Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

  • Írta: Daks
  • 2008. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!
Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!

Autós
:
  1. Need for Speed: Pro Street - 23%
  2. Colin Mcrea: DiRT - 21%
  3. Test Drive: Unlimited - 18%
Bunyós:
  1. Tekken 5: Dark Resurrection - 37%
  2. Mortal Kombat: Armaggeddon Wii - 21%
  3. Virtua Figther 5 - 18%
Csalódás:
  1. Kane & Lynch: Dead Men - 21%
  2. Blacksite: Area 51 - 17%
  3. Driver: Parallel Lines - 15%
FPS:
  1. Call of Duty 4: Modern Warfare - 34%
  2. Crysis - 14%
  3. BioShock - 13%
Kaland:
  1. Harry Potter és a Főnix Rendje - 36%
  2. Sam & Max: Season 1 - 25%
  3. Obscure 2 - 18%
Kiegészítő:
  1. GeForce 8800 Series - 41%
  2. Guitar Hero gitár - 12%
  3. Playstation 3 Blu-Ray Disc Remote Control - 6%
Külső nézet:
  1. Assassin's Creed - 33%
  2. Gears of War PC - 22%
  3. Tomb Raider: Anniversary - 7%
Legjobb játék:
  1. Call of Duty 4: Modern Warfare - 41%
  2. Assassin's Creed - 21%
  3. Crysis - 19%
MMORPG:
  1. World of Warcraft: The Burning Crusade - 52%
  2. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar - 25%
  3. Guild Wars: Eye of the North - 14%
Platform:
  1. PC - 38%
  2. Xbox 360 - 28%
  3. Playstation 3 - 14%
RPG:
  1. The Witcher - 35%
  2. Mass Effect - 29%
  3. The Elder Scrolls IV: Shivering Isles - 12%
Sport:
  1. FIFA 08 - 27%
  2. Pro Evolution Soccer 2008 - 22%
  3. SKATE - 14%
Stratégia:
  1. Command & Conquer 3: Tiberium Wars - 27%
  2. World in Conflict - 26%
  3. Age of Empires III: The Asian Dynasties - 12%
Zenés:
  1. Guitar Hero III: Legends of Rock - 67%
  2. Rock Band - 12%
  3. Guitar Hero II - 9%
86.
86.
wargapityu
#91# ps3-ról igenis írhatsz ide mert netezhetsz vele, op rendszert is rakhatsz rá és nyomtathatsz is vele:P és mégmielőtt azzal jönnél mert látom nem értesz hozzá, nem joyyal sms módjára kell irogatni hanem a sima mezei usb-s billentyűzeteddel és egereddel teheted ezt egy hd-tévén ami kicsit nagyobb mint a monitorod (márha van hozzá hd-tévéd) de mind1 lényegtelen valószínüleg életedben nem láttál még 1 féle konzolt se nemhogy játszottál volna vele. De ez a remélem elfüztöl a ps-ed meg az xboxod ez lássuk be tirpák dolog más is kívánhatná hogy szálljon el a tápod és cserélj mindent a gépbe :P 1szóval mint már sokan írták utánnad értelmesen kellene itt eszmecserét futtatni csak az a baj hogy amihez az ember nem ért, arról nem tud.
85.
85.
kasy
Nagyon régóta követem PS herceg, BOX királyfi és PC őfelsége útját. Mindig is próbáltam pártatlan lenni, hisz mindhárom gyönyörű a maga modján. Kinek ezüstős hajkoronája, kinek tengerkék szeme és kinek brilliáns mosolya miatt szeretem a társaságát. Ám hű csatlósaik egymástól szétszéledve csatároznak és csak mondják, csak mondják, csak mondják, csak mondják, csak mondják, csak mondják, csak mondják, csak mondják...

S bár hű harcosok útjának vége még nem látszik...

...én úgy pofán verném a sok retardált barmot!!!



Ha valaki kultúráltan érvel véleménye mellett az egy dolog. De ezt nem lehet bírni:

-PS 4ever mer' kurva anyátok!

-PC a sirályság mert bazzzmeg!

-Éljen a BOX... mert az jó köcsög!

