Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!
Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Az első Budapest Game Show célja, hogy bemutassa az idei őszi, téli játékfelhozatal legfontosabb programjait. A kiállításon a nagyközönség találkozhat a legfrissebb játékokkal, mint a HALO 3, a FIFA 08, a World in Conflict vagy a Medal of Honor Airborne! A látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni olyan fantasztikus MEGJELENÉS ELŐTTI játékokkal is, mint a Call of Duty 4, a The Witcher, a PGR4, az NHL 08, a Kane & Lynch vagy a Timeshift.

További kipróbálható játékok:

Több, mint harminc Xbox 360 konzolon valamint PC-ken lehetőség lesz kipróbálni a Colin McRae: DiRT, a Harry Potter A Főnix rendje, a Guitar Hero 2, a Bioshock, és a MotoGP 07 című játékokat.

Versenyek:

10:00 és 14:00 óra között a résztvevők próbára tehetik tudásukat a következő versenyeken: PGR4, FIFA08, Colin McRae:DIRT, Guitar Hero 2. A legjobbakat értékes nyereményekkel díjazzuk!

Döntők a Palace MOM Park nagyvásznán:

A Palace Cinema nagytermében, a közép kelet európai régióban egyedülálló módon digitális vetítőgép üzemel. Az Xbox 360 konzolt a vetítőgéppel összekötve lesz módja a versenyek döntőseinek megmérkőzni egymással. Akár rekord kísérletnek is beillő módon most először, az ország legnagyobb mozitermében, egy 200 m²-es vásznon kelnek életre a játékok, így ez nem csak a játékosoknak, de a külső szemlélőknek is egyedülálló, különleges élményt nyújt majd.

További programok:

10:00 órától este 18:00 óráig, a mozi előterében mindenki kipróbálhatja a kiállított játékokat. Reggel 10 órától, a nagyteremben bemutatásra kerülnek a legnagyobb népszerűségnek örvendő játékok. A bemutatókat a hazai „gaming” sajtó ismert alakjai tartják.

10:00 – 10:15 Megnyitó
10:20 – 10:35 PGR4
10:40 - 10:55 FIFA 08
11:00 - 11:15 Bioshock
11:20 - 11:55 The Witcher
11:40 - 11:55 Moto GP 07
12:00 - 13:00 Fun Compo
13:00 – 13:20 World in Conflict
13:20 – 13:35 Medal of Honor Airborne
13:40 - 13:55 Call of Duty 4
14:00 - 14:20 HALO 3
14:25 - 15:30 Versenyek döntői
15:30 - 16:00 Nyeremények átadása

Helyszín:

Budapest, MOM Park, Palace mozi.

15.
15.
mathebalu
Budapest Game Show 2007



Én redder és Balu ellátogattunk a MOM Parkba, ahol egy jó kis rendezvényt lehetett megnézni, amelyen olyan játékok bemutatása volt beharangozva, mint például a HALO 3, World In Conflict, Medal of Honor Airborne, The Witcher, PGR4, NHL 08, Kane & Lynch, Timeshift, FIFA 08 és természetesen a Call Of Duty 4: Modern Warfare. A rendezvénynek voltak jó és rossz elemei is, most gyorsan összefoglalom nektek a lényeget...



...a lényeg tehát az, hogy összességében egy jó kis nap volt. Aki éhes volt, tudott venni magának minednféle kaját jó drágán, valamint fél liter Colát 350 Ft-ért...szinte ingyen..:S

De hagyjuk az anyagiakat, mert pénzünk nem nagyon maradt és igazából nem is erről szólt a nap.



Lássuk mi van a meghírdetett prezentációk között és mi hogy éltük meg ezen programokat:



10:00 10:15 Megnyitó - ezt lekéstük, de jót kajáltunk a McDonald's-ben :)



10:20 10:35 PGR4 - Ezt szintén, mivel azzal voltunk elfoglalva, hogy körbejártuk a helyet, megnéztük a felállított standokat, mint például a World in Conflict-é, vagy a World of Warcraftost, amelynél ennek a játéknak a táblás változatát lehetett megnézni, megvásárolni. Fel volt állítva egy kisebb színpad, ahol egy XBOX 360 segítségével gitárversenyt lehetett játszani. Ez igen szórakoztató volt, legalábbis kívülről. Ezen kívül volt rengeteg XBOX360 kirakva, ahol a fent említett játékokat ki lehetett próbálni, illetve a Colin McRae Dirt rallye szimulátort is ki lehetett próbálni, hiszen abból is volt kb. 4.



