Knights of the Old Republic 3 már karácsonykor?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a Star Wars: Knights of the Old Republic harmadik része akár már az ünnepi fenyő alatt is landolhat, ha minden jól megy.
A legfrissebb pletykák szerint a Star Wars: Knights of the Old Republic harmadik része akár már az ünnepi fenyő alatt is landolhat, ha minden jól megy.



A pletyka több szempontból is örömöt okozhat számunkra: egyfelől a hivatalos Xbox magazinban látott napvilágot a hír, így a hitelességre inkább vehetünk mérget, mint egy hazai pletyilap esetében. Másrészről kiemelte az amerikai cikk, hogy a karácsonyi megjelenés (kisebb késések előfordulhatnak) a KotOR3-ra vonatkozik, nem az MMORPG-re, mely szintén ezen cím alatt készül - tehát a korábbi téves egyeztetést elfelejthetjük: a KotOR3 és az MMO két különálló játék lesz!
24.
24.
wynner0
en ugy tom mmo lesz es 08 karacsonyan jon amugy valaki mondja mar mert nem szeretne senki mmo-t?
23.
23.
Kekx
A 2-nek csak a vége nem tetszik. 1 hogy nincs konkrét vége, 2 hogy nagynehezen Jedi Védelmezőt (nem értem miért nem Sith Martalóc lett mikor teljesen vörös volt mikor kitanítottam és én is Sith Nagyúr voltam már) csináltam a hócsajból, Artis árulása után hűséget is esküdött nekem és végre kinyögte az igazi nevét. Ezek után Keira közli bármit teszek a tanítványom vissza megy Telosra a szemétdomb akadémiára és átveszi Atris helyét (nem értem hogy saját magam ölte meg nővéreit). Igenis kövessen bárhova mint egy jó tanítvány. Igenis legyen ott a következő részben, Visassal a másik tanítványommal és Atton igenis haljon meg mert az áruló Carthra emlékeztet aki nem ált át a sötét oldalra az 1-ben.
22.
22.
Sithdanika
lesz pc-re ugye? nagyon várom má megvan az 1 és a 2 is remélem valamivel jobb lesz mint a 2-es
21.
21.
Frickes
Ja és valaki tud olyan oldalt ahol ingyen lehet 95 előtti starwarsokat ingyér leszedni? Én utánanéztem de nemtaláltam. Pedig ienidős játékokat már általába le lehet. Köszi
20.
20.
Frickes
Hát igen! A 2 elég gyenge lett. És be se fejezték igazán. És akkora hülyeség h meghal a jedi tanács. És csak a végén lehet sitté válni, de ugyis szar a vége. Ez igy ironikus.:D De 1 3. rész kéne!!! És h lessz? Ez tök jó. A történet ugy sincs befejezve. De nem tom h a2 előtt vagy után jáccódhat majd. Mondjuk MalachorV on kiváncsi lennék mi volt. Vagy h a 2 után mi lesz. Akárhogyis de Tuti jó lesz. És nagy siker.
19.
19.
Dennisson
Remélem a harmadik résszel mutatnak már valamit, mert a második rész nekem HATALMAS csalódás volt. Úgy elbaszták a játékot a hihetetlenűl szenzációs első rész után, ahogy csak kell. Unalmas, a játékhangulat ingadozik (legtöbbszőr negatív irányba) a történet pedig egy fos. Nagy nehezen toltam végig...kétszer, de azóta egyszer se. Az első résznél 8-ig meg se álltam. És csak azért nem nyomtam végig kilencedszerre, mert megvettem a kettőt de...nem írom le mégegyszer.



Vakond:

