Több mint egymillió Sims 2 mobil letöltés!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy mai bejelentés alapján megtudtuk, hogy az EA Sims 2 mobil verziójának eladási statisztikája átlépte az egymilliós álomhatárt!

Egy mai bejelentés alapján megtudtuk, hogy az EA a Sims 2 mobil verziójának eladási statisztikája átlépte az egymilliós álomhatárt!

CHERTSEY, Egyesült Királyság – 2006. szeptember 29. – Az Electronic Arts, a világ vezető interaktív szórakoztató szoftvergyártó vállalata bejelentette, hogy a The Sims™ 2 mobiltelefonra tölthető verzióját hét hónappal ezelőtti megjelenése óta több mint egymillió rajongó töltötte le készülékére.

A The Sims 2 teljesen egyedülálló cselekményt mutat be; a játékosok maguk formálhatják és irányíthatják Simjeiket, továbbá kiszolgálhatják igényeiket, egyengethetik karrierjüket, és más Simekkel való kapcsolataikat. Az intuitív, egyszerűen kezelhető mobil játék magával ragadó, 3D-s Sim világa a fiatal és az idősebb felhasználók számára is élvezhetővé teszi a mobiltelefonos játékot.
A The Sims 2 számítógépes játék mobiltelefonos verziója 2005 decemberében jelent meg Európa-szerte, és mindössze hét hónappal a nemzetközi bemutatás után, mára több mint egymillió ember élvezi a játékot a készülékén.

“Nagy öröm számunkra, hogy európai vásárlóink elégedettek a The Sims 2 mobilra készült verziójával” - mondta Javier Ferreira, az EA európai kiadójának alelnöke. “Bízunk benne, hogy a Sims franchise nemzetközi népszerűsége a mobiltelefonos verzióknál is hosszú távon megmarad. Az európai mobilszolgáltatókkal fennálló szoros kapcsolatunknak felbecsülhetetlen jelentősége van a Sims rajongótáborának növekedése szempontjából!”

A népszerű The Sims™ 2 mobiltelefonos verziójának sikerére alapozva, az EA ez év végére tervezi a The Sims™ 2 Házi kedvenc mobiltelefonos változatának megjelenését. Ez utóbbiban a játékosok maguk választhatják ki Sims állatkájuk külsejét és fajtáját, trükkökre taníthatják és még sétálni is elvihetik. A való élethez hasonlóan, a Sims állatka is elvárja a törődést, és őrizetlenül hagyni a kutyát egy frissen beültetett virágágyás mellett nem okos dolog!

További információ a http://www.eamobile.com weboldalon és a The Sims 2 hivatalos oldalán, a www.thesims2.com linken.

1.
1.
Myko Alto
Ez hihetetlen ám :) hogy még mindig találnak lehetőséget arra, hogy pénzt csikarjanak ki ebből a szerencsétlen Sims balhéból :D Kiváncsian várom, mi lesz a következő platform, amin hódítani fognak! Mondjuk hútőszekrényekre is meg fog jelenni? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...