Frissítve: A Dragon Ball is csatlakozik a Fortnite-hoz

Ha azt hittük, hogy nem crossoverezik újabb híres franchise a Fortnite-tal, akkor nagyot tévedtünk, hamarosan ugyanis a Dragon Ball karakterei is megérkeznek a játékba!

Préda filmkritika

Dan Trachtenberg fogta a filmtörténelem egyik legnépszerűbb szörnyetegét, és visszatért a Predator-sorozat gyökereihez. Az új epizód nem tökéletes, de ez áll legközelebb az első két rész nyers, egyszerű és borzongató szellemiségéhez.

Brit toplista: csak a második helyre ért oda a Two Point Campus

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Nem mondhatnánk, hogy túl pörgősen alakult az elmúlt hét, egyetlen újoncként a Two Point Campus mutatkozott be - de az is csak a második helyen.

Így fest a XIII Remake javított kiadása

A Microids úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a XIII Remake botrányos minőségét, és egy másik fejlesztőcsapattal gatyába rázza a játékot. Most megnézhetjük, hogyan sikerült az átalakítás!

FIFA 23 - Marvel-hősökként is megjelenhetnek a focisták az Ultimate Team módban

Az idei FIFA-ban visszatérnek a tavaly bemutatkozott FUT Heroes-kártyák, méghozzá egy érdekes csavarral: mindegyikük kap egy szuperhősös változatot is, amit a Marvel képregényesei rajzoltak!

Masszív játékbemutatóra készül a Disney

A D23 Expo apropóján a videojátékait is felsorakoztatja a Disney, a bemutató során meglepetésbejelentésekre is számíthatunk majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!

Meglepetés: Switchre is megjelenik a Thymesia

A Team 17 kiadásában megjelenő soulslike is csatlakozik azon játékok közé, amelyek felhős formában teszik tiszteletüket a Nintendo hibrid konzolján.

Napra pontos dátumot kapott a Hogwarts Legacy - de csak februárra

Habár a Warner nagyon bízott az idei premierben, végül csak 2023-ban kerül boltokba a Hogwarts Legacy. Az már biztos ráadásul, hogy Nintendo Switchen még tovább kell várnunk rá.

Alone in the Dark-reboot és tizenhárom másik játék a THQ Nordic műsorában

Tegnap este bemutatózott a THQ Nordic, ahol nem kevesebb, mint tizennégy játék várta a játékosokat - ezek közül négyet, így az Alone in the Dark rebootját is helyben jelentették be. Összefoglalónk.

Már elérhető a The DioField Chronicle demója

Közeleg a The DioField Chronicle megjelenési dátuma, a játék demója pedig már elérhető. Érdemes tenni vele egy próbát!

Ms. Marvel sorozatkritika

A Marvel Moziverzum újdonsült, pakisztáni származású muszlim szuperhősnője jött, látott, és bele is fulladt a rengeteg ambícióba, így a képregényekhez képest a tévésorozatot erősen belengi a Made in China-érzés.

Megjelent a Cult of the Lamb, itt a launch trailer

Végre megjelent a Cult of the Lamb, a Devolver Digital legújabb játéka, melyben egy aranyos báránnyal építhetjük fel a gonosz szektánkat, miközben szörnyek ellen harcolhatunk.

NBA 2K23 - lehullt a lepel a Jordan Challange módról

Michael Jordan, minden idők talán legjobb kosarasa nemcsak az NBA 2K23 borítóján fog szerepelni, hanem külön játékmódot is kap a játékban.

FIFA 23 - nézzünk bele az Ultimate Team újdonságaiba!

A FIFA ismét megújul idén, nézzünk bele, milyen újdonságokat fog tartalmazni a játék FUT módja!

Mégsem jelenik meg idén a Metal Slug Tactics

A Dotemu és a Leikir Studio nem kicsi feladatra vállalkozott azzal, hogy taktikai szerepjátékként szeretné visszahozni a Metal Slug-szériát. Úgy tűnik, kell is még a fejlesztési idő a projektnek.

Jövő héten újabb Kirby-játékot kapunk

Amilyen váratlanul jelentették be, legalább annyira hirtelen jelenik meg a Kirby’s Dream Buffet: már jövő héten játszhatunk vele!

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.

Félórás bemutatón a Splatoon 3

A bejelentésnek megfelelően ma délután egy félórás Nintendo Direct-adás keretén belül mutatták be a szeptemberben érkező Splatoon 3-at.

Kanyarban a Temtem megjelenése, lássuk az 1.0-s patch újdonságait!

Két év korai hozzáférés után végre teljes pompájában megérkezik a világ legígéretesebb Pokémon-klónja, a Temtem. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk a mágikus szörnyek szigetén!

Obi-Wan Kenobi sorozatkritika

Tíz évvel a Birodalom kikiáltása után Obi-Wan Kenobi még mindig a múltja árnyaival birkózik. Mikor segélykérést kap, kénytelen olyan útra lépni, amin szembekerül a démonaival, és visszatalál a hőshöz is, aki egykor volt.

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.

A Splatoon 3 is megkapja a maga Nintendo Direct-adását a héten

Pár nap múlva egy hosszabb bemutatóval készül a Nintendo, melynek középpontjában a szeptemberben megjelenő Splatoon 3 lesz.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!