Microsoft gagyishow - Bill Gates utolsó napja

  • Írta: Daks
  • 2008. január 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Kíváncsi vagy hogyan csinál magából hülyét Bill Gates? Következzen most a Microsoft elnökének valóságshowja, melyben utolsó napját követhetjük figyelemmel.
Kíváncsi vagy hogyan csinál magából hülyét Bill Gates? Következzen most a Microsoft elnökének valóságshowja, melyben utolsó napját követhetjük figyelemmel.


A CES kiállítás alkalmából készített kisfilm Bill Gates nyugdíjazás előtti utolsó napját mutatja be a Microsoft-nál. Kiderült, hogy a világ leggazdagabb embere, és egyben a valaha volt legnagyobb szoftvercég alapítója nem az a szürke programozó fazon, mint ahogy elképzeltük - az Adam Sandlerhez hasonló hollywoodiak mellett például bármikor megcsillogtathatná tehetségét valami gagyi vígjátékban. A videóból érdemes kiemelni azt az image építő trükköt, ahogy Bill atyánk nem a szokásos 8000-es SUV-jával, hanem egy környezetbarát ázsiai hibriddel indul munkába. Még jó hogy árva kismacskát nem fogadott örökbe a kamerák kedvéért. Azért nem rossz, nekünk tetszett a film!
45.
45.
Mythic
Hát informatikus haverok szívesebben használnak házilag gyártott XP CD-ket mint eredetit. Már ha informatikusnak lehet hívni a programozói fosulira járó negyed éves hallgatókat. Pedig mindegyiknek van ingyen eredeti Windowsa. Ha te erre használod a géped, hogy próbálkozol mindennel, akkor a Win tényleg hamar beadja az unalmast. De nem is tudom, melyik OS bírja ezt jobban.
44.
44.
t.roli
A jobb telepítő cd-t? Manapság az eredeti Winfosnál is van jobb? (úgy bánom h megvettem ezt a *****!! Hiba volt, de nagy)

"nem tudatosan használod akkor megértem, hogy a windows megadja magát"

Hát mi a tudatos, én felpakolok leteszek, programokat tesztelek meik a jó, meik nem jó, meiknek milyen baja van, meilyik miben jobb. Ha ez bűn, vagy hozzánemértés jele, akkor nem tom mi legyek. Mi az h egy rendszer, szétesik, ha változtatok rajta valamit (pl felteszek egy paint stílusu progit)? Annyira instabil tud lenni, h örülök ha fél évet kihúz...

De tényleg sík hülye lehetek a gépekhez, ha arra ahsználom az instalt, és az uninstallt amire való...
43.
43.
Mythic
Nem mondom, hogy tuti vissza tudom csinálni, de találkoztam ezzel a problémával és sikerult az osszes családi fényképet, videot, gyakorlatilag az egészet visszahozni és egy ingyenes progival. :D Jó, nem kevés órámba telt számos fórumot végignyálazni, hogy mit lehetne tenni és milyen progit ajánlanak és kb a 4. program jott csak be, de sikerult. Hát ha viszont próbálkozol ossze-vissza, nem tudatosan használod akkor megértem, hogy a windows megadja magát. Unokatestvéremék az osszes létezo demot beinstalálják, aztán rendbeszedem kicsit a gépjuket, 3 hét múlva meg megint rohadt lassú és hibauzenetekkel bombáz. Kopogjam le, én viszont nem tudom mikor volt utoljára ilyen problémám. És az esetedben egy speciális butított Windowsról van szó. Létezik olyan is, amivel gondolom gond nélkul megbirkóztál volna, utólag jó okoskodni, de választhattál volna jobb telepíto CD-t is.
42.
42.
t.roli
Mythic: Sose capslockozok, utálom, shiftet használom.

Ő hát az utolsó progi amit néztünk az ien visszaformázást is tud, stb, eléggé nem kétforint progi, kétszázezer jobban megfelel neki, és mégsem talált semmit. De! öt megabájtot a programfilésben, utánna sok ien hülye jeles 2 kilobájtokat. Ez menthetetlen volt... A butitásra meg ne legyen mentség h a windows csak gyorsformázott stb. Ha én javításra rakom be cd-t akkor ne formázzon semmit, vagy ha formázza akkor csinálja is fissza és ne a telepítő ablak jöjjön be h formázatlan meghajtó, 0 mb hasznűlt terület, 1 partíció stb.. Ez menthetetlen volt az tuti. Nem egyedűl próbálkoztam, csak elösszőr. de ha máskor ien lesz, tuti hozzád viszem a vinyót, mert gondolom meg tudod csinálni. Nekem 200 rendszerem volt, és használom is minden zugát. Nem csodálom h tönkremegy, a regisztri cleaner 5000 fölös meg hibás fájlt talált a múltkor. Nem csak gamekapcsozni kapcsolom be a gépet, hanem amit lehet csinálom is rajta
41.
41.
logoffmeister
@16: kicsit megkésve, de válaszolok

