InnerSpace teszt

The Cloverfield Paradox filmkritika

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír a Super Bowl szünetében: nem kell áprilisig várnunk a harmadik Cloverfieldre, máris élesedett a Netflixen. Talán volt némi alapja annak, hogy eddig nem nagyon mutogatták.

Tavasszal érkezik a Shaq Fu folytatása

Az 1994-ben megjelent Shaq Fu a világ egyik legrosszabb játéka, tavasszal azonban mégis folytatást kap a Shaquille O’Neal főszereplésével készült beat 'em up. Csekkoljátok a friss látnivalókat!

Három új videóban mutatkozik be a Nintendo Labo

A múlt hónapban jelentette be a kiotói vállalat a Nintendo Labót. A Switch-hez szánt, kartonból hajtogatható kiegészítőkről van szó, amiket leginkább a fiatal korosztálynak szánnak. Most közelebbről is megnézhetjük a készleteket.

Fekete Párduc filmkritika

A külvilág számára harmadik világbeli országnak tűnő Wakanda egy merénylet után uralkodó nélkül marad. A trónörökös, T'Challa apja halálát követően hazatér, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, de egy régi titok mindent felülír.

Bayonetta - launch traileren a Switch-változatok

A héten kerül boltokba a Bayonetta első két részének Switch-átirata, amit most egy launch trailerrel ünnepel a Nintendo és a PlatinumGames. Kiadós előzetesre számíthattok, négy percen keresztül mozognak a portok!

Február végén jön a Mulaka

Az észak-mexikói Tarahumara nép mondavilágára épülő akció-kalandjáték már régóta a radar alatt van, a független Lienzo csapata pedig végre megerősítette a Mulaka napra pontos megjelenési dátumát.

Remekül sikerült az Assassin's Creed visszatérése

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése szerint az Assassin's Creed: Origins a régió harmadik legjobban fogyó címe, és jó úton halad afelé, hogy megduplázza a Syndicate eladásait.

HWSW: A Switch-et is utolérték a PS4 megtörői

A mutatványért felelős fail0verflow csapata szerint "befoltozhatatlan" bug található a készülékben - írja nagytestvérünk, a HWSW. Érkezhetnek a kalózjátékok a Nintendo sikerkonzoljára?

Tavasszal jön a Shift Quantum

A belga székhelyű Fishing Cactus csapata megerősítette, hogy következő játékuk, a noir-puzzle Shift Quantum PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-re és Switch-re jelenik majd meg, valamikor tavasszal.

Márciusban tér vissza a Fear Effect

Tizennyolc évvel az első rész PlayStation-megjelenése után márciusban visszatér a Fear Effect-sorozat. A legújabb epizódot a francia Sushee készíti. Közben az eredeti újrázása is készül.

Hat játékát költözteti Switch-re a tinyBuild

Egy rövid stream keretei között jelentette be a tinyBuild, hogy hat játékát költözteti majd át hamarosan a Nintendo Switch-re. Többek között a Hello Neighbor és a Party Hard is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

Switch-re tart a Legend of Kay

A Kaiko akció-kalandjátéka még 2005-ben jelent meg PS2-re, tíz évvel később pedig megkaptuk a felújított változatot PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra. A THQ Nordic emeli a tétet: a Legend of Kay Switch-re is kijön.

Bridge Constructor Portal - úton a konzolos verzió

Habár a Bridge Constructor Portal fejlesztői sosem tagadták, hogy konzolokra is elkészül a játékuk, a napra pontos premierről csak a minap beszéltek először. Aggodalomra semmi ok, nem kell már sokat várni!

A Bandai Namcónál készül a Metroid Prime 4?

A héten felröppent pletykákat most az Eurogamer is megerősítette, úgy néz ki, valóban a Bandai Namco szingapúri stúdiója fejleszti a Metroid Prime negyedik részét.

Nintendo Gold-pontokkal is fizethetünk Switch-en

A My Nintendo-tagok hamarosan különféle tartalmakra is beválthatják aranypontjaikat Switch-en. A kiotói vállalat bejelentette, hogy a jövő hónapban változásokat hoz a jutalmazási rendszer, azaz végre játékokat is vehetünk belőlük.

Switch-re is megjelenik a Victor Vran

A bolgár Haeimimont Games akció-RPG-s debütálása 2015 egyik nagy meglepetése lett, és jó hír, hogy az anyag Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi. A Victor Vran: Overkill Edition mindent DLC-t tartalmazni fog.

Megvan, mikor költözik Switch-re a Layers of Fear

A szeptemberi bejelentés után a Layers of Feart fejlesztő Bloober Team végre bejelentette, mikor is költözik Nintendo Switch-re a játékuk. Sokat már nem kell várni, mert ebben a hónapban lesz a debüt.

Jurassic Park-asztalokat kap a Pinball FX3

Újabb szaftos licenc landolt a magyar Zen Studiosnál, a srácok a Jurassic Park és a Jurassic World filmek alapján készítenek új asztalokat a Pinball FX3-hoz, illetve a Zen Pinball 2-höz.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Switch-exkluzív lesz a Ridge Racer 8?

Egy nagyon beszédes LinