
RoyalA
Tudtuk. Csak örvendezünk mert jó újra hallani.
13.
13.
Ti jol le voltatok maradva mert ezt mar korabban is mondtak :-)
12.
12.
RoyalA
Korrekt! Pirospontot nekik. 1 óra és 30 perc múlva megjelenik. Nagyon nehéz lesz a meló végét kivárni.
11.
11.
mephi
Huhh, ezt nehéz megemésztenem. Megvárom az első tesztet és ha rendben lesz a játék, akkor erre vevő vagyok. (BF1 és COD így kimarad nálam.)
10.
10.
DON GONDOCS
Nincs fizetős dlc, van kampány, Nincsennek felesleges korlátozások, a közösségre koncentrálnak? Milyen évet írunk 2006ot?
9.
9.
Gumiember
Halleluja! Így megtámogatom őket egy rendeléssel!
3.
3.
Hunszi
Álmomban visszamentem a múltba? létezik ilyen? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...