http://www.ujszo.com/clanok.asp?vyd=20080108&cl=205987 - innen vettem a 92%-ot(a kép alatti szövegben van, gondolom ők is félreírták, mert 920-at írtak)
40.
40.
Mythic
Roli ezzel a problémával találkoztam és sikerult minden adatot visszahoznom. Mint írtad elég sok PC esetében eredeti Windowst mellékeltek, csak az MS úgy gondolta, hogy az emberek tobbsége tok suttyó ezért elég kegyetlen lebutított Win-t adtak legalábbis ami telepítést jelenti. Lemez be, Boot, majd gyakorlatilag azonnal torlés a partíciókat de és Win fel. Csak az benne a jó, hogy gyorsformázást végez, ami a megfelelo programmal visszaállítható. Nekem sikerult mindent visszahozni Windows alatt is. A vírus pedig valószínu a nem helyesen osszeállított védelemnek koszonheto. Tudom nagyon sokféle ilyen program létezik és nehéz oket úgy osszehozni, hogy az komolyabb biztonságot jelentsen. Nekem évekig telt és 2 PC-t is elfogyasztottam amíg sikerult olyan rendszert osszehoznom, amivel nagyon elégedett vagyok Windows mellett is. Van egy csomó dolog ami tetszik a Linuxban, csak úgy érzem tobbet vesztenék az átállással mint amit nyerek.

A Capslock használata az internet világában tudtommal kiabálást jelent, mindegy ezt csak úgy említettem, hogy ha beszélgetunk (szerintem), akkor nem kellene kiabálni. És igen, nem nagyon értettem mit értesz az alatt, hogy miért kellett. Más szemszogbol néztuk a dolgokat, én uzletileg és úgy megértem miért kellett és azt hiszem társadalmilag is jobb az úgymond nagy paicvezeto vállalat mint 5-6 konkurens.

Jó, azt nem mondtad, hogy szar, de bármit mondtam mint érv az optikai tárolók ellen, rogton heves ellenkezésbe kezdtél. Én tudom jól, hogy én tényleg csak valamilyen szinten 0,...% vagyok, aki orul, hogy nem kell CD-kel rohangálnia meg égetgetnie. Ennek ellenére nagyon foguk orulni, ha 5év múlva a sorozataim kiégethetem egy lemezre, akár tobb évadot is. Valószínu akkor sem fogok Blu-Ray filmeket nézni, de adattárolásra én is ugyanúgy várom mint te, bár most jelent meg a 32GB-os memória kártya, az azért mégiscsak kicsit kisebb és sokkal tobbszor felhasználható. :P
39.
39.
t.roli
"Roli ami neked nem tetszik, arról te egyértelmuen kijelented hogy szar!"

Ez erős túlzás. Két dolgot nagyon szivesen leszarozok a számitástechnikában+egyéb dolgok. Az egyik: windows a másik(ez így lehet túlzás, inkábba microsoft felfogása a windowsaihoz) a xbox összeépitése. Nem a tudásával van bajom a boxnak, hanem ahogy összereakták, és h nem voltak képesek jól összerakni, galád módon, csak azért kiadták tesztelések nélkűl, h megelőzzék a sonyt, és szó szerint nem érdekelte őket mi lesz késöbb.

Honan tudod h kiabálok? Max magamba orditoztam :) Csendes őrűlt. tudod..

amúgy azért emletem már iki ennyire a dolgokat, mert 3X fordítottad ki a szavaimat, és az már kicsit idegesítő ha leírom 3X ugyanazt másképp, és mindig másghogy reagálsz de nem jön le neked a lényege. Próbáltam mindig kijavítani, de ha kijavítottam amit írok, akkor már nem vetted figyelembe az előzményeket és azt is kifordítottad. Lefárasztott.

