Persona 5 teszt

Kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálata

Úgy tűnik, hogy a PlayStation Plus júniusi kínálatának két játékát idő előtt megszellőztette a Sony török részlege. Az egyik cím egy komoly témákat boncolgató kalandjáték, a másik pedig egy vérbeli zombis shooter.

Rengeteg robbanás a Verdák 3-játék trailerében

A Disney Infinity fejlesztője, az Avalanche Software feltámadt hamvaiból, a csapat új alkotása a Cars 3: Driven to Win lesz, amely az új filmmel egy időben, június közepén jelenik meg. Villám McQueen sleppje belead apait-anyait.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.

70 millió felhasználója van a PSN-nek

A Sony a minap részletezte vállalati stratégiáját, melyben elhintette, hogy 70 millió aktív felhasználója van a PlayStation Networknek havonta. A cég a jövőben még jobban rágyúr a PlayStation Plus kínálatára.

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Amerikai toplista: ismét a Switch hajtotta a piacot

Másfél évvel ezelőtt fordult elő utoljára, hogy két egymást követő hónapban is növekedni tudott az amerikai játékpiac. Habár áprilisra veszített a lendületéből az iparág, még így is két számjegyű növekedést produkált.

Alien: Covenant filmkritika

A Covenant legénysége eredeti úti célját felrúgva meglátogat egy ismeretlen Paradicsomot. A landolás után azonban beüt a baj, az előzetes vizsgálatok alapján kolonizálásra alkalmas bolygóról pedig kiderül, hogy az maga a pokol.

Frissítve: Szeptemberben jön a PES 2018

Őrület, hogy milyen világot élünk, már a Pro Evolution Soccer 2018 első részletei is idő előtt szivárognak ki! A játék szeptemberben érkezik, a borítón pedig megint a Barcelona játékosai feszítenek.

Kínában költenek a legtöbbet játékokra

A Newzoo legfrissebb jelentése arra ad választ, hogy mely országok produkálták a legnagyobb játékpiaci forgalmat. Kína csücsül a toplista csúcsán, majd az Egyesült Államok következk - Magyarország csak a középmezőnybe fért bele.

Brit toplista: felküzdötte magát a Prey az első helyre

Habár csak a második helyen kezdett, viszonylag jó második heti eladásokat produkált a Prey a brit játékeladási toplistán. Ennek köszönhető, hogy most az első helyen végzett, így a Bethesda hosszú idő után először tehetett zsebre aranyérmet.

Arthur király - A kard legendája filmkritika

Volt idő, amikor az emberek és a mágusok békében éltek egymás mellett. Egyezségüket végül Mordred és Vortigern rúgja fel, hogy aztán Uther hatalmának megdöntése után átvegyék a hatalmat. De nem számolnak a trónörökössel.

Szeptemberben jön az NBA 2K18

A 2K Games hivatalosan is megerősítette, hogy az évek óta komoly kihívó nélkül maradt NBA 2K-sorozat következő epizódja, az NBA 2K18 szeptemberben jelenik meg Shaquille O'Neal vezérletével.

Brit toplista: nem bírt a Prey a Mario Karttal

Csak a második helyen tudott kezdeni a Prey a brit játékeladási toplistán, miután a Mario Kart 8 Nintendo Switch-re megjelent kiadása tartja az első helyet. Hatszáz példány döntött.

A galaxis őrzői vol. 2 filmkritika

A galaxis megmentése második alkalommal is ugyanolyan menő és szórakoztató. Erről maguk az S-fejek gondoskodnak, akik a Király Válogatáskazi #2 pörgetése mellett azért emberibb oldalukat is megvillantják.

Brit toplista: élen kezdett a Mario Kart 8 Deluxe

Lezárult a Ghost Recon: Wildlands menetelése, ráadásul a négy alkalommal is élen végzett taktikai-shooter jó nagyot zuhanva veszítette el a vezető helyét, amit ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe örökölt.
Advertisement