Elkészült a God of War-mozi forgatókönyve

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 10.
  • Cooltúra
Link másolása
David Jaffe, a PlayStation-exkluzív God of War-játékok kitalálója egy interjú keretében számolt be arról, hogy a játékai alapján készülő mozi forgatókönyve elkészült.
David Jaffe, a PlayStation-exkluzív God of War-játékok kitalálója egy interjú keretében számolt be arról, hogy a játékai alapján készülő mozi forgatókönyve elkészült.



Bár a filmről már a God of War II bejelentése előtt tudtunk, sokat nem hallottunk felőle azóta - egészen mostanáig. David egy interjú során ugyanis kikotyogta azt, hogy a mozi forgatókönyvével végre elkészült David Self (A kárhozat útja, Tizenhárom nap - Az idegháború), s már rendezőt keresnek a produkció leforgatásához - remélhetőleg a szakember megtalálása kevésbé lesz körülményes, mint a Halo-mozi esetében!
12.
12.
sci21
Vind Diesel annyira illene a gowba mint tom cruise a shadow of the colossosba ezt a játékot nem lehet megflimesíteni mivel a játék maga több mint egy film.inkább úgy kéne animálni mint a játékban és úgy kéne összedobni... bár úgy vajon lehetne újat mutatni?
11.
11.
Zoleee1993
Szerintem egész egyszerűen lehetetlen a játék élményeit és hangulatát visszaadni egy filmben. De ha elég kemény és elég látványos lesz és természetesen, ha jó főszereplőket választanak akkor jó. Bár nem tudom, hogy van e egyáltalán olyan ember e mint Kratos? Mert a sokat ismételgetett Vin Diesel soha nem tudna úgy kinézni mint Kratos és még csak a közelébe se tudná gyúrni magát. És mondjuk nem tudnék elképzelni egyetlen ismert sztárt sem Athénaként esetleg Árészként.
10.
10.
döncmester
Húú én tökre ki vok gyurva és ha lenyírnám a hajam akkor tökre ugy néznék ki mint Kratosz akár én is játszhatnám a főszerepet hú de tuti lenne kár hogy erre nincs esély amugy én is Rock-ra szavazok
9.
9.
sci21
és 1értelműen semmilyen hülyére fizetett ameriaki sztárt nem szeertnék látni a gow ban mert az elrontaná Athene Blade -gyéből Diesel nézne vissza és nem az animált Kratos...
8.
8.
sci21
Háááát annyira jó ez a játék é álltalában mindig elrontják az ilyen filmeket..
7.
7.
Nordes
Szerintem az a tag lenne a nyerő aki a skorpió királyban játszott.A nevére nem emlékszem csak arra, hogy pankrátorként Rock-nak nevezik.
6.
6.
KRATOSZ
Ha minden áron rendes filmet akarnak készíteni vagyis nem animációt akkor szerintem is VIN DIESEL a nyerő de szerintem is fraknó lenne egy animációs film mert akkor ténleg az arcot is teljesen visszekapnánk amit a játék során megszoktunk GOW FOR EVER
5.
5.
Papajoe
Emberek olyan masszív arc kell mint a képen!!

Jet lee nem ide való, se swarci se pedig a stallone
4.
4.
tyuklepes
Szerintem ez az a szerep, amiért Vin Diesel-t kitalálták :D Nem pedig Hitman-re
3.
3.
Guppi
1.
1.
tjames
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...