Nem nem én tettem tönkre a windowsom, a megfelelő progik mindegyike volt olyan hanyag, h beengettek hozzám egy olyan vírust, ami leszedi a procim 50% át egy fontos rendszerfájlal, amit ha kikapcsolok puff elszáll windows. a vírusírtók észrevtték (számszerint 6) és egyik sem tudott vele megbírkózni. Én halál nyugodtan, gondoltam berakom a windows install cd-t (2 hónap után). (hozzáteszem, két partícióm volt, elötte mindent átmentettem a 2. partícióra), install be, ott van h javítás. Kedvesen kiírja a windows, h ha ezt választom, minden adat megmarad, csak a rendszerfájlok bla bla bla... ok indítottam.

Újra inditást kért. Ok legyen.

Hmm... Kék windows telepítő ablak... Itt valami nem stimm... Telepítés, meg olyanok h fromázás stb... hmm ez tényleg nem jó... Megnézema partíciókat.... szívbaj... egy partíció, az is üres... MONDOM MI!? MI VAN?! Átvittem másik gépbe, és ott megnéztema windowsban, valami RAW fájlrendszert csinált a vinyómra, egyberakta a partíciómat, és kész vége meghalt... Partíció felismerő progi (2 db). Ismeretlen formátum.. Utánna néztem neten,a RAW valami videó formátum... APám... Kész voltam... Kicsit linuxoztam, hátha még menthető egy másik progival (pendrivról isndítható linux, kedves barátságos felülettel, és mozzilla, java, flash, minden támogatás, word szintü szövegszerkesztő, egyszóval mindent tudott a kicsike) és végűl kiderált tényelg menthetetlena vinyóna tartalom. Nem elég, h a javítás után nem indúlt el a windows, de még a második partícióm is gajra ment, amihez tényleg az ég világon semmi küöze nincs annak a nyűves oprendszernek. Eredeti windows, valódi előny... NA persze... Annyira hibás lett volna a windos h úgy gondolta h ez a gép menthetetlen mindent törlök, még magamat si kinyírom. Zseni az oprendszer az biztos...

Az h te nem használsz otpika tárolókat, az enm azt jelenti h szar amit csinálsz ilyet SOSE mondtam. Egyszerűen azt mondom, h a világ 99% ának viszont szüksége van rá. Legalábbis aki pcvel foglalkozik, akár bekapcsolás szinten is...
38.
38.
Mythic
Ez az egész lehet, hogy kicsit agymosásnak hat, egy OS meg ilyenek, csak néha tovább kell látni az egyénnél és szélesebb rétegben gondolkodni. Szuleimnek az is egy kihívás volt, hogy munkájuk során elsajátítsák a Win használatát és nem kevés ember volt vele így. Most ha azt mondanák nekik, hogy mellette a másik gépen egy LInuxot kell használniuk, az már olyan keveredést okozna, ami valószínuleg munkájuk rovására menne egy jó ideig. Lehet, hogy azok akik naponta ulnek PC-juk elott természetesnek veszik, hogy ez meg ez milyen konnyu, de azok az emberek akik gyermekkorukat PC nélkul toltotték, azoknak bizony egy elég nagy kihívás. Sot a mai fiatalok sem mondhatók éppen PC gurunak (játszani azt tudnak, de telepítéshez már segítséget kérnek). Ezért szerintem jobb dolog, hogy csak egy valamit kell megtanulni úgymond kotelezoen, ezzel is kicsit segítve mindennapjainkat. Az pedig, hogy ez a Windows lett, az Gates tehetségének koszonheto! Vitatni lehet, de elvenni az érdemeit nem. Akinek undora van tole, megoldható nem kis ido ugye ami pénz + akarat kérdése. Utolsó esetben két OS használata, specifikusan az egyik, általánosan pedig a kedveltebb. Aki annyira ért hozzá, hogy egyértelmuen kimerje mondani, hogy a Win szar és nem én basztam el esetleg valamit, az szerintem a két OS-t is simán megoldja egy PC-n. Azzal egyetértek, hogy egyetlen Windows sem volt megfelelo állapotban a kiadáskor. De 2-3év alatt sikerul olyan szintre hozni egy-egy megjelent Windowst ami kielégíto. Nem kell ész nélkul váltani mindig a legújabbra, érdemes addig használni a régit, amíg az nem válik használhatatlanná.
37.
37.
Mythic
Roli ami neked nem tetszik, arról te egyértelmuen kijelented hogy szar! Ugyanez volt az újgenerációs optikai adathordozók koruli vitánknál is, mert én hulyeséget mondok, amikor 2 hónapja nem volt már se CD se DVD a számítógépemben, így az égvilágon semmi szukségem erre az újgenerációra. Optimus kommentjével pedig egyetértek. Lehet szidni a Wint, de a célnak megfelelobbet nem csinált még senki!!! Ezt értsd szélesebb értelemben. Ha annyira kegyetlen szar lenne, akkor pedig meg lehet oldani a OS váltást, csak pár napot-hetet rá kellene szánnod, hogy minden programot amit Win alatt futtattál, sikeruljon más OP-ra is mukodésre bírni. Gyakorlatilag minden felhasználói program létezik Linuxra is, csak lehet más néven, kicsit eltéro kezeloi felulettel. Itt újra jonne a tanulási szakasz, amit gondolom nem szeretnél, ezért érzed úgy, hogy ez rád van kényszerítve. Nincs rákényszerítve, csak nem akarsz újratanulni szinte mindent amit a PC használatáról tudsz. Ez most az MS hibája? Kétlem, pont nekik koszonheted, hogy elég egyetlen OS-t és az alatta futó programok használatát megtanulnod. Már írtam, milyen probléma lenne nagyon sok embernek, akár 2-3 operációs rendszerben is kiigazodniuk, nem mindenki informatikus vagy hobbija az informatika. Az emberek 80%, talán még a rendszerét sem tudná megnézni az OS alatt. Szerintem az XP SP2-vel nagyon kis jó OS lett, nem tokéletes, de a sikere mutatja, hogy az embereknek bejott. Ha neked nem jon be, akkor se kiabálj itt ha megkérhetlek, mert ezzel magad járatod le. Eroltetve van, de vajon miért? Mert ez az egyszerubb megoldás, ha valamit általánosan elfogadottá teszunk, minthogy 100féle inkompatibilitási gondokkal kuszkodjunk. Nézz a Winre úgy, mint egy szabványra, és orulj hogy ott a másik lehetoség csak nem élsz vele. Egyébként nem értem miért nem két OS-t használsz, ha ennyi a bajod. Ha létezik tényleg egy annyira specifikus feladatod, ami csak Win alatt használható, akkor épp elindítod azt, minden másra meg ott van a Linux. Gondolom a javítást se véletlenul kellett csinálni, biztos egyik reggel megadta magát a Windowsod, megfelelo programokkal akár évekig is probléma mentesen karban tartható a Windows, csak bánni tudni kell vele.
36.
36.
Optimus Prime
Hát ennyi vita utánén már nem is igen merek kommentelni. Nos, a film... hát béna, nem gagyin csak egyszerűen béna. Se nem vicces, se nem paródia, semmi.