10:40 - 10:55 FIFA 08 - Ezt majdnem lekéstük, de mivel az összes prezentáció elcsúszott, ezért pont elkaptuk. Kár, hogy 2 percig tartott és elhadarták az újításokat...Viszont ami nagyon pozitív volt itt, az a Microsoft által kiselejtezett XBOX - Adidas focilabdák voltak, aminek nagyon örült kisöcsém...viszem is és holnap focizunk egyet!



11:00 - 11:15 Bioshock - Ez tetszett, mivel a szervezőknek 2 óra alatt sikerült elintézniük, hogy a moziteremben leoltsák az oldalsó lámpákat, így valamit lehetett látni legalább az amúgy is fakó képből. A játék nagyon izgalmas lesz, aki szereti a dark típusú játékokat, annak ez nagy kedvence lesz. A grafikája csodálatos, a hangok hihetetlenül kidolgozottak valamint eszelősen félelmetesek. A játék hangulata nagyon jó igazi 50-es évek beli amerika, mint például a Sky kapitány és a holnap világában, vagy mint a Sin City-ben, sőt néhol Gotham City-re is emlékeztet. Szerintem ezt mindenkinek érdemes kipróbálnia.



11:20 - 11:55 The Witcher - Beindultak a bemutatók és persze meg is kavarodtak, de ez nem szegte kedvünket és néztük mi jön ezután, várva a Call of Duty-ra...nem kellett csalódnunk egy újabb sikergyanús játékot mutattak be nekünk The Witcher címmel, ami szerintem nagy durranás lehet, leginkább azért, mert teljesen magyar nyelvű felirattal és szinkronnal!!! van ellátva. Ennek a bemutatója is élvezetes volt, mert valahogy ezek a középkor stílusú játékok nekem nagyon bejönnek. Azért annyit megjegyeznék, hogy a bemutató kissé egyhangú lett, mert a speaker azzal volt elfoglalva, hogy beszéljen, közben aki játszott a játékkal, fogta magát és "bemutatta", hogy milyen a harcrendszer a játékban, ezálta a különböző fegyverhangok elnyomták a speakert és így már soha nem tudjuk meg, hogy mit szeretett volna mondani. De összességében egy jó prezentáció volt, főleg a záró intró, ami nagyon ütősre sikerült és rajtunk kívül "elvileg" még senki nem látta.



11:40 - 11:55 Moto GP 07 - Ha volt ilyen, akkor sajnos lemaradtunk róla, de inkább azt hiszem, hogy nem volt.



12:00 - 13:00 Fun Compo - Szintúgy...ez is elmaradhatott.



13:00 13:20 World in Conflict - Ha figyelembe vesszük, hogy ez egy jól kitalált játék lehet gyönyörű grafikával, akkor sem tudok elmenni amellett, hogy meg ne említeném, hogy ezt sajnos nem sikerült "eladni"...mondhatom, hogy a technika kibabrált a szervezőkkel, de nekem ez nem így tűnt, a kapkodás és a hozzá nem értés viszont dominált a "prezentációban", ha ezt lehet annak nevezni. Nem baj, mi azzal vígasztalódtunk, hogy szemügyre vettük a standot, valamit a két gyönyörű hölgyet, akik valószínűleg a kínok kínját kellett, hogy kiállják, mert a fejükre egy szörmesapkát kellett felhúzniuk, hogy hűebben tudják azt a látszatot kelteni, hogy ők bizony a szovjet fehérnép becses tagjai.



13:20 13:35 Medal of Honor Airborne - Ez egy szép játék, ez előbbre került a műsorban, az okát persze nem tudjuk. A grafikája nagyon jól sikerült, a hangok is ott vannak, a hangulata nagyon jó, igazi második világháborús gyöngyszem, pedig nem COD. :) Itt a prezentációval nem volt sok gond, hacsak az nem, hogy sose jutottunk el oda, vagy csak nagy ritkán, hogy lelőjünk valakit, mert aki bemutatta, az módszeresen meghalt, vagy éppen 10 centiről mellélőtt az ellennek. Ettől még a játék tetszik és ajánlom mindenkinek :)



14:00 - 14:20 HALO 3 - "Az év játéka...ennél nincs jobb...hihetetlen jó..." de legalábbis ilyen hasonlatokat adott elő speakerünk, aki az egekig magasztalta a fejlesztőcsapatot és a játékot is. Ezután elkezdtek játszani vele, nagyon élvezhette aki játszott vele, mert már azt hittem sose lesz vége és ezt a förtelmet kell néznem egész nap. A grafikája szép, a játékmenet jónak tűnt, az AI-ról azt mondták, hogy nagyon okos, na ebből nem látszott semmi, mert barátunk itt is jópárszor elvérzett, de nem azért mert az AI kitaktikázta, hanem, mert az AI kb 40 egységgel próbálta jobblétre szenderíteni szerencsétlent...sikeresen. Persze, akinek tetszik, hogy szörnyeket öljön, az tegye.



