Teaseren a Dying Light 2 első fizetős DLC-je

A Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties teljes előzetese megtekinthető lesz a Gamescom nyitóestéjén augusztus 23-án. Addig is kaptunk egy rövid teasert a készülő DLC-hez.

Megjelenési dátumot kapott a Little Orpheus

Az eredetileg Apple Arcade-ben elérhető Little Orpheus hamarosan konzolokra és PC-re is megjelenik, most azt is megtudhattuk, mikor.

Frissítve: A Dragon Ball is csatlakozik a Fortnite-hoz

Ha azt hittük, hogy nem crossoverezik újabb híres franchise a Fortnite-tal, akkor nagyot tévedtünk, hamarosan ugyanis a Dragon Ball karakterei is megérkeznek a játékba!

Még idén megjelenik a LEGO Bricktales

Friss előzetest kapott a LEGO Bricktales. A videóból megtudhattuk, hogy még idén kézbe vehetjük a tenyérnyi diorámákat, hogy az apró műanyagkockák segítségével megoldjuk a fejtörőiket.

Megjelent a Rollerdrome, itt az utolsó előzetes

Ha ma csak egyetlen előzetest néztek meg, akkor az legyen a Rollerdrome launch trailere! A Roll7 stílusos görkoris lövöldéje egy fantasztikus rajzfilmszerű előzetessel várja a legújabb bajnokait.

Az előrendelők korábban játszhatnak a Call of Duty: Modern Warfare II kampányával

Sokak kénytelenek lesznek egy teljes héten át kerülgetni a spoilereket, a digitális előrendelők ugyanis egy teljes héttel korábban belevághatnak majd a Call of Duty: Modern Warfare II sztorimódjába.

Préda filmkritika

Dan Trachtenberg fogta a filmtörténelem egyik legnépszerűbb szörnyetegét, és visszatért a Predator-sorozat gyökereihez. Az új epizód nem tökéletes, de ez áll legközelebb az első két rész nyers, egyszerű és borzongató szellemiségéhez.

Késik egy keveset az Evil West

Sajnos újabb csúszásról kell beszámolnunk, némi vigasz azonban, hogy az Evil West megjelenése nem tolódik át a jövő évre. A bizarr westernlövölde a vártnál két hónappal később jelenik meg, cserébe viszont kaptunk néhány friss képet.

Marvel's Midnight Suns - bemutatkozik Wolverine

Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik) is csatlakozik a Marvel's Midnight Suns csapatához. A legújabb videók bemutatják, hogy hogyan keveri a kártyáit a csatatéren a legendás mutáns.

Úgy tűnik, úton van a PlayStation PC Launcher

Titeket is őrületbe kerget PC-n az ezernyi launcher? Nos, akkor van egy rossz hírünk. Úgy tűnik, hogy hamarosan a Sony is előrukkol a saját PC-s indítókliensével.

Sztorielőzetesen a Saints Row

Már csak egy hetet kell várnunk a Saints Row megjelenésére, úgyhogy épp ideje volt, hogy egy rövid pillantást vessünk az eszement gengszterszimulátor történetére.

Végre konzolokra is eltalál a Mordhau

Nagyot ment a Mordhau három évvel ezelőtt, azonban a játék csak PC-n volt elérhető. Hamarosan változik a helyzet, a készítők bejelentették a konzolos változatokat!

Brit toplista: csak a második helyre ért oda a Two Point Campus

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Nem mondhatnánk, hogy túl pörgősen alakult az elmúlt hét, egyetlen újoncként a Two Point Campus mutatkozott be - de az is csak a második helyen.

Így fest a XIII Remake javított kiadása

A Microids úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a XIII Remake botrányos minőségét, és egy másik fejlesztőcsapattal gatyába rázza a játékot. Most megnézhetjük, hogyan sikerült az átalakítás!

A Deliver Us Mars sem jelenik már meg idén

Ha minden a legutóbbi tervek szerint alakul a Deliver Us Mars másfél hónap múlva landol a boltokban, de hát tudjuk, hogy milyenek ezek a "legutóbbi tervek": jövőre csúszik a játék.

FIFA 23 - Marvel-hősökként is megjelenhetnek a focisták az Ultimate Team módban

Az idei FIFA-ban visszatérnek a tavaly bemutatkozott FUT Heroes-kártyák, méghozzá egy érdekes csavarral: mindegyikük kap egy szuperhősös változatot is, amit a Marvel képregényesei rajzoltak!

Frissítve: Black Adam is csatlakozhat a MultiVersus harcosaihoz

A jelek szerint hamarosan két újabb karakter csatlakozhat majd a MultiVersus szereplőgárdájához: Black Adam és a Szörnyecskék Stripe-ja is választható harcos lesz.

Masszív játékbemutatóra készül a Disney

A D23 Expo apropóján a videojátékait is felsorakoztatja a Disney, a bemutató során meglepetésbejelentésekre is számíthatunk majd.

God of War: Ragnarök - az előző rész tartalmából

Habár a 2018-as God of War kihagyhatatlan darab, sőt többször is érdemes végigjátszani, a Sony gondolt azokra is, akik az első rész nélkül vagy hiányos emlékekkel vágnának bele a folytatásba.

A Microsoft szerint kétszer több PS4 fogyott, mint Xbox One

Egy, a brazil versenyhatóságnak benyújtott dokumentumban erősítette meg a Microsoft, hogy az előző konzolgeneráció látványos Sony-győzelemmel zárult.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!

Japán nyelven forgathatják a Ghost of Tsushima-filmet

A Ghost of Tsushima egyik legfontosabb alappillérét a japán kultúra és a mongol megszállás hiteles ábrázolása jelentette. A teljes autentikusság Chad Stahelski filmadaptációjában is kulcsszerepet játszik majd.

Napra pontos dátumot kapott a Hogwarts Legacy - de csak februárra

Habár a Warner nagyon bízott az idei premierben, végül csak 2023-ban kerül boltokba a Hogwarts Legacy. Az már biztos ráadásul, hogy Nintendo Switchen még tovább kell várnunk rá.

Alone in the Dark-reboot és tizenhárom másik játék a THQ Nordic műsorában

Tegnap este bemutatózott a THQ Nordic, ahol nem kevesebb, mint tizennégy játék várta a játékosokat - ezek közül négyet, így az Alone in the Dark rebootját is helyben jelentették be. Összefoglalónk.

Már elérhető a The DioField Chronicle demója

Közeleg a The DioField Chronicle megjelenési dátuma, a játék demója pedig már elérhető. Érdemes tenni vele egy próbát!