A sötét állatok (tisztelet a kivételnek) kiméljék már meg az amúgy nyugodt, békés, harmónikus lelkivilágú, legalább minimális inteligenciával rendelkező játékosokat, érdeklődőket.

Inteligens fajtám, az emberek nevében köszönöm!
84.
84.
t.roli
ThurGrek... Ez az megint ami no komment emberek. Élő példa, h ilyen egy rosszmályú, minősíthetetlen ember. Nem mutogatok emberkre újjal, de ThurGrek megérdemli. Tapsot neki. Gyurka úgyiss csak teszi az agyát.



nekem is a barátnőm, nem nézi jószemmel ha gpezek, a ps2 mellé viszont bármikor betud ülni Simpsonozni, Raymanezni, Spongyabobozni, Fifázni vagy Burnoutozni. Az embereknek üzenem, h a számítógépen játszás sok lánynak nem jön be (kocka kategória->kerülik). Ha konzolon játszol, és megmutatod nekik h az pedig milyen jó, akkor még ő is örűl h játszhat veled, nem beszélve arról, h azt akár egymás ölében lehet űzni egymás ellen, míg a pcnél ha ketten játszatok már nem vagyok közeli kapcsolatban...

Ez a lényeg

83.
83.
G Logan
91 pedig sok helyen van ugy hogy csak konzol van

82.
82.
Mythic
A konzolok szerintem is sokkal jobbak szórakoztatásra mint a PC-k. Amilyen szintu lenyúlás ott folyik, pont azoknak nem kellene nyavajogniuk ThurGrek akik 1-2 évente tudnak venni +1GB Ramot, meg valami kis grafkártyát is mellé, ami támogatja a legújabb DirectX-t. Ott mozog a sok pénz és nem ott, ahol 1 évnyi gyujtogetés után vesz magának az ember egy konzolt és 4-5évig ellehet vele. Természetesen a PC szinte minden háztartás kelléke, mint a mikro vagy huto, de ha van 30percem pihenni akkor nem a PC elé ulok, hanem a konzolom elé. Személyes példám: a barátnom nagyon nem csípte, hogy ha hétvégén hazajovok és egyutt vagyunk, akkor 1-2 órára eltunok játszani egyet. Mondtam neki, hogy vettem egy konzolt két controllerrel, mától ma is játszhat o is nyugodtan, a tv elott a heverorol nyugodtan el is férunk, nem kell a gép elott nyomorogni. O meg,hogy ááá olyan mint PC, reméli nem ott fogok a hétvégén dogleni. Átjott megmutattam neki a Virtua Fighter 5-t, mondom na csak egyet. Úgy megtetszett neki, hogy már volt rá példa o kérdezte, hogy nem játszunk-e egyet. Vagy haverok átjonnek, hozzák a saját contollert és 4-n egyszerre FIFAzni nagyon állat. A konzolok nem lesznek sosem egyenértékuek egy PC-vel, de egyre tobben jonnek rá, hogy a PC-n nem játszani kell, játékra van egy jobb megoldás. Ha pedig nem játszom a PC-mel, akkor az 5-6éves PC-m is megfelel minden egyéb elvárásnak. Így szerintem gazdaságosabb egy átlagos PC 4-6évig + 1 konzol, mint évrol évre a PC-re gyúrni.
81.
81.
ThurGrek
Azért a sok konzolmániásnak kívánom hogy bejöjjön a 3 piros led-es hiba, PS meg füstöljön el ahogy az kell;) Lehet hogy PC nektek szarabb de a PC az alap, minden háztartásban csak pluszban jöhet konzol, olyan nincs hogy PS vagy xarbox előbb lenne valahol mint egy PC. Ha meg ilyen sok pénzetek van akkor mondjátok meg a szüleiteknek hogy ne nyavalyogjanak a kormányra hogy magas az adó, látszik hogy telik plusz játékgépre mégis. Majd akkor lesz egy konzol jobb mint egy PC ha arról fogtok majd ide hozzászólást írni, az egyetemnek meg elkészítitek rajta a prezentációtokat és kinyomtatjátok egy rákapcsolt nyomtatón. Köszke;)
80.
80.
Balala0818
szasztok! megint én vagyok és ismét 1 kezdő kérdést szeretnék feltenni. Tehét a lényeg h ugye ha a PSP-re ingyen töltök lejátékot éa a játék