MS és Windows. Gates lopott mindent. Aki látta azt a filmet "Számító emberek", bár más címmel is futott. Abban benne van minden, hogy Gates, hogy lopta a DOS-t, a Windows-t, stb. Majd kiszált az Apple-től és megalapította az MS-t. Hogy mitől lett ilyen sikere és elterjedt nem tudom. De azt se mondom, hogy tökéletes. Gyakorta egyetlen stabil és hibátlan Wint nem tudott kiadni. A 98-at szerettem, és már csak a leglegvégén áltam át az XP-re, ami anno nem tetszett.

Alternatív megoldás van Win helyett. Csak semmi értelme, mert a programok 95%-a Winre épül. Próbáltam én már Linuxot, de hogy teljesen őszinte legyek nem jöttek be. Fura kezelés, több száz elemes menü és rideg környezet. És az a sok partíció...

Nem vagyok elfogult, csak úgy vagyok vele, mint szerintem más is. Megszokta a Windowst. És én is azt kérdezem: ha nem jó, miért nem csinált valaki jobbat? Stabilitás szempontjából bármelyik ingyenes Linux übereli. Az XP sikerét meg el kell ismerni, hisz már hetedik éve a apályán van és nem avult el, értsd még minden progit XP-re (is) írnak. Ennyit tudtommal egy Windows se ért meg, mert ha igaz ég kitolják az XP "életét".
35.
35.
t.roli
Mythic: Te látom télleg nem értesz!!!! ÉPP EZAZ! NEm mien kérdés ez hanem az h Ép az a baja rengeteg embernek h miért fogott bele, mert olyanok az oprendszerei mintha direkt szivatnák az embereket. ÉS NEM, NEM LEHET LECSERÉLNI EGY WINFOS OPRENDSZERT MERT RÁNK ERŐLTETIK ÉS NINCS MÁS LEHETŐSÉG!!!! SAJNOS NINCS OLYAN VÁLASZTÁSOM H ÉN MACAT AKAROK, MERT A MICROSOFTRA VAN CSAK OLYAN SZOFTVER ÉS JÁTÉK AMI NEKEM KELL ÉS HA LENNE EGY OLYAN LEHETŐSÉG, HA A MACAC VISZIK A WINDOWS OS PROGIKAT, ÚGY UGRANÉK ÁT A MAC RE H SOHA TÖBBÉ NEM NYÚLNÉK WINDOWSOS GÉPHEZ. Egyszerűen rühellem h ennyire egy elcseszett oprendszer, h saját magát képes tönkretenni ha BERAKOM AJAVÍTÓCD-t. Ez a hülye windows a javító cd-m betétele után FORMÁZTA MAGÁT!!! Ez normális egy géptől? A vista kész erőmű az erőműben, ami az erőműből táplálkozik. A Windowson még vágni sem lehet mert tuti behal valami és kezdhetem előlről. Mi az h leválthatatlan? Le lehetne váltani én akármikor használnék még dos-t is ha működnének azokon azok a dolgok, amik a windowson is.De könyörgöm nem tehetek mást ezzel a szerencsétlen programmal, kell szenvednem nap mint nap. Ismétlem, nem lehet megélni windowsnélkűl és ez a legnagyobb baj is egyben, mert kötelező és nem akarnám ezt használni... Soha a windows 98 óta nem mondtam egy oprendszerre h milyen jó. az utolsó valamire való windows a 98 volt a maga idejében... Azóta..

"Milyen kérdés ez, hogy miért csinálta meg?"

Még egyszer rátérek a kommentemben erre. mert elfelejted mit írtál. belekötöttél abba amit előzőleg írtam, miszerint azt írtam, h sokan azért szidják mert élt a lehetőségeivel. ÉN IS SZIDOM MERT HA NEM ALAPÍTOTTA VOLNA MEG AKKOR EGY BIZTONSÁGOSABB ÉS BIZTOSABB VILÁGBAN ÉLNÉNK!!! Ehez már nem fűzök többet ha még mst sem érted mire gondolok, akkor tárgytalan a veled való kommunikációm, most és ezután is.

Elhiszem h sokatoknak tetszika Windows, és h nincs vele bajotok (elfogultság 4ever) de nem kéne aztmondani tudatlanúl ha a legjobb. CSAK a legelterjedtebb és a legtámogatottabb+LEGERÖLTETETEBB.
34.
34.
Shelby Mustang
