Horizon: Zero Dawn előzetes

Yooka-Laylee - mozgásban a multiplayer mód

A Yooka-Laylee tömve lesz mókás kooperatív lehetőségekkel. A kampányt lokálban ketten is végigjátszhatjuk, de kapunk négy főt támogató minijátékokat is, köztük a Kartos Kartingot, amit most élesben is megcsodálhatunk.

Már nem kell PlayStation VR a Here They Lie-hoz

A fejlesztő Tangentlemen bejelentette, hogy a korábbi PlayStation VR-exkluzív horrorjátékukhoz már nem kell VR-szemüveg, ráadásul az új frissítéssel a PS4 Prót is támogatja az anyag.

Nioh - mi a helyzet a jövőbeli tartalmakkal?

A Team Ninja felvázolta, hogy a következő hónapokban milyen tartalmak érkeznek a szamurájos soulsborne-hoz. Már márciusban kapunk tíz kimondottan nehéz küldetést, de áprilistól fizetős DLC-k is jönnek.

Ma érkezik a Watch Dogs 2 új DLC-je

Korábban is erre a hétre vártuk, de a Ubisoft most napra pontos dátummal szolgált a Watch Dogs 2 második fizetős DLC-jét illetően. A Human Conditions ma élesedik PlayStation 4-en, a többiek pedig egy hónappal később kapják meg.

Ghost Recon: Wildlands - tölthető a bétakliens

Két nap van hátra a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájának startjáig, de már most tölthető a kliens, így csütörtökön nem kell ezzel bajlódnod. Emellett a jövő hónapban kezdődő GDC-n is kint lesznek a fejlesztők.

Ingyenessé teszik a Final Fantasy XV mellékágát

A jövő hónaptól kezdve ingyenesen letölthetjük a Final Fantasy XV spin-off játékát, az A King's Tale: Final Fantasy XV-öt. A bejelentés mellé egy új DLC és egy javítás is érkezett a rajongók számára.

Brit toplista: az élen nyitott a For Honor

A hét újoncai letarolták a brit játékeladási toplistát, a For Honoré lett az aranyérem, míg az ezüstöt a Sniper Elite 4 vihette haza. A Nioh alaposan visszaesett, de az efféle hardcore anyagoknál ez nem szokatlan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.

Ennyivel szebb PS4 Prón a Horizon: Zero Dawn

Megérkeztek az első tesztek a Guerrilla Games PS4-exkluzív akciójátékáról. A sajtó egy csapásra szívébe zárta a Horizon: Zero Dawnt, ráadásul érkezett egy összehasonlító videó, melyből kiderül, hogy mit tud a játék PS4 Prón.

Részletek a The Church in the Darknessről

Egy éve hallottunk utoljára a Paranoid Productions felülnézetes lopakodós játékáról. Egy új interjúnak hála, most számos friss infóra derült fény a The Church in the Darknessről, amin a The Suffering-játékok atyja dolgozik.

Battlefield 1 - akcióban a Frontlines mód

A DICE háborús shooterének első DLC-je, a They Shall Not Pass egy új játékmóddal érkezik. Most mozgásban is bemutatkozik a Frontines, ami a Conquest és a Rush egyfajta keverékének tűnik.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Már VR-ban is játszható a PS4-es DiRT Rally

A Codemasters egy új fizetős DLC-vel PlayStation VR-támogatással is felvértezte a DiRT Rallyt. Ehhez kapcsolódik egy új kooperatív mód is, ahol a második játékos a navigátor szerepét tölti be.

Két új kép a Final Fantasy VII Remake-ről

Idén lesz harmincéves a Final Fantasy-sorozat, a Square Enix pedig már régóta adós a klasszikus hetedik rész remake-jével. A projekt továbbra is készül, a fejlesztők most két látványos screenshotot osztottak meg róla.

Final Fantasy XIV - jönnek a szamurájok

A hétvégén rendezték meg Frankfurtban a Final Fantasy XIV FanFestet, ahol a Square Enix bemutatta a közelgő Stormblood expanzió egyik újdonságát. A játékosok immáron szamurájnak is állhatnak - erre is kitér az új trailer.

Street Fighter V - Kolin lesz a következő karakter

December óta éles a Street Fighter V második szezonja. Akuma után Kolint kapják meg a karakterbérlet tulajdonosai február végén, a leányzó kedvelt szórakozása, hogy lefagyassza ellenfeleit - eddig még egyetlen játékban sem irányíthattuk.

Kôna - közeleg a megjelenés

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a kanadai Parabole Games bemutatkozó alkotása, a Kôna. A játék kereken egy évig volt a Steam Early Access kínálatában, de március közepén már a végleges változatnak örülhetünk.

Képeken a Sony Santa Monica törölt játéka

Elég sokat váratott magára a Sony Santa Monica első PS4-es játékának leleplezése, pedig az új God of War mellett egy sci-fi anyagon is dolgozott a csapat. Ebből szivárgott ki a minap néhány concept art.

LEGO Batman - A film kritika

Gotham történetének legnagyobb veszedelmével néz szembe, amikor Joker kiötli minden idők legmesteribb és legördögibb tervét. Batman természetesen résen van, de úgy néz ki, ezúttal segítségre is szüksége lesz.

Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.

E3 2017: Idén is konferenciázik a Bethesda

Sorozatban harmadszor tart majd konferenciát az E3-on a Bethesda. A kiadó a korábbi évekhez hasonlóan vasárnap bemutatózik, nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy beszóljon a Microsoftnak.

HWSW: A Valve felkészült a VR kudarcára

A jó tartalom viheti sikerre a VR-t Gabe Newell szerint - jelenleg azonban a piacról hiányoznak a milliókat a szemüvegek mögé vonzó címek. A Valve az esetleges bukás gondolatával is megbarátkozott - írja a HWSW.

Mass Effect: Andromeda - videón a harc

Videósorozatot indított a BioWare, a fejlesztőcsapat kiadós gameplay felvételek társaságában készül bemutatni a Mass Effect: Andromeda fontosabb játékelemeit. Az első ötperces előzetesben a harc kapja a főszerepet.

Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Újra mozgásban a The Surge

Sokan már most ráaggatták a Deck13 új akciójátékára a "sci-fi Dark Souls" jelzőt, és igazából maguk a fejlesztők sem tagadják, honnan merítettek ihletet. Most újra megnézhetjük mozgásban a címet, sőt, ezúttal kommentárt is kapunk a látottakhoz.