hogyha már a ott van a gépemen? akkor azt hogy lehet rátölteni a gépre? úgyértem tom hogy kell..fogom a kábelt és rátöltöm...De nem kell-e hozzá v.mi külön program amivel fut aa letöltött játék? És hova kell tölteni rá? vagy az mind 1?
79.
79.
G Logan
Én még anyit szolnák hozá hogy most már 18 éve gépezem 2 evesen keztem azota játszok pc-n és konzolon egyaránt de igaza van hogy a konzolt mindig jobban lehetett élvezni a pcnél nekem a kényelem meg irányithatoság miat meg persze az egy máselen játék és mert aki régi konzolos az tudja hogy milyen jó egy verekedös játékon játszani 4-4 en,

de akinek nincs ezt ugy se tudja felfogni .

Én is szretem a pc-t a stratégiai játékok miat mert az arra a legjobb de etöl nem lesz jobb a konzoloktol de inkább nem magyarázom mert itt egyesek ezt ugyyse értik meg csak kötekedni járnak ide.

Wii meg a azért veszik mert évezhetöbb játékok vanak rá mint a másik kétgépre , bár ezért én egy kicsit szomoru vagyok mert én ps-t jobban szeretem, és igaz hogy azért vanak rá jó játékok most már de

egyenlöre ps2 re és wii re jobb játékok vanak. de ez van én eltudom viselni ha az egyik géo jobb a másiknál is nem azt dicsérem ami nekem van.(bocs a helyes irásért)







78.
78.
t.roli
ha nem hiszitek el, h sokkal jobb társaságban konzolozni, mint társaságban PC-zni, az csak annyit jelent, h ti nektek nincs konzolotok, és bekockultatok a gép felé. Nem gond, de légyszi akkor ebből ne kezdjetek vitát, ha nem tudjátok mi az a játék buli, amikor nem a Counter Terroristákkal lövöldözöl, és Lelövöd a vadnyugati csávót, hanem az a buli amikor egy végtagok nélküli figurával a nyuszikat aprítod, Vagy marióval a ugráslsz a teknősöön, vagy Spongyabobbal versenyzel. Eleve barátibb játékok, egy barátságosabb társaságban. Mellesleg egy Jó tekken mérkőzés vagy autós játék satöbbiket sem szabad elfelejteni. Én Wii-t azért vennék h társaságban szórakozzak. Singstar is mekkora. Nem is kell gamernek lenned h singstározz. Guitar hero-t si akárki tolhatja, még akkor is ha nem simeri a Codot vagy a WOW ot. Egyszerűen nagyobb réteg, Idős, Fiatal, Férfi, Nő, Lány, Fiú, mindenki megtalálja azt amit szeretne. Csak ki kell nyitni a szemet. apukám is: Én nem játszok nem játszok, erre leűl autóversenyezni és ott vagyunk körülötte 5en. Áá. Annyi konzolos élményem van, h nem lehet leírni. Pc-s élményemet meg elnyomja rengeteg negatív dolog. De még a jók se olyan jók, mint amit egy konzolnál átérezhetsz.

JA és még valami. Amielött nem volt ps2 őm, én is állandóan csak azt hajtogattam, h nekem ilyen nem kéne, minek?, fölösleges, nem lehet irányítani, nem az igazi, nem jó erre nem jó arra. HOPSZ! Mégis életem egyik legjobb ötletét hoztam meg, amikor Pc-helyett ps2 re voksoltam. Az más kérdés, h még jobb döntést hoztam, h a nagy nyomás ellenére nem xbox ot vettem, hanem ps2 őt. Mostmár látom minek hol van a helye. Pc nek van helye a szobában, de nem érfel bizonyos, nagyon fontos dolgokban a konzolomhoz.

Hozzáteszem még azt is, h a ps2 őmet angyon gyakran filmnézésre használom, mert a számítógépen nem nézek filmet. kényelmetlen.
76.
76.
t.roli
Én is én rakom össze a gépet, de jó áron, jó minőségben vagyis ár/érték arányban, csak konzolon lehet jót játszani. A gép KELL, de egy konzol sokkal jobb mellette mint magábana gép.

