Prey előzetes

Resident Evil 7 - hosszú ideig retteghetünk

Napokon belül megérkezik a Resident Evil hetedik része, így már be is futott az első értékelés. A Famitsu tesztelői szerint hosszú történetre számíthatunk, valamint a VR-rész is jól sikerült.

Ingyenes DLC-t kapott a Killing Floor 2

Tropical Bash néven új DLC-t kapott a Killing Floor 2. A csomag teljesen ingyenes, ráadásul egészen tartalmas is: egy új pálya, ellenfél és fegyver is helyet kapott benne.

NieR: Automata - új játékmenet-videók érkeztek

Most tartják a Taipei Game Show-t, ahol a NieR: Automata producere, Yosuke Saito új játékmenet-videókkal lepte meg a közönséget. Megcsodálhatunk egy elhagyatott vidámparkot, valamint megnézhetjük, hogyan működik a horgászás.

Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.

Az első kép az Inside fejlesztőjének új játékáról

A Playdead már most mutatott egy képet az új projektjéről, amely a jelek szerint ismét egy oldalnézetes platformer lesz. A csapat jó szokása szerint ezúttal is visszafogott színpalettával operál majd.

Battlefield 1 - a jövő héten leleplezik az új DLC-t

A DICE a Twitteren jelentette be, hogy a jövő hét folyamán részletesen is bemutatja a Battlefield 1 első fizetős kiegészítőjét, a They Shall Not Passt. A csomag a verduni csatát dolgozza fel, és játszhatóak lesznek benne a franciák.

Már készül a Werewolf: The Apocalypse

A Paradox nem ül csendben a White Wolf-jogokon, be is jelentették a World of Darkness világában játszódó következő videojátékot, a Werewolf: The Apocalypse-t. A fejlesztést a Styxért és Call of Cthulhuért felelős Cyanide végzi.

Ghost Recon: Wildlands - 20 perc a kampánnyal

Nyilván a kooperatív játékmód az új Ghost Recon sava-borsa, de mit nyújt nekünk a játék, ha egyedül játszunk? Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó érkezett, amely az egyjátékos kampányt mutatja be.

Final Fantasy XV - indul a Moogle Chocobo Carnival

Jövő kedden veszi kezdetét a Final Fantasy XV első komolyabb játékbeli eseménye, a Moogle Chocobo Carnival. Az Altissiában megrendezendő karneválon új minijátékok és vízi chocoboversenyek várnak ránk.

Rainbow Six: Siege - közeleg az új DLC bemutatója

Mint azt már tudjuk, idén sem áll le a Rainbow Six: Siege támogatása, így újabb DLC-kel látja el a játékosokat a Ubisoft. Az első csomag jövő hónapban érkezik, a kiadó pedig megosztott pár részletet a leleplezéssel kapcsolatban.

Assassin’s Creed: Last Descendants könyvkritika

Owen ártatlanul elítélt apja a börtönben hal meg, az iskola informatikusa azonban felajánlja a fiúnak, hogy az Animus segítségével visszamehet az időben, és tisztázhatja a nevét.

Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.

A Ubisoftnál kötöttek ki a Guitar Hero Live fejlesztői

Megvált a Guitar Hero Live-ot és a DJ Hero-játékokat fejlesztő csapatától az Activision, a FreeStyleGames a Ubisoft stúdióinak sorát erősíti immár. Az új Guitar Hero támogatása nem áll le ennek ellenére.

Változatos harcok a Torment: Tides of Numenerában

Bő egy hónap, és újabb ígéretes darabbal bővíthetik gyűjteményüket a hardcore szerepjátékok rajongói. A Torment: Tides of Numenera új traileréből megtudjuk, hogy oldhatunk meg többféleképpen is egy kényes szituációt.

The Division - részletek a Last Stand DLC-ről

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft legutóbbi livestreamjében leleplezték a The Division utolsó bővítményének részleteit. A Last Stand DLC nem élvez ideiglenes exkluzivitást Xbox One-on, mindhárom platformon egyszerre várható.

Injustice 2 - már regisztrálhatsz a zárt bétára

Az érdeklődők már a májusi megjelenés előtt kipróbálhatják a NetherRealm szuperhősös verekedős játékát. Habár még nincs pontos dátuma a zárt bétatesztnek, regisztrálni már tudtok rá.

Áprilisban visszatér a Micro Machines

Tíz év után új résszel tér vissza a Micro Machines-sorozat. A World Series alcímű játék hű marad az eredeti koncepcióhoz, ezúttal is kisautókkal versenyezhetünk a háztartásban. Lesz itt kampány, kooperatív mód és online multi is.

Új játékot teasel az Obsidian csapata

Valami nagy dologra készülhet az Obsidian Entertainment, a csapat ugyanis mind a Twitter-csatornájára, mind a hivatalos oldalára felpakolt egy sejtelmes idézettel és logóval színesített képet. Vajon mi lehet az új projekt?

Yooka-Laylee - lokális kooperatív mód is lesz benne

A sikeres Kickstarter-kalapozás után idén áprilisban emlékeztet majd a Yooka-Laylee, milyen is volt a zseniális Nintendo 64-éra, és hogy a maga idejében mennyire király platformer volt a Banjo Kazooie-sorozat.

For Honor - új hősökkel és helyszínekkel jön a béta

Kezdenek felpörögni az események a For Honor körül. Érthető is a mozgolódás, hiszen februárban bemutatkozik a játék végleges változata, jövő héten pedig élesedik a legújabb zárt béta, amiről most megtudtunk ezt-azt.

Call of Cthulhu - az őrület határán

Nem lesz hiány borzongásban, hiszen H. P. Lovecraft misztikummal teli univerzuma is kibővül, méghozzá egy vadonatúj videojáték jóvoltából. Az új Call of Cthulhu már három éve készül, de idén biztosan megkapjuk.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.

A kínai újévet ünnepli majd az Overwatch

A Blizzard már teaseli az Overwatch következő szezonális eseményét, ami úgy tűnik, hogy a kínai újév (vagy ha úgy tetszik, a tavaszi fesztivál) témáját dolgozza fel. A Kakas éve január 28-tól indul, de az event négy nappal korábban elkezdődik.

PS4-re is megjelenik a The Town of Light

Az olasz LKA.it pszichológiai horrorjátéka eredetileg PC-n látta meg a napvilágot, a fejlesztők szerint azonban az egészen különleges élményt nyújtó anyag idén PlayStation 4-en is megjelenik. Igazi gyöngyszemről van szó.

Széttörve filmkritika

Kevin disszociatív identitászavarban szenved. Jelenleg 23 teljesen eltérő személyisége ismert, de ahogy arra orvosa is rámutat, még nem sikerült mindegyik énjét felfedni. Ehhez azonban közönségre lesz szüksége.