Ősszel érkezne a Call of Duty negyedik része?

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!
Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentése kapcsán megrendezett konferenciáról kiszivárogtak a legszaftosabb információk, melyeket most Veletek is megosztunk!



A márciussal záródó negyedévben az Activision csak egy új játékot kíván megjelentetni, ez pedig a Call of Duty 3 PSP-s változata lesz - ennek ellenére a cég 30 millió dolláros bevétel növekedéssel számol a hátralévő időszakban, mivel a március végén esedékes európai PS3-premieren több játékuk (Call of Duty 3, Marvel: Ultimate Alliance és Tony Hawk's Project 8) is rajtolni fog.

A Nintendo Wii-re exkluzív nyitócímként megjelent Tony Hawk's Downhill Jam PlayStation 2-re is elkészül majd a bejelentés szerint: az új rész az extrémsport Downhill névre hallgató alműfajára helyezi a hangsúlyt, ahol a gördeszkásnak meredek lejtőkön leszáguldva kell nyaktörő mutatványokat bemutatnia az értékes pontokért és a győzelemért. Az átirat tavasszal kerül boltokba.

Az áprilisban kezdődő és júniusban befejeződő negyedévben az Activision kiemelten fog odafigyelni a három - egy-egy azonos című - film alapján készülő játékára: a Pókember és a Shrek harmadik részére, valamint a Transformers című robotos örökzöld legújabb változatára. Áprilisban várható a Guitar Hero második részének X360-változata, valamint szintén a tavaszi negyedévben esedékes az Enemy Territory: Quake Wars boltokba kerülése is.

Az Activision bejelentése szerint idén ősszel új Call of Duty-, Tony Hawk- és Marvel-játékok várhatóak. Bár az új Hawk- és Marvel-gammákról elképzelésünk sincs, azonban már régóta tudni, hogy készül a Call of Duty negyedik része. Elképzelhető, hogy már idén ősszel játszhatunk a folytatással?
14.
14.
bali1213
ÉN EGY KICSIT IDEGES VOK MERT ITT MÁR LASSAN HONAPONTA KELL GÉPET CSERÉLNI HOGY ELMENJENEK A JÁTÉKOK ÉS EZT AZ ÉN PÉNZTÁRCÁM NEM BIRJA EZÉRT PÁRTOL EL SOK EMBER A KONZOLOKRA TALÁN. LASSAN 1ÉVES LESZ A GÉPEM ELÉG DRÁGA VOLT DE MÁR A FELÉT KI KÉNE CSERÉLNI MEGMONDOM ŐSZINTÉN A PC VILÁG EGY NAGY K...... ENYIT ERŐL
13.
13.
dailen
hát az tuti, hogy nagyonis a Battlefieldre hajazna,és a Call of Duty-nál már nem biztos hogy jó a változatosság...én elhiszem hogy a II.vh már 100000éve lejárt, de akkor nem feltétlenül kell kiadni egy teljesen mást, ami talán nem is annyira nyerné el az emberek tetszését... mondjuk én személy szerint várom, ha a Pc-s verzióban nagy lenne a rendszerkövetelmény, akkor majd jó ps2re;)
12.
12.
Gugligoys
Szerintem a COD az edigi legjobb játék amivel valaha is nyomtam de most, hogy kiadják a négyet szerintem már nem lesz olyan jó mint az UO vagy a 2 nekem már a 3. rész is kicsit unalmasnak tűnt és úgy érzem nem kéne tovább feszegetni mégtöbb résszel ezt a fasza kis progi. Szal nem lenne jó ha kijönne a négy mert az má' biztos BF-es lenne, az meg szar. dOob

11.
11.
LACKA0670
remélem h a cod4 nem ilyen battlefield-es lesz (nem fikázom a BF-et), mert nekem nem naon jön be ez a "foglaljuk el a területüket!" stílus... jó lenne ha megmaradna az a király cod hangulat...
10.
10.
Petike0011
Már ideje volt hogy okozzanak valami jo jatekot a gépigény meg legyen a mibajunk :D
9.
9.
FNorberto
8.
8.
Micro Face
jó lenne ha már ősszel kijönne a COD4
6.
6.
fojesz
FNorberto: szerintem arra gondolt, hogy konzol-exkluzív...
5.
5.
Madd Dogg
A Cod 4 még modern hadviselés. ez még napjainkban lesz. a 3 volt az uccso WW2 alapú Cod. ha lesz 5, az lesz jövőbeli
4.
4.
FNorberto
kanduhrka:a CoD3 hol exlúzív?szinte mindenre kijött csak PC-re nem.
3.
3.
Utys
Nofene. Még kiváncsi is vagyok, attól függetlenül, hogy kezd hányingerem lenni a második VH témától.
2.
2.
kanduhrka
Tök egyszerú miért nem. A Nextgen konzolok megjelenése. Próbálták azt elérni, hogy tudatalatt(mivel pc-re nem jött ki a 3) érezzük, a PC-re nem bírta volna el, és megéri konzolt venni. Nyílván a háttérben az MS van, aki fizetett az Activisionnek az exlusivitásért.

vagy egyszerűen nem éri meg PC-re elkészíteni(mert a PC-sek nem vesznek meg minden szart, ezért lett fél siker a CoD2 is)
1.
1.
logoffmeister
Egyáltalán nem tudom, minek kellett kihagyni a PC-s verziót a Call of Duty 3-ból? Pedig olyan jó lett volna! Most meg itt vagyunk egy szép sorozattal: 1, 2, ..., 4. Hát nem tudnak számolni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...