Lan party? Hát én nem hurcolászgatom a gépem, ez asztali gép, féltem is, meg ott a laptop arra. De megmondom őszintén, a legjobb dolog, a konzolban, h szinte erőfeszitések nélkűl bárkivel játszhatsz, aki ott űl melletted. A játékok 95% a támogatja a Co-op ot, a Vs meg ilyen olyan módokat, Fifa vagy hasonló is tök jó, verekedős játékoknál sincs képernyő elosztás, akko rengeteg olyan játék van konzolra, ami képernyő félbevágás nélkűl játszható, és élményt ad. Singstar, Eyetoy, legújjabbak egyike a WII, akor a Raymen is tök jó ps2 őn is, Burnout (istencsászár crash mód, de még jobb a road rage), Fifa Street, Jéghoki, egyszerűen szinte végtelen a szórakozás lista EGY(!!!) konzolon. Míg a géppel macera, mert kell még egy hasonló gép, kell ien kábel, vagy net, meg ez kell. Ott elég két joy, és kész, és növeli az egésznek a hangulatát ha van mikrofonod(singstar), Wii joyod, akkor Gitárod (a Heros), meg hasonló csecsebecsék. 2 gamepad is bőven elég, h 8 ember elszórakozzon, és az még sokkal közvetlenebb, és barátibb, mint egy Lanparty, ahol beűltöka gép elé és kiabáltok egymásnak h ha-ha (voltam már többön is, nem azért mondom mert rossz, és tudom h vannak olyan helyek ahova belehet emnni lanozni, de az pénz...) Itt tényleg olcsóbabn megúszod,közelebbi a kapcsolat, nagyobb élmény EGYSZERŰEN KONZOL. Játék szórakozás, élmény = KONZOL.

Csalódás szinte kizárt, csak akkor lehetsz csalódott a konzolnál, ha valami tönkremegy. A gépnél annyi bosszúságot okozó tényező van.

Hát aki nem adja ael a régi gépét, megértem, mert a szívéhez nőtt. Nekem is van egy 9600 os videókártyám, a mostani elődje, az volt az igazi, első olyan kártyám ami versenyképes volt. Azelőtt mindiog 4 évvel lemaradottgépeim voltak. Amikor vaakinek P3 masa volt, nekem még Pentium 1 144mhz. De azt hozzá teszem, h nekem még mindig itt van mellettem a PS2 őm, és sokszor előveszem, sokszor játszok vele, hiába van oylan gépem, amin mindenelmegy, hiába van olyan gépem amin netezhetek, hiába van olyan gépem amin megy a Cod4 a Rainbow Six Vegastól minden, nekem annyira a szívemhez nőtt az a kis fekete masina, h nem bírnám eladni, annyi élményem fűződik hozzá, annyi szép napot okozott nekem, és amikor nekem rossz számítógépem volt, amin nem ment a GTA 3 sem, de még a Max Payn, egy is szaggatott, nekem ott volt a ps2 amit gép helyett kaptam,(mert jobban megérte 60 000 Ft ért ps-t venni mint egy gépet) És azon ment a Max Payn 2, a GTA 3 tól a San Andreasig, Battlefront, Battlefield, Mafia, Splinter Cell meg minden. 1 RÉSZ VÉGE Folytatás köv komment
76.
76.
t.roli
... Folytatás:Ha akkor gépet kapok, és nem ps2 őt, valszeg nem működnének nekem a mai játékok, és nem tudnék C&C3 mazni, Cod 4 ezni és egyszerűen nem lenen jó gépem mára, míg a ps2 mai napig egy remek gép, és jönnek ki rá játékok. Arra a gépemre amit akkor kaptam volna, drága pízírt, arra jönnek még ki játékok? Már nem... De még a ps2 utánni gépemre sem, a 9600 ra sem nagyon..

Szal az én szívemhez legköelebb a konzolom áll. A régi, jó öreg ps2. Ami miég a nagyobb fajta ráadásúl. Egyszer ment tönkre az olvasó fej, az is a másolt játékok miatt, DE vettem bele 5000 Ft -ért (nem úgy mint ma a xbox360 vízhűtést 30 000) egy fejszabályozót, ami nem hagyja túlpörgetni a másoltt játékok miatt a fejet, és mostmár akár napokon keresztűl si működhet a gép. A dolog érdekessége, h a fej "tönkrement" az eredeti játékokat mégis vitte gondnélkűl...

