Super Mario Party teszt

Brit toplista: a dobogón a helyzet változatlan

Hiába mutatkozott be a múlt héten több új játék is, egyiknek sem sikerült megszorongatnia az egy héttel ezelőtti dobogósokat. Az élen tehát semmi sem változott, az új megjelenések pedig nem nyitottak túl erősen.

Bemutatkozott az Intellivision új konzolja

Tavasszal kiderült, hogy visszatér a konzolpiacra az Intellivision, és a hétvégi Portland Retro Gaming Expón végre bemutatkozott az új masina. Az Intellivision Amico is egy nosztalgiakonzol lesz, de előre telepített címek nem lesznek rajta.

Warframe - novemberben jön a Fortuna DLC

Hamarosan egy nagyszabású kiegészítőt kap a Digital Extremes űrnindzsás shootere, a Warframe. A Fortunával érkező új nyitott világú régió ötször nagyobb lesz a Plains of Eidolonnál, és egy csomó új misszió vár ránk.

Traileren a Shakedown: Hawaii lényege

Már évek óta készül a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown: Hawaii, amely a 16-bites akciójátékoknak állít emléket. A legújabb előzetes szépen végigvezet minket a játék jellegzetességein.

BlizzCon: ne számítsunk nagy Diablo-bejelentésre

A Blizzard egy hivatalos nyilatkozatban hűtötte le a kedélyeket, és egyszersmind eloszlatta azokat a szárnyra kapott feltételezéseket, amelyek a Diablo 4 bejelentését jósolták az idei BlizzConra. Ne számítsunk nagy dolgokra!

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Az első ember filmkritika

Mindannyian ismerjük az első holdra szállás történetét, arról azonban kevesen beszélnek, hogy milyen emberi megpróbáltatások árán érte el az Apollo-11 a célját. Damien Chazelle életrajzi drámája Neil Armstrong szemszögéből mutatja be ezt.

Huawei Mate 20 X - kihívót kap a Nintendo Switch?

Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.

Élőszereplős traileren a Starlink: Battle for Atlas

Ki ne szeretné egy napon felfedezni az űr végtelen titkait? Ki ne ábrándozott volna idegen bolygókról, különös lényekről és szélsebes űrhajókról? A Starlink legújabb előzetese pontosan ezt ígéri nekünk.

Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!

Trailerrel köszöntjük az NBA 2K Playgrounds 2-t

Szólj egy havernak és ragadjatok labdát! Megérkezett az NBA 2K Playgrounds 2! A könnyed kosaras játékban ezúttal is fergeteges 2v2 meccseket játszhatunk a világ leghíresebb, enyhén lufifejű atlétáival.

Diablo III - pofás Switch-kiadásban is

November elején Nintendo Switchen is beléphetünk a pokol kapuján, ráadásul mindezt egy elképesztően jól kinéző Nintendo Switch-bundle segítségével is megtehetjük.

Pokémon: Let's Go - vár ránk a kaland!

Hangulatos előzetest kapott a Pokémon: Let's Go, Pikatchu és Eevee. A november közepén Nintendo Switchre érkező játékpáros minden eddiginél látványosabb környezetben vonultatja fel az első generációs zsebszörnyeket.

Dragon Quest Builders 2 - képeken Occulm Island

Jó néhány új screenshottal jelentkezik a Dragon Quest Builders második része. Ismerjük meg Occulm Islandet, az egykoron virágzó bányavárosnak helyt adó szigetet. A tárnák mélyén sok kincs és kaland vár majd ránk!

Fear the Walking Dead - 4. évad sorozatkritika

Lehetett sejteni, hogy új irányba megy el a negyedik évad, de ilyen radikális változásokra nem számítottunk. Az új showrunner kvázi rebootolta a Fear the Walking Deadet, alaposan megritkítva a korábbi szereplőket.

Dátumot kapott a Nickelodeon Kart Racers

Aranylemezre került a Nickelodeon mesehőseivel operáló kartjáték, így már semmi sem akadályozhatja meg az október végi megjelenést. Friss látnivalókat egyenlőre nem kaptunk a Nickelodeon Kart Racersről.

Creaks - az Amanita Design sötét platformere

A Botanicula, a Samorost és a Machinarium cseh fejlesztője a hagyományoktól eltérően ezúttal nem kalandjátékot készít, hanem egy vérbeli, sötét tónusú platformert. Bemutatkozott a Creaks.

Starlink: Battle for Atlas - beköszön Judge és Chase

Egy pár rövid előzetest kapott a Ubisoft űrhajós lövöldéje. A Starlink csapatát két új pilóta erősíti. Judge képes lesz maga körül lelassítani az óramutató forgását, Chase pedig egy kis extra kakaóval bünteti majd az ellenfeleit.

Akcióban az Onimusha: Warlords remastere

Jövő januárban felújított kiadást kap a feudális Japánban játszódó Onimusha: Warlords. A Capcom jóvoltából most belenézhetünk a tizenhét éves klasszikusba - akár a nosztalgiát, akár az új élményt keresed, jól fogsz járni.

Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Az EA Sports egyelőre szakított Ronaldóval

Eltávolította az EA Sports a játék hivatalos közösségi csatornáiról a FIFA 19 arcát, Cristiano Ronaldót, miután kiderült, hogy a Juventus csatárát nemi erőszakkal vádolják. Mindaddig így marad, míg a helyzet tisztázódik.

Diablo-bejelentést kapunk a BlizzConon?

A Blizzard ismertette az idei BlizzCon ütemtervét. A megnyitóceremónia után veszi kezdetét a Diablo jövőjét taglaló panel, ahol van rá esély, hogy végre lehull a lepel az akció-RPG legújabb részéről. Tegyük össze a kezünket!

Futurisztikus autóverseny lesz a Xenon Racer

A Soedesco és a 3DClouds versenyjátéka olyan, mintha a 2030-as évek nagyvárosaiba csöppentünk volna. Felhőkarcolók és reklámhologramok között zajlanak a futamok, egészen durván kinéző elektromos autókkal.

Venom filmkritika

Az Élet Alapítvány egyik űrhajója egy rejtélyes rakománnyal a fedélzetén lezuhan a Földre történő visszaérkezéskor. Ekkor még senki sem sejti, milyen veszedelmet készül ránk szabadítani az alapítvány vezetője, Dr. Carlton Drake.

A Bigben megvette a V-Rally 4 fejlesztőjét

A brit kiadó felvásárlós kedvében van egy ideje: miután övé lett idén a Cyanide és az Eko Software, a minap a V-Rally 4 és a WRC 7 fejlesztőjét, a Kylotonn Racinget vásárolta fel. A pontos árat nem ismerjük.