Nem kell teljesen lemennie a píros csíknak. A Jedi Templomnál dönthetsz. Ha engedsz Bastila csábításának és átálsz a sötét oldalra, akkor Sith leszel. Ennyi. És a későbbiek során nem állhatsz már vissza a Jedik közé. Bár egy alternatív befejezés szerint ha egy női karakterrel vagy, akkor a Darth Malakos harc után még utoljára felvillanhat a remény. Megjelenik ugyanis Carth (nem tudom hogy, a neten láttam) és könyörög, hogy változz meg, mert szeret stb. stb. Bastila meg nyomja a dumát, hogy ne halgaas rá mester meg a szokásos szövegeket de te szarhatsz a fejére sőt! Meg is ölheted. Majd te is szerelmet vallasz Carthnak azt annyi.
18.
18.
kornel14bmx
szerintem ez egy karácsonyi ajándék lesz!jah és kéne:Jedi Knight 4.,Battlefront 3,Imperial Commando vagy republic commando 2,meg az ö9sszes sw játék folytatása
17.
17.
Vakond
helllo figyu és csak ajkkor állsz át az 1-be a sötét oldalra hogyha teljesen pirosig lement a csík nem?és ha az megvan akkor mi történik?
16.
16.
Callation
Éljen,már hiányzott a KotOR!
15.
15.
Rave24
Ha játékot nem is, de legalább a 6 rész blu-ray diskes high def minőségben és hd lemezeken kinyomatják vlmikor mostanában. Reménykedjünk h télen v még az folyamán minimum 1 videó lenne a KOTOR 3ról, én többször is végigjtszottam mind a 2 részt a sötét és a világos oldalon. Nekem bejött mind kettő, csak az volt a bibi a 2. részben h a vége az nem volt teljes, lehet h onnan fog folytatódni a 3. ahol 2 abba maradt. Azért mondtam ezeket, mer az 1.nek meg volt egy normális befejezés. Az alcímére is kiváncsi lennék h mi lesz, mer a 2nek a THE SITH LORDS alcímet viseli. Én általában Lucas bácsi játék weboldalát szoktam nézegetni néha.







Raven legyen veletek!!
14.
14.
t.roli
Lehetett erről hallani pletykaszinten azelött. Nem emlékszem pontosan, lehet csak az mmo változatáról...

Mindenestre illene Star Wars játékot kiadniuk Lucaséknak ez évben, ha már a 30. évfordulónál tart ez a világ...

Sztem kifog jönni ez évben. Battlefront 3mat is várnám...
13.
13.
lewton6
háááát... max. jövő karácsony. Már rég bemutatták volna, ha télleg karácsonykor jönne ki :(
12.
12.
SWBF2
11.
11.
dezsiszabi
hát én valahogy kételkedem, de ne legyen igazam. imádom a játékot (mindkettőt)

egyéként most van az 1977-es SW 30. évfordulója ;) szal még bármi lehet.
10.
10.
General Thomas
Pedig én fogadni tudnék ,hogy ez bizony nem lesz meg fél éven belül...
9.
9.
Carbon
Egy szempontból: IGEEEEEEEn! Igen, igen, igen, igen, igeeeeeeeeeeeeen ez keeeell ideeeee!!!!!!!!!



Más szempontból viszont: hát, nemtom. kicsit büdi. Fura, hogy eddig nem lehetett róla hallani, és még most is, fél évvel az allítólagos megjelenés előtt semmi, de semmi hír nincs róla. Se kép. Videóban meg nem is reménykedek. Mindenesetre sírni fogok mint egy kisgyerek ha nem lesz igaz.
8.
8.
Dakkon
8: én is ezen gondolkodtam. eszembejutott h már most hogy hájpolájk azt az ütős fozokai engine-el készülő SW gammát! meg a másikat is. nemsokkal lejjebb van róla hír. a KOTOR-ról meg semmi. pedig sokan felkapnák rá a fejüket, hiszen egy bejáratott névről van szó!
7.
7.
General Thomas
Yipijéééééééééé :))
6.
6.
t.roli
Régóta hiányt szenvedünk Star Wars játékokban, és egy ien cím nagyon jól fog jönni:)))))))))))))))))))



Star Wars Mindörökké! ( SWM )
5.
5.
Utys
huszti: jól teszed...főleg hogy az egy sokkal jobb mint a kettő :D
4.
4.
huszti
dejólesz, 1-2 megvan, bár az 1. részhez még kis hülye voltam, de a 2-őt végigvittem! Jöhet a 3:D Addigra végigviszem az 1-et:D
3.
3.
Drago
Myko, azért ez elég "érdekes" kijelentés volt. :P
2.
2.
Utys
Igeeeeeeeen!! És nem MMO.....bassszus de vártam már.



Oké...megnyugszom....nadeakkoris......EZAAAAAZ!!
1.
1.
Myko Alto
Eddig is szerettem Fojesz fiamat, de mostmár végképp, pláne hogy ilyen hírrel áll elő! I LOVE KOTOR!!! Ide veleeee! :) Jöhetnek a képek, videok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...