Én amíg a szervízbe volt, hiányoltam mert olyan ez a gép mint egy barát, és ha szükségem van rá segít... Ennyi



Ui: A LANparty jó, de sokkal szórakoztatóbb, és hangulattteremtőbb, egy konzolon szórakozni. Hidd el, a konzolt, azok is szokták szeretni, akik nem gamer beállítottságuak, csak "hobby" játékosok vagy azok se. Olyan embereket is belehet venni egy házibuliba a konzol mellé, akik egeret is aig fogtak meg gamepadot. Egyszerűen hangulatosabb, és télleg barátibb. Itt látod a másik arcát és nem belebúlyik a monitorba, hanem egymás mellett, ülve állva izgultok ki, nyer, egyszóval télleg jobb.
75.
75.
Wizard8
84 attol mert azt veszik a legtobben az meg nem= azal hogy legnepszerubb is... sok ember nem azert veszi mert az kene neki a legjobban hanem csak egyszeruen azert mert csak erre van penze...



Es szerintem a pc a helyen van a platformoknal de a ps3 at rossz helyre irtak.. :P
74.
74.
G Logan
De ez csak a gémkapocs szavazás ez semit nem számit mert szerintem aki folyamatos olvaso tudja hogy a wii a legnépszerübb gép most

73.
73.
ios008
persze szép és jó dolog a lan-party, én is rég voltam már.



háttérinfónak azért megosztanám, hogy most vok 26 éves, úgy 13 évesen raktam össze életem első gépét, magamtól tanultam meg kezelni is minden oprendszert, szoftvert stb.

azóta minden konfigomat saját magam raktam össze, én válogattam bele az alkatrészeket, sőt a munkám most szintén a számitástechnikához köt :)



szóval amit irtam az megalapozott volt.

persze hogy élmény, de nekem már nem akkora mint mondjuk 7éve.

sosem volt konzolom előtte, igy most az újdonság erejével hat. egy darabig hat, aztán annyi. tovább kell lépni, kész.

no igen még utoljára tervezek egy komolyabb gépet, megvárom a penryn-t, meg a ddr1333-t, meg az új geforce9 szériát. pont. :)

( ezt már kb azóta tervezem, amióta az intel bedobta hogy új generáció. ddr3 és ge9 már csak hab a tortán )

de vajon érdemes? megéri ennyiért? meddig lesz használható? mit tud nyújtani a befektetett pénzért cserébe?

a lapi is elviszi a HD-t ha jobb fajta, hisz alig jáccom - kell ez nekem vagy nem?

én már inkább ezeket a kérdéseket teszem fel magamnak.

összességében elmondhatom, hogy arra használom a pc-t amire való:

munka és multimédia (nem feltétlenül játékra, na nem mintha nem futna el).



jah, egyik haverom nézett is vmi átalakitót xbox360-hoz, rá tudod tenni billt, egért, sőt ha megmókolod a kompozitot akkor még a moncsit is. lan nekem nem tiszta ott, de ha megy, akkor simán ok egy lanparty is akár :)
72.
72.
goodney
A Cod4-el egyetértek, sztem is a legjobb game, de azért kár h a S.T.A.L.K.E.R. nem kapott díjat. A Pro Street meg télleg egy rakás ***...
71.
71.
de2jay
Én most voltam LAN party-n, amit konzollal nem tudnék elképzelni. Föleg 8 fővel.

Ezzel dolgozok. Ha kivennék az egeret (Logitech VX Revo) a kezemből és egy joyt adnának helyette, asszem meg is őrülnék, (8 rongyért kutattam a neten utánna! Ahhoz képest occsó volt!) és még sírnék is egy hétig utánna.

