Spartacus: Legends PS3, X360

Videojátékot kap a hazánkban HBO-n látható tévésorozat.
1372420827

Launch traileren a Spartacus: Legends

Már elérhető Xbox Live-on és PSN-en a Starz-csatorna véres és szexi sorozata alapján készült Spartacus: Legends, amely free-to-play modellben játszható mindenki számára. A megjelenés mellé darabolós trailerrel szolgálhatunk.
1372075200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden egyes alkalommal, mikor leírom, hogy "most már tényleg itt az uborkaszezon", hülyét csinálok magamból, mert a kiadók a következő héten úgyis rám cáfolnak: a napokban is rengeteg új megjelenés lesz.
1371726000

Traileren a Spartacus Legends

Viszonylag sokat csonkolnak a Spartacus Legends legújabb előzetesében, és bár a játék grafikája hagy némi kívánnivalót maga után, a magas vérmennyiség/képkocka ráta miatt elnézzük ezt a készítőknek.
1347022806

Free-to-play lesz a Spartacus: Legends

A Starz televíziós csatorna népszerű darabolós-szexelős sorozatából készülő Spartacus: Legends ingyenesen játszható cím lesz PlayStation 3-on és Xbox 360-on, erősítette meg a Ubisoft. A véres arénaharcokat bemutató multis címből új képeket és egy friss előzetest zsákmányoltunk.
1342505208

Játék készül a Spartacus alapján

Kicsit megkésve ugyan, de szólunk: a Comic-Conon bejelentették, hogy játék készül a Spartacus című tévésorozat alapján. A Ubisoft és a Kung Fu Factory gondozásában fejlődő produktum lényege a többjátékos mód lesz, ahol a saját gladiátorainkkal is földbe döngölhetjük a haverokat.