A megoldás: HD-DVD és BluRay lemez egyben!

  • Írta: Daks
  • 2007. január 5.
  • Hardver
Link másolása
Véget ért a formátumháború? A DVD-t leváltó HD-DVD és Blu-Ray lemezek harca hamarosan már történelem lesz? Most a Warner kezében a Royal Flush!
Véget ért a formátumháború? A DVD-t leváltó HD-DVD és Blu-Ray lemezek harca hamarosan már történelem lesz? Most a Warner kezében a Royal Flush!


A Warner Bros ma közzétette, hogy jövő héten fogják nyilvánosság elé tárni a mindkét formátumnak középső ujjat mutató Total HD lemezüket. Az új disc a Microsoft - Toshiba duó HD-DVD formátumát és a Sony Blu-Ray technológiáját ötvözi egy műanyag lapkára, és az erre írt adat mindkét olvasóban működőképes lesz. Ha sikerül elterjednie a Total HD-nek, akkor sokat spórolhatnak a filmstúdiók, a videójáték kiadók és a felhasználók is, hiszen így nem kell majd két, egyszerre hatalmon lévő formátumnak megfelelni. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle!
7.
7.
Ca$h
Nem így lesz. Az egyik oldal HDDVD és Blue-Ray míg a másik oldala sima DVD lesz!
6.
6.
Guppi
Én blue-ray írót 200.000-ré láttam pc-be!
5.
5.
Halfer
ez tetszik "mindkét formátumnak középső ujjat mutató Total HD" :D persze itt mindent az ár dönt majd el, ami csak idővel lesz reális érte.
4.
4.
fpeter
Csak valószínüleg 2x annyiba kerülne a disc
3.
3.
Utys
Elöbbi gépelési hibám egy értelmes mondathoz vezetett :P.



(lassan ide is jó lenne egy szerk funkció. Tudom, tudom, sok a meló, de úgy csak megemlítettem.)
2.
2.
Utys
Korrekt.



Bár engem aztán nagyon érint, én az eddigi szabvány problémából se éreztem semmit. Se HD-DVD-t se Blu-Ray discet nem láttam. Sőt olyat se láttam akit már igen :P
1.
1.
Carbon
sztem ez az ideális megoldás mindenki számára....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...