A PC egy szenvedély. Főleg ha te építed alkatrészről alkatrészre a gépedet. Megveszed a házat, belecsavarozod az alaplapot amin sokat vaciláltál. Belepakolsz szépen mindent. Aztán ha fenn van a WinLOL XD akkor elkezdessz tesztelgetni, hogy hogy sikerült a configocska. A szerelés és tesztelés közben meg jól a szívedhez nő. A mostani gépcserénél is még mindig büszke vagyok a régi configra. Többen megkérdezték, hogy nem adom-e el. De nem fogom. Nem éri meg eladni, mert annyira jó... még így is. Egy 80ezer forintos konfigot elver de nem kapnék érte sztem 30ezret se.



Légyszi ezért senki ne hasonlítsa a PChez a konzolokat, főleg ha csak TESCO-s PCje volt és úgy szidja, mert a konzolja jobb... hát annál....
68.
68.
ios008
naja,

sztem év játéka Assassins Creed, aztán Bioshock, végül a dutyi 4 :)

de mindenki mond amit akar, meg ami jólesik - nekem igy esik jól.

pc mint év platformja, hát nem tudom. nálam 60-40 az x360 javára.

aki unja már annak nem biztos hogy pálya a pc, én pont ezért vettem pluszba konzolt. megmondom őszintén hogy sok szép órát adott eddig is már, és még mindig van amire érdemes várni !
67.
67.
ThurGrek
Nem véletlen hogy a WoW nyert legmagasabb százalékkal a kategóriájában;) Egy cikkből kiderül hogy a WoW havi abbahagyási rátája 4-5%, ami az egyik legalacsonyabb az MMO-k közül, máshol 20%-on sem szoktak meglepődni.
66.
66.
t.roli
PACALT007: ez csak azt jelenti, hány PC*s van itt az oldalon... amúg én is úgy szavaztam, h bejelöltem ps2 őt, 3 mat, psp-t és a pc-t is...
65.
65.
PACALT007
PC nyert" ennyi és vége az örökös baszogatásnak h melyik a jobb...
64.
64.
Watto1991
Nem colin mcrea hanem mcrae. :D
63.
63.
metafenomÉN
69:

Nos, rendben. :D Nézzük csak őket szép sorban.

1: A PS3 ólcsóbb ha azt nézed mit kapsz a pénzedért és hogy egy Box arcad-al nagyon puritánul húzod az igát még egy 99e 40Gb PS3 ba már nem kell semmi

2: a játékkínálat. Mindkettő nagyon jó benne, PS később kezdte de jön fel

4: a box egyre megbízhatóbb. A PS 3 eddigis az volt

5: a hazai helyzet. Ez nagyon igaz még a magyar nettel sem igazán foglakoztak. (a japók egyébént nem nagyon tarják fontosnak ezt a piacot)

6: a kiegészítők. És mit raknál még PS3. ba ami annyira hiányzik belőle?

7: a PS3 lemaradása. És már meg is indúltak ! Idén már ők is nyereséget várnak mint a Boksz és van még ütő kártyájuk ne agódj pl a mostani PS3 +2 játék



De ez már megint partalan vita és hülyeség mindkettő baromi jó és csak jobb lesz egymásal való hadakozásban. Én azt nézném meyikre milyen játékok vannak ennyi a többi csak rizsa meg csilli villi.

Én örülnék bármelyiknek mert mindegyikre van olyan játék amit szívesen végig nyomnék de PS3 miatt döntenék FF-sorozat miatt.

62.
62.
Glek
70, miért? Te is itt vagy... :D Csak ő mond is vmit. :P



Hát azt hiszem ehez nincs mit hozzáfűzni... :D Szép, mindent kimerítő összehasonlítást láttunk Casper bácsitól :) Ha gondolod bevághatod a Fórumba is (Xbox 360 vs PS3 vs Wii topic) Köszönjük :)
61.
61.
Aramisz93
67: gkról játékokat?:O...szép is lenne XD
60.
60.
Balala0818
Szasztok! ma vettem 1 PSP slim-et és nagyon jó a gép...:D Naszóval arról lenne szó hogy még eléggé kezdő vagyok-e téren éshát most lehet hogy nagyon hülyét fogok kérdezni,de nem nagyon tudom hog mik ezek a százalékjelek a játékok mellett...:S:S:S.És még azt is meg szeretném kérdezni hogy hogyan lehet letölteni innen ezeket a játékokat. Köszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...