Préda filmkritika

Dan Trachtenberg fogta a filmtörténelem egyik legnépszerűbb szörnyetegét, és visszatért a Predator-sorozat gyökereihez. Az új epizód nem tökéletes, de ez áll legközelebb az első két rész nyers, egyszerű és borzongató szellemiségéhez.

Ms. Marvel sorozatkritika

A Marvel Moziverzum újdonsült, pakisztáni származású muszlim szuperhősnője jött, látott, és bele is fulladt a rengeteg ambícióba, így a képregényekhez képest a tévésorozatot erősen belengi a Made in China-érzés.

Obi-Wan Kenobi sorozatkritika

Tíz évvel a Birodalom kikiáltása után Obi-Wan Kenobi még mindig a múltja árnyaival birkózik. Mikor segélykérést kap, kénytelen olyan útra lépni, amin szembekerül a démonaival, és visszatalál a hőshöz is, aki egykor volt.

A Marvel-moziverzum izgalmas jövője

Lerántották a leplet a Marvel-moziverzum jövőjéről, mi pedig sorra vesszük a következő három év bejelentett mozifilmjeit és tévésorozatait, minden tudható információval, képregényes érdekességekkel és spekulációkkal.

Stranger Things: 4. évad sorozatkritika

A legutóbbi szezon után kétségessé vált, hogy van még mit mesélni erről a sztoriról, de a negyedik évad egy határozott dobással visszarepítette a sorozatot az őt megillető helyre.

Okostelefonokra tart a Papers, Please

Hamarosan okostelefonokon is dicsőséget szerezhetünk Arstotzkának. Lucas Pope napokon belül elkészül a Papers, Please legújabb portjával, aminek hála mobilon is beülhetünk a határőrfülkébe.