Chris Pratt szerint eljöhet a Nintendo Cinematic Universe kora

  • Írta: szlav
  • 2024. május 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Super Mario Bros. Movie fergeteges sikere után nem csoda, hogy zöld út nyílt a további adaptációk előtt. Mario szinkronhangja szerint nincs kizárva az sem, hogy egy komplett Nintendo moziverzum jöjjön létre.

2024-et írunk, a videojátékokból merítő filmadaptációk pedig hivatalosan is levedlették az őket évtizedekig sújtó átkot. Többek közt olyan kiváló sorozatok készültek a közelmúltban, mint a The Last of Us vagy a Fallout, a mozivásznon egy évvel ezelőtt szintén hatalmasat szakított a Super Mario Bros.: A film. Azt már eddig is tudtuk, hogy Mario, Luigi és Peach kalandjai egy második részben fognak folytatódni, ahogy az élőszereplős The Legend of Zelda-filmről is lehullott már a lepel, mindezek mellett pedig nem kizárt, hogy mindez csak a jéghegy csúcsát jelenti, ha Nintendo-filmekről van szó.

Hivatalos közleményt ugyan sem a Nintendo, sem az Illuminations nem tett, a Nintendo Cinematic Universe ötlete azonban egyenesen Mario, azaz Chris Pratt szájából hangzott el a Screen Rant interjújában. A színész a saját bevallása szerint is hatalmas Nintendo-rajongó, szerinte pedig egyenes út állhat egy nagy, egybekötött filmes Nintendo-univerzum előtt.



"Annyi minden vár felfedezésre! Több évtizednyi játék alapanyaga vár ránk, nem csak Mario, Peach, Donkey Kong, Luigi, Bowser és Yoshi kalandjai - amit egyébként az előző film végén teaseltek is! Az egész annyira lázba hoz! -- Őrült Nintendo-fan voltami gyerekkoromban, szóval amikor elképzelem, hogy a Zeldától kezdve a Nintendo összes címén át létrejöhet egy nagy, összekötött filmes univerzum, csak arra tudok gondolni, hogy ez mégis hogyan nézhet ki ezzel a rengeteg, imádnivaló karakterrel? Itt tényleg nincsenek határok, órákig tudnék beszélni a témáról!" - mondta Chris Pratt hatalmas lelkesedéssel.

2.
2.
Doomsayer
Pont ez a baj a mostani corpo greed-del, hogy minden játékból ezer részes franchise kell meg minden egyes filmből, ami nem bukott be a kasszánál ezer részből álló moziverzum kell...

Na de kinek, a corp-okon kívül?
1.
1.
Nothing
Hogy aztán ez is ugyanolyan futószalagos tucatgyár legyen, mint a Marvel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...