Grand Theft Auto 4 - Tech videó és friss képek

  • Írta: tjames
  • 2008. január 28.
  • Hír
Link másolása
A GTA 4 fizikai motorjául szolgáló Euphoria Engine-ről nézhető meg most egy tech videó, mellé pedig levezetésnek néhány friss screenshot.
A GTA 4 fizikai motorjául szolgáló Euphoria Engine-ről nézhető meg most egy tech videó, mellé pedig levezetésnek néhány friss screenshot.


A korábbi trailerek egyes jeleneteit is tartalmazó tech videóból jól látszik, hogy mire is képes a motor, hogyan kezeli a tömeget és a kölcsönhatásokat. Az Euphoria Engine-ről illik tudni egyébként, hogy a Star Wars: The Force Unleashed alatt is ezen motor fog dübörögni, az általa nyújtott látvány pedig zseniális.

Ugrás a galériához

32.
32.
ACDC 4ever
32:

mit magázódol bazdmeg
31.
31.
berc11
phú állat, főleg mikor elkú szal értitek a kocsi
30.
30.
JcGross
azért ez durva volt. Hát mit képzel? Fékezze magát! :)
29.
29.
huszti
remélem mihamarabb megdöglesz:D
28.
28.
uszylaci
remélem nem adják ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.
27.
Callation
26.
26.
huszti
2? Az egyik a RAGE ami grafikai motor, az Euphoria pedig egy fizikai motor...
25.
25.
Sliv
Lol!!! Az Euphoria nem egy fizikai motor! Az Euphoria a biomechanikus mesterséges intelligenciáért felel! Azért erre oda kéne figyelni, főleg miután a Force Unleashed videóba elmondták. Még ha az ember angolul nem tud akkor nem gyanus, hogy akkor 2 fizikai motor lenne???
24.
24.
huszti
Nananana-na...Ne nézzetek rosszmájúnak, de azért még ne éljétek bele magatokat ebbe a PC-s dologba...Főleg ne hogy októberben..Ez még csak pletyka! De azért reménykedjünk, hogy valóban iylen gyorsan ott/itt lesz PC-n is ;)
23.
23.
JcGross
gyurka. Te egy bunkó paraszt vagy. Nem tudom felfogni, hogy tud valaki ilyen önző lenni, hogy azér mer neki xbokszja van azér ne jelenjen meg pc-re. Ez pont olyan mintha azt mondanád: én Pécsen lakok, jöjjön má ide 1 kis napsütés/eső a többi ember szenvedjen a napon/esőben.

Ez a jó megtagadása a másiktól. Szerintem gondolkodj el magadon és változz meg.
22.
22.
szocs08
Na az ilyen gyurkáktól ráz ki a hideg. Jó szemétnek kell lenni ahoz hogy ezt mond. De ha Xfoson nem jönne ki sírnál, mi? Gyökér. Ennyit erről.:P PC FOREVER!!!!!
21.
21.
Callation
Éljen lesz Pc-re!

És gyurka nem lesz semmi bajod attól hogy kijön Pc-re!?
20.
20.
Gillette
Gyurka, szerintem, most fogd le a kezedet, hogy ne írj baromságokat, mert ha még is írni fogsz, egyenként töröm el az újjaidat! Lesz PC-re októberben, másrészt pedig, azért mert te nem szereted a pc-ét, az még nem azt jelenti, hogy más sem, harmadszorra, lehet te leszarod, de valaki játszani akar vele.... mondjuk azért is, mert az Xbox és a Playstation 3 kezd lejárni! Pc mindig lesz, de az utóbbi kettő nem! Számomra olyanok mint a Nintendók voltak régen.... Ennyi... PC-ések hajrá!! Októberbe nyomjuk mi is!! Ami késik nem múlik!! :)) YEAHH :)
18.
18.
de2jay
Hát én is remélem hgy jobb port lesz, mint az előzők!
18.
18.
pjoco
Gyurka én meg azt remélem hogy holnapra bedöglik a szar Xbox360-od! xD
17.
17.
ldavid
#16: tájékozottság rulez!

az euphoria "fizikai" motor, a RAGE pedig grafikai



#15: ha lesz egyáltalán, akkor a megjelenés előtt lehet rá számítani
16.
16.
Daks
16 noel: igen, de sokan hasznalnak kulon fizikai és grafikai motort egy jatekhoz, mint pl itt is rage + euphoria. Gondolj csak a Havok phisycs engine hany jatek alatt fut.
15.
15.
huszti
nem rág küédtem egy hírt, hogy a Rockstar 100 óra játékidőt mond csak a főküldetésekre...nem tudom az ilyen hirek miért nem kerülnek beeee?
14.
14.
Noel Ryyka
A GTA 4-nek nem az Euphoria a motorja hanem a RAGE(Rockstar Advanced Game Engine)
13.
13.
tjames
malakai #9: Tudok olvasni köszi, te is tanulj meg :)
12.
12.
maxy182
12:

A GTA-k általában ne szoktak rövidek lenni, sőt... Sokáig el lehet velük játszadozni, márcsak azért is, mert hatalmas a bejárható terület... Sztem nem kell félni a hosszától... Én jobban félek az esetleges pc-s verzió gépigényétől...
11.
11.
ios008
tényleg szép lesz, vsz jó is lesz.

egy dologtól félek, de attól egyre inkább: milyen hosszú lesz a játék??

mert ugyan nem figyelem a hireket nagyon, de az feltűnt, hogy azzal nem nagyon hencegnek a tisztelt fejlesztők..

megint kapunk egy szép, jó, de rövid gamét?

manapság mondjuk ez a divat, de azért kicsit erős lenne ez esetben is
10.
10.
.maLakai.
Most vagy én nem tudok olvasni, vagy már meg is változott 1-2 szóval a hír. :) Lehet, hogy az elöbbi? Na mind1. A képek meg baromi jók, kent véjt for it! :)
9.
9.
.maLakai.
tjames: Tessék elolvasni, hogy mit írnak egy videó mellé a készítők, feltöltők! :)
8.
8.
.maLakai.
Héka, ez a videó az Endorphinnal készült és nem a Rockstaré, hanem pár ember készítette, hogy kb ilyesmire lehet számítani a GTAIV-ben, mivel abban az Euphoriát fogják használni. (Az Euphoria motor az Endorphin realtime változata.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...