Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.

Áprilisban érkezik az új LEGO Star Wars

Egy fantasztikus új gameplay-előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy felfedezhessük a teljes messzi-messzi galaxist.

Battlefield 2042 - újabb hibajavítás érkezett

A DICE lassan, de biztosan igyekszik kikupálni a Battlefield 2042 temérdek hibáit. A legújabb patch az ígéretek szerint számos technikai hibát orvosol, és már úton van a sokak által hiányolt scoreboard is.

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.

Sony: az MS-nek tartania kell a megállapodásokat

A Sony sajtóosztálya közleményt adott ki azután, hogy kiderült, a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision-Blizzardot. A megállapodás a Sony részvényeire is kihatott és bizony a PlayStation ágazat jövőjét is befolyásolhatja.

Még idén megjelenik a Hogwarts Legacy

A napokban arról lehetett olvasni, hogy a Hogwarts Legacy jó eséllyel idén sem jelenik meg, így a Warner Bros. megelégelte a találgatásokat és hivatalosan is megerősítették, hogy nem kell aggódni, idén biztosan megjelenik a játék.

Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a második szezon rajtját és addig is a problémák orvoslására fókuszálnak.

Újabb platformokat ér el a The Artful Escape

Véget ért a The Artful Escape Microsoft-exkluzivitása, a jövő héten PlayStation-konzolokon és Nintendo Switchen is elérhetővé válik a tavalyi év egyik indie gyöngyszeme.

Sztoritrailert kapott a Horizon: Forbidden West

Egy új előzessel jelentkezett a Horizon: Forbidden West, amely a játék alapfelütését foglalja össze röviden. Emellett egy adag screenshotot is tudunk mutatni a februárban érkező PlayStation-exkluzívról.

Méreteset zuhant a Sony részvényárfolyama

Míg a legtöbb kiadó erősödött a tőzsdén a Microsoft tegnapi bejelentése után, a Sony papírjai meredeken zuhanni kezdtek - elemzők szerint az üzlet azt mutatja hosszú távon, hogy a redmondiak egészen más ligában játszanak, mint a japánok.

Bemutatkozott a Matchpoint: Tennis Championships

Egy hiánypótló sportjátékkal állt elő az ausztrál Torus Games csapata. A Matchpoint: Tennis Championships széleskörű testreszabást, világhírű sztárjátékosokat és valósághű fizikaszimulációt ígér a teniszrajongóknak.

Monster Energy Supercross 5 - maradj formában!

Márciusban ismét rajtvonalhoz állnak a hepehupás sárdagasztók, hiszen érkezik a Monster Energy Supercross 5. Ezúttal azonban érdemes lesz odafigyelnünk a versenyzőnk fizikai jóllétére, bemutatkozik ugyanis a Rider Shape rendszer.

Mi lesz Bobby Kotick sorsa a Microsoft-deal után?

Tegnap óriási meglepetésként ért bennünket a hír, miszerint a Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot. Egy kérdés azonban eddig megválaszolatlan maradt: mi történik majd a vállalat jelenlegi vezérigazgatójával, Bobby Kotickkal?

Barátlistával is bővül az Among Us

Ha eddig az volt a legfőbb bajod az Among Usszal, hogy nem tudtál könnyűszerrel barátkozni az internet idegenjeivel, akkor tudd, hogy az InnerSloth már rajta van az ügyön. A csapat megosztotta, mivel készül 2022-re.

Brit toplista: megtáltosodott a Minecraft

Az elmúlt hét sem alakult túl eseménydúsan a brit játékeladási lista szempontjából, a szokásos slágercímek adták egymásnak oda-vissza a helyezéseiket. A győztes végül a Minecraft Switch-változata lett.

Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.

Úgy néz ki, márciusban jön a Shadow Warrior 3

Noha formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a konzolok digitális boltjai szerint március elején rajtolhat el a Shadow Warrior régóta várt harmadik része. Az előrendelésünk mellé megkapjuk az első két játékot is.

Feltámadhat a Psygnosis?

A Sony ismét megújította a 90-es évek egyik meghatározó stúdiójának, a Psygnosisnak a védjegyét, ami talán azt is jelentheti, hogy a japán óriás feltámasztja a legendás stúdiót. Az egykori alkalmazottak már úgyis a Sonynak dolgoznak.

WWE 2K22 - kiszivárgott a megjelenési dátum

Egy szivárogtató jóvoltából úgy tűnik, idő előtt lebukott a WWE-sorozat aktuális számozott felvonásának a borítóképe és a pontos megjelenési dátuma, illetve a különböző előrendelői tartalmakról is érkezett hír.

Mozgásban a My Hero Academia: Ultra Rumble

A My Hero Academia: Ultra Rumble lehetőséget nyújt, hogy csapatalapú battle royale-ban tegyük próbára magunkat a népszerű franchise valamelyik hőseként. Néhány új videónak hála mozgás közben is láthatjuk az anyagot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten megérkezik az operátorokat űrlényekkel összeengedő Rainbow Six: Extraction, míg indie-fronton olyan alkotások futnak be, mint az Expeditions: Rome, a Nobody Saves the World vagy a Blackwind.

Ne nézz fel! filmkritika

Egy, a dinoszauruszok kipusztulását okozó meteoritnál is hatalmasabb üstökös közelít a Föld felé. Hiába fedezi fel két csillagász a közeledő veszélyt időben, senki sem veszi őket komolyan, így elkerülhetetlenné válik az emberiség veszte.

Tovább csúszhat a Hogwarts Legacy

Úgy tűnik, nincs minden rendben a Hogwarts Legacy háza táján. Az eredetileg 2021-re beharangozott játékot korábban az idei évre halasztották, de az a szóbeszéd járja, hogy valószínűleg ennél is tovább kell majd várnunk rá.

Mégis beszáll a Sega az NFT-bizniszbe

A Sega már egy ideje kerülgeti az NFT-k forró kásáját, de úgy tűnik, hogy a kétes visszajelzések ellenére hamarosan mégis belemártja a mancsát. A vállalat levédette a Sega NFT védjegyet.

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.