Bill Gates egy nagyon nagy ember,nem akármien kis céget alapitott,a Microsoft az egy nagyon erős cég lett és a világ egyik leg erősebb cégévé nőte ki magát.És az operációs rendszeri nagyon jók és hát téleg tudhat valamit hogy pl az XP az 6év után is leválthatatlan,és a Vista meg még sehol de aztán lehet hogy 5év mulva a vistára mondjuk azt hogy mien jó:)Én sajnálom hogy vissza vonul mer jól csinálta a dolgait,és kitdja mien fél nótás fogja lecserélni őt,de biztos nem lesz olyan szintű min Gates:)hát akkor visszont látássra ,és jó pihenést Gates:)
33.
33.
Mythic
Ma is be lehetne torni a piacra, csak senki nem tud jobbat csinálni ami magában megváltoztatná a piacot, vagy tud egy kicsivel jobbat csinálni, csak nincs olyan uzleti érzéke amivel igazán nagy sikerre vihetné. Mindenkinek adott az a lehetoség ami anno Gatesnek. Vállalkozott, bejott, most mit kell ezen lovagolni? Ha nem tetszik a terméke, tessék terméket váltani, létezik lehetoség. Az élet számos teruletén léteznek jobb megoldások az általánosan használtnál, csak olyan problémás lenne átállni, ami nagyobb ráfordítást igényel, mint amennyit nyerhetnénk a másik technológiával,
32.
32.
Mythic
Milyen kérdés ez, hogy miért csinálta meg? Azért, mert piaci rést látott, megcsinálta, eladásra kínálta, az embereknek meg bejott és vették. Ezt csak irigyelni lehet, hogy más nem csinálta meg.
31.
31.
t.roli
nem, hanem az h miért csinálta meg ezt az oprendszert... azér szidják mert ez van... nem irígységből
30.
30.
Mythic
ez viszont akkor csak irigység...
29.
29.
Barnez
Bill Gates egy nagyon profi ember! Jól kezdett bele a dolgokba, tudta, mit hogyan kéne csinálni! Értett a programozáshoz, és az üzlethez. Egy szó, mint száz: Én tisztelem őt! Megérdemelten ment nyugdíjba!
28.
28.
t.roli
sokan ép azért szidják mert élt a lehetőségével..
27.
27.
Mythic
A multik a nemzetgazdaságoknak nagyon jó dolgokat is jelentenek, nem csak gyermekmunkát alkalmaznak. Nem kell annyira itt szidni az MS-t. Tokéletes piaci verseny nincs, és nem is biztos hogy ez jobb megoldás lenne, mint ami így létrejott. Windows pedig lesz még éppen elég az tuti, idovel pedig ki is forrnak, lásd XP. Az pedig, hogy egy csomó OP lenne a piacon, szerintem sokkal tobb negatívumot jelenetene mint pozitívumot. MIntha így nem kellene elég dolgot megtanulni az érvényesuléshez, mellette mondjuk még meg kellene tanulni 4-5 operációs rendszer használatát is, mivel nem lehet tudni melyik uzletben, iskolában, munkahelyen melyikre van szukség. Sok embernek még egy darab XP alapszintu használatát megtanulni sem volt piskóta. Most mi lenne ha Linux és Mac oprendszereket is tudniuk kellene kezelni a munkájuk mellett? Nem kell bonyolítani az életet, el kellene néha fogadni bizonyos dolgokat, mégha az nekunk nem is tetszik, de az emberek tobbsége mégsem vágyik másra. Lehet a Linux jobb vagy más oprendszer, de Bill tehetségének koszonhetoen ez vált az általánosan elfogadott oprendszerré, ezen változtatni nem lenne egyszeru és rovid folyamat. A win elott még mindenki elott nyitva állt a lehetoség, Gates élt vele ezért szidni ot hulyeség.
26.
26.
metafenomÉN
24: Ja és anyám írja majd az egész programot a konyhában két tepertős pogácsa sütés közöt xD.

