Pokémon Sun & Moon teszt

Nintendo Switch - nem lesz Netflix-applikáció

Eddig csak pletykáltak róla, a Nintendo ma azonban megerősítette, hogy a Switch nem fog támogatni semmilyen videóstreamelő szolgáltatást a megjelenéskor - hozzátették, később még lehet, hogy pótolják a hiányosságot.

Assassin’s Creed: Last Descendants könyvkritika

Owen ártatlanul elítélt apja a börtönben hal meg, az iskola informatikusa azonban felajánlja a fiúnak, hogy az Animus segítségével visszamehet az időben, és tisztázhatja a nevét.

Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.

A Ubisoftnál kötöttek ki a Guitar Hero Live fejlesztői

Megvált a Guitar Hero Live-ot és a DJ Hero-játékokat fejlesztő csapatától az Activision, a FreeStyleGames a Ubisoft stúdióinak sorát erősíti immár. Az új Guitar Hero támogatása nem áll le ennek ellenére.

Az új Zelda lesz az utolsó belsős cím Wii U-n

Egy korszak véget ér március elején: a Nintendo megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó first-party cím a kiotóiak előző konzoljára. Nem egészen négy és fél év jutott idáig a platform.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.

Így alakul a Nintendo Switch hazai árcédulája

A nagyobb hazai üzletek is élesítették a Nintendo Switch előrendelési felületeit, így az is kiderült, hogy itthon milyen árcetli kerül a konzolra, annak kiegészítőire és játékaira.

Széttörve filmkritika

Kevin disszociatív identitászavarban szenved. Jelenleg 23 teljesen eltérő személyisége ismert, de ahogy arra orvosa is rámutat, még nem sikerült mindegyik énjét felfedni. Ehhez azonban közönségre lesz szüksége.

Zelda: Breath of the Wild - miben más Wii U-n?

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy napon jelenik meg Nintendo Switchre és Wii U-ra, és bár alapvetően ugyanazt az élményt ígéri a két változat, akad közöttük néhány különbség.

Borderlands 3 - lemondhatunk a Switch-verzióról

Már tudjuk, hogy készül a Borderlands 3, ám a Gearbox eddig nem nagyon nyilatkozott róla. Most legalább annyi világos, hogy nem lesz switches változat, és bár a stúdió nyitott volt rá, sajna a Nintendóval nem jutottak dűlőre.

A vörös kereszt az életerőcsomag, ugye? Nem!

Tanulságos történetet meséltek el a Prison Architect fejlesztői, akik gyakorlatilag mindenki máshoz hasonlóan vörös kereszttel jelölték a játékukban a mentőket. A probléma csak az, hogy ezzel megsértették a genfi egyezményeket.

Körülményes lesz a Joy-Con kontrollerek töltése

Ugyanis kiderült, hogy a Switch dobozában található foglalat, amibe belehelyezhetjük a kontrollereket, csak egy szimpla műanyag váz, ahhoz, hogy teljes kényelemben tölthessük az irányítókat, külön kiegészítőt kell vennünk.

Koncepciórajzokon a törölt Darth Maul-játék

A jelenleg az Infinity Wardnál dolgozó Thomas A. Szakolczaynak köszönhetően ismét hallatott magáról az évekkel ezelőtt törölt Darth Maul-játék. Ezúttal gyönyörű koncepciórajzokon nézhetjük meg az egyes szereplőket, illetve Coruscant városát.

A Switchet se hagyja ki a Minecraft

A Minecraft-portokban utazó 4J Studios a hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy a lassan minden létező platformon elérhető Minecraft természetesen a Nintendo új konzolját, a Switchet sem kerüli el.

Brit toplista: élre tört a GTA V

Töretlen a Grand Theft Auto V sikere, a múlt héten az aranyérmet is sikerült behúznia a brit játékeladási toplistán a Rockstar örökzöldjének. Más meglepetés nem történt, az élbolyt a szokásos slágercímek alkotják.

Sok helyen már most hiánycikk a Switch

Egyes áruházaknál már nem lehet előrendelni az új Nintendo-konzolt, máshol pedig csak úgy fogadnak rendeléseket, hogy nem tudják garantálni a kiszállítást a megjelenés napján. A Nintendo ígéretei szerint nem lesz készlethiány.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Eddig volt idő pihenésre, a héten elkezdenek potyogni a játékmegjelenések. Kapásból egy PS4-exkluzívval indítjuk a hetet, de a Nintendo 3DS-tulajoknak is jut egy kis nyalánkság a következő napokra.

The Exorcist sorozatkritika

Az ördögűző sorozatváltozatától nem vártam sokat, mégis kellemesen csalódtam benne. Benne volt a pakliban, hogy csupán egy sablonos megszállós mű kerekedik ki belőle, de nem így lett. A széria hűen idézi meg a '73-as film szellemét.

Búcsút inthetünk a Miiverse-nek

Újabb részletek érkeztek a Switch kapcsán. A Nintendo megerősítette, hogy a konzol már nem támogatja a saját fejlesztésű közösségi platformot, továbbá a 3DS-en bejáratott StreetPassről is lemondhatunk.

A PC a legnépszerűbb platform a fejlesztők körében

Közeleg az idei Game Developers Conference, ennek apropóján pedig elkészült a már szokásosnak mondható közvélemény-kutatás a fejlesztőcsapatok preferenciáiról. Több mint a felük fejleszt PC-re jelenleg.

Brit toplista: lássuk a tavalyi év legjobbjait!

Megérkezett a brit játékpiac évzáró toplistája, amiből kiderül, hogy mely játékok voltak tavaly a legkelendőbbek a szigetországban. A legkeményebb az, hogy a GTA V még mindig benne van az élbolyban.

Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé

Mára is jutott néhány játékbejelentés a Nintendo márciusban érkező konzolja kapcsán. Most már biztos, hogy a Syberia 3 is tiszteletét teszi a masinán, de jön az NBA 2K18 és a Dragon Ball: Xenoverse 2 is.

Videóözön a Nintendo Switch játékfelhozataláról

Tegnap éjjel a Nintendo újra közvetített, ezúttal New Yorkból jelentkezett a Treehouse Live Event. Terítékre került a Splatoon 2, az Arms, a Super Bomberman R, a Mario Kart 8: Deluxe és a Snipperclips is.

25 percen át mozog az új Zelda

Ma éjjel újra élő közvetítéssel jelentkezett a Nintendo, és több más Switch-cím mellett hosszabban is bemutatta a The Legend of Zelda: Breath of The Wildot. A kétféle különleges kiadásról is lehullt a lepel.

Has-Been Heroes - a Trine fejlesztőinek új játéka

Új játékot mutatott be a Frozenbyte, amelyben ezúttal is három hőst irányítva kell megváltanunk a világot. A cím PC, PS4 és Xbox One mellett Nintendo Switchre is megjelenik.