Duke Nukem High Definition - töltsd le ingyen!

  • Írta: Daks
  • 2007. május 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Megjelent a Duke Nukem 3D felújított, High Definition változata. A játék teljesen ingyen tölthető, nosztalgiára vágyóknak tökéletes időtöltés!
Megjelent a Duke Nukem 3D felújított, High Definition változata. A játék teljesen ingyen tölthető, nosztalgiára vágyóknak tökéletes időtöltés!

Ha szeretnéd beújítani az új köntösbe öltözött Duke Nukem 3D játékot, akkor az alsó link segítségével töltsd le az ingyenes, shareware klasszikust, majd a nagyfelbontású textúrákat tartalmazó csomagot, és már indulhat is a kocagyilkolás. Jó mulatást!


29.
29.
huhugzá695
28.
28.
huhugzá695
27.
27.
n_csacsi
Sajnos nem tudom elindítani W7-en :( kár érte, pedig szerettem a játékot :S
26.
26.
Sonny2
25.
25.
oBERman
csa all Mikor elkezdtem ezze la játszani (nem régen három éves koromban) hanem most észrevettem hogy túl hamar odaértem az első boss-hoz és amint kinyirtam kiirta hogy mennyi idő alatt csinalta memg stb stb és mikor nopmyok egy gombot nem csinál semmit hanem megfogja magát és vissza megy a bemutatokhoz ugy e a képekhez és bejön a menü hát ennyi pls ha valaki szokta meg nezni ezt a komentet akkor pls irjon valamit és segitsen pls
24.
24.
oBERman
haléjatok nem tok játszani a játékkal nemtom hogy mért :S :@ beállítottam mindent és mikor ralkatintoka DUKE3D exe re belép behoz egy fekete képernyőtt és utána eltunik és nem csinál semmit pls valaki sürgősen irja meg mit csinaljak most mert emlékszem ezzel játszottam 3 éves koromba és retrozni akarok egy kicsit pls valki irja meg mit csináljak( jah és csak a sima vátozatot tötltöttem le)
23.
23.
saseke
Üdv légyszi segítsen valaki!letöltöttem ezt a duke nukem 3D felujjított verziót és szeretnék vele játszani de nem indul el.Feltelepítettem és amikor rákattintok a eduke32-re ugye ezzel indul, bejön egy ablak, hogy A fejléce:Texture Chacing (az írásban valami HRP van.Választom az igen gombot bejön a következő ablak:Automatic Relase Notificacion.Rákattintok itt is az igenre és végigfut valami.Aztán rámegyek, hogy Start és ez jön be:CON file:GAME.CON -missing és csak ok választási lehetőség van.Ezután a program nem indul el..Mit tegyek?Írhattok ide is vagy ez az emailem:saseke@freemail.hu köszi szépen mindenkinek!Üdv szabolcs
22.
22.
VID993HUN
TonyMartini bele se kezdj, nagyon bonyolúlt....
21.
21.
TonyMartini
HÉ srácok modja má vki el hogy kell ezt feltelepíteni! Lécci!!!
20.
20.
fojesz
Arra kattintasz, amelyik jólesik, mindegyik ugyanazt tartalmazza.
19.
19.
TonyMartini
Hello mindenkinek! Hogy a *********-ba kell ezt feltenni?

Ehez én sosem értettem. Léccives vki segítsen! Szeretnék ezzel játszani.

Írja má le vki hogy tegyem föl! Köszönöm előre is!
18.
18.
Hycker
nekem is megvolt egy HRP melohelyen nyomtam 1000el. nem mondom hogy nem örülök neki de egy DN forever bejelentésnek, trailernek vagy ne adj isten egy demonak jobban örültem volna. sebaj. itt van ez. hátha a HRP kóderei besegitenek a foreverbe :P
17.
17.
Daks
nem mondod hogy megvan eredetibe a duke? öcsém, dobd fel az ebayre, egy szazast minimum kaszalhatsz vele! :D
16.
16.
skiz0
loool, jó tudni :O

mondjuk elég rég óta hallottam róla, de ezt nem tudtam tényleg...
15.
15.
Daks
Utys: Ugy tunik igazad van, a most megjelent HRP egy updatelt verzio, korabban is volt ilyen pack. Na de mit számít, itt van és ez a lényeg nem? :)
14.
14.
Daks
nem lesz source duke, a 3drealms toroltette a projektet mar tobb mint 1 eve
13.
13.
SWBF2
A 3D-n nőttem fel...minden délután egymást nyírtuk a haverokkal :D
12.
12.
skiz0
Hmm..nem rossz, bár Source hajtotta Duke Nukem 3D is készül :P Én igazán arra vagyok kíváncsi.. :) (természetesen fanok készítik, tehát nem ilyen hivatalos cuccos :P) Már rég hallottam mondjuk felőle, most majd utánajárok, hogy mégis hogyan áll a fejlesztés :)

11.
11.
Utys
Az utolsó mondat úgy érzem mai napi fogalmazásom csúcsa lett. Tehát nem értem, hogy ez miért lenne hivatalos. Na nem kötözködni akarok, örülök hogy kikerült hírbe, hátha így jó pár ember megismerkedik a Duke3D-vel (ha nem ismerné valaki, valami fura okból kifolyólag). :P
10.
10.
Utys
Daks: Nofene. Ámbár tartom magam, hogy ez létezik jó ideje, mivel, akárhogyan is nézem a képeket, ez bizony kifejezetten ugyanúgy néz ki mint a HRP (High Resolution Pack). Ráadásul a linkelt HD pack is a HRP oldalról tölthető le :P. 3DRealms oldalán nem látom, hogy ki lenne írva.

HRP oldalon annyit látok, hogy update volt megint. Bekerültek új monszták a packba (ideje volt már :P), meg egy két új ficsőr, ergó szebb lett.

Végülis csak a hivatalos részt nem értem, hogy miért az? :D
9.
9.
Daks
Utys szerintem a Duke HD-ra gondol. De amiről ő beszél, az egy home made felturbózás, ez mostani az uj es a hivatalos. Az oldalon ott van, hogy pár napja jelent meg!
8.
8.
DMY13
Duke Nukem Forever-re céloztál Utys akkor tévedsz. És ha esetleg még is kész lenne akkor küldj nekem egy példányt :D
7.
7.
Utys
Jameg még valami baj van vele: szerintem egy kicsit steril lett.
6.
6.
Utys
Egy jó ideje létezik már a dolog hozzátenném halkan :D



Egyébként elég jó. Az egyetlen baj vele, hogy a 3D-s modellek eléggé rosszak lettek, a 2D-s sprite-ok meg nagyon elütnek a high res textúráktól. Ettől függetlenül derakasan megcsinálták.
5.
5.
kenny22
ja hát azért forever mert örökké tart míg elkészül. ha a "now" nevet használták volna akk már 10 éve kész lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...