Egyébként szerintem munkamániás volt nem az az othon ülő típus. . .
25.
25.
Aramisz93
szerintem ez a Bill Gates jófej lehet...így társaságilag...
24.
24.
Attila9219
Mivel nyugdíjba megy ezért nem lesz több windows:D de nyugodjatok meg a far cry2őt már linuxra adják ki! xD

22.
22.
t.roli
"közben meg éhbérért dolgoztat az ms kínában meg thaiföldön"

Ez sajnos igaz, de minden nagy cég ezt teszi :(

Az h a Pc nem fejlődne gates nélkűl erős, de nagy hülyeség. Nem lenen wegyeduralkodós cég és kész. És ha megnézzüka windows 5 évente kiad egy oprendszert, míg mások százat, ép az ms maradi, és fog vissza. Ezeke a csilivile vista cuccok is már láthatóak voltak más oprendszerben vagy 3-4 éve... Jééé. A többiek mégis fejlődnek.



A konzolokhoz az msnek sincs semmi köze. legalábbis fejlőddés terén. Egy ms cuccost konzolt nem tudsz mondani ami forradalmi volt. A játék így is lenne ms nélkűl, az oprendszerek is bolcdogúlnának, sőt még jobb lenne nekik, több pénzük lenne, nem kell féltenia világot egy esteleges ms eltűnése estén sem. A 360 al aratott, és anno a windows a is. De amúgy elég maradi cég...

Bill amúgy nem annyira rossz ember, mégis a felvilágosúlt emberek 70 % őt szidja. http://youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs
21.
21.
akira123
Mióta van 100000 felett az osx? Annyiba kerül mint egy windows. Ha nem lett volna windows, akkor lett volna helyette más op rendszer. Nem ennek köszönheti a PC a fejlődését. Az osx meg csak azért nem magyar nyelvű még, mert nem keresik nálunk annyira az apple gépeit. Ha itt is annyira használnák mint a windows oprendszert, akkor lemagyarítanák. De hazánk jelenleg nem piac.

Billt meg nem kell annyira isteníteni. Ennyit meg annyit adományozott jótékonyságra. Közben meg éhbérért dolgoztat az ms kínában meg thaiföldön. Ne jótékonykodjon hanem nyújtson normális támogatást a munkásainak. Azt már nem fogja megtenni.

Azt hogy a windows miért ilyen, csak bele kell gondolni hogy emberek programozzák. És azért mindig egyre jobb lesz a windows is, bárki bármit mond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...