13:40 - 13:55 Call of Duty 4 - Elérkezett az amire vártunk, természetesen a kihirdetetti időpontnak fele se lett igaz, de nembaj, a COD4 mindent megér...még háromnegyed óra aktív várakozást is, mert ugye szünetet tartani kell.



És úgy lett ahogy gondoltuk...ez volt a legjobb előadás, amit láttunk és nem csak azért, mert ezt vártuk leginkább, hanem azért is, mert az előadó profi módon felkészült, tudta mit akar elmondani és aki a játékkal játszott, ezt szinkronban tette, legalábbis sokkal meggyőzőbben mint az addigiak. Ez már majdnem úgy tűnt, mintha felkészültek volna rá, nem úgy, mint a többi előadásra. Liquid a http://www.gamer365.hu/ egyik vezető személyisége kitett magáért. Köszönjük!



14:25 - 15:30 Versenyek döntői - Na itt csak azért nem nyertem FIFA 08-ban, mert lemaradtam a jelentkezésről...



15:30 - 16:00 Nyeremények átadása - itt már utaztunk hazafelé és fél ötkor már itthon voltam és írtam eme eszmefuttatásomat.



Végül egykori irodalom tanáromat idézném: "hát ez csak közepes fölé" mert nála ilyen jegyet is lehetett kapni és bevezette a naplóba.



Köszönjük a rendezvényt, reméljük jövőre is lesz, hiszen van hová fejlődni!



redder

http://szieclan.hu
14.
14.
fps girl
Hát én is voltam a barátommal ezen a jóságon és szerintünk tök jó volt:)

Volt ingyen labda a Fifás bemutatón,amin rajta volt hogy Xbox meg hogy Adidas:)

A PGR4-et és a Colin McRae-t kormány-ülés-pedál kombinációval lehetett kipróbálni.A Guitar Hero pedig elég nagy szerepet kapott középen kivetítővel,kihangosítva:)

Tök jó volt!!!

De a legjobban a Bioshock és a Cod4 volt,természetesen nálam Cod4 vitte el a pálmát!!!:)

Grafika,cálzás...stb kitűnő:)

Hangulat pedig nem változott!Ugyanolyan jó,mint a többi Cod!!:D
13.
13.
Nagyi06
nah volt a rendezvényen de nem volt valami jó:S

a cod 4 el egy kcsit toltam azt annyi:D
12.
12.
Shagy
vki megmondhatná hogy lessz e ide belépő és ha lessz kb mennyi . előre is köcce

11.
11.
Shagy
jajj de kellene menni :D

10.
10.
Domasi
Bioshock rulezzz!! de kár hogy nem Bp-n lakom:(((((((
9.
9.
Fals_Hun
Én elmeek szétnézek! Habár a Hellgate London kár hogy még nincsitt.. Na mind1 én azért megnézem lessz ami lesz =P
8.
8.
Micro Face
Ilyenekről maradok le mindig.
6.
6.
Dentis 360
200nm!Ezt látnom kell!!!A Gamekapocs stáb megy erre a bulira?
5.
5.
PS3!!!!!!
Én tuti ott leszek!!!Kiváncsi leszek hogy milyen lesz, ez az első nem?
4.
4.
skiz0
Nekem meg kicsit messze van innen Bajáról a dolog, de lehetséges, hogy valahogy elnézek hétvégén Pestre, és akkor tuti jövök ide én is :) Jó buli lenne..
3.
3.
_=XYZ=_
Jólenne erre elmenni, de pont ekkor nem leszek otthon!:(
2.
2.
JcGross
Ilyet itt miskolcon mér nem csinálnak? Nekünk nem jár ki ilyesmi, csak feltalálók éjszakája :'(
1.
1.
tjames
Hah! Pont Pesten leszek aznap! Lehet bekukkantok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...