Live Free or Die Hard - készül a játékadaptáció?

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Szinte biztos forrásból tudjuk, hogy készül a Live Free of Die Hard játékadaptációja - az anyag viszont csak egy kisköltségű Xbox Live Arcade-os alkotás lesz.
Szinte biztos forrásból tudjuk, hogy készül a Live Free of Die Hard játékadaptációja - az anyag viszont csak egy kisköltségű Xbox Live Arcade-os alkotás lesz.



Az ESRB a picit, de nem túlzottan véres és erőszakos Teen kategóriába sorolta a játékot, mely a feltételezések szerint az Xbox Live Arcade-on keresztül lesz elérhető természetesen kizárólag Xbox 360-ra. További információink nincsenek, mindenesetre az megnyugtató, hogy a Street Fighter 2 feldolgozásáért felelős Sensory Sweep Studios alkotása lesz a negyedik Die Hard alapján készülő játék.
7.
7.
demon68
"Jó kis látványos only 360 játék. Ez aaaaz"

nem hiszem hogy ez lesz.... Xbox Live-ról letölthető minjáték. ha egy "igazi" játékot kéne live-ról letölteni az bizony hosszú idő is lenne és a merevlemezen is elfoglalna 7-8 gigát.nekem ezeknél olyan érzésem van mint a mobil játékoknál. egy kis reklám a filmnek és ennyi
6.
6.
alex512
Az első Die Hard játék az állat volt főleg az volt benne a király hogy egy csomó a filmből kimaradt helyszínen is lehetett ólmot osztani a rosszaknak. Remek játék ami példa lehet az ilyen adaptációknak.
5.
5.
Madd Dogg
akkora hülyeségek ezek. egy darabig viccesek a reklámpólók meg sörnyitók, de hogy egy elbaszott összedobott határidős játékot is csinálnak afilm miatt...
4.
4.
spongyab
Jó kis látványos only 360 játék. Ez aaaaz
3.
3.
wildláma
heheeeee és csak x360-ra
2.
2.
Guppi
A die hard első részéről is készült játék. Nem is volt rossz.
1.
1.
zero0
neeee , neeeeee , neeeeeeee

egy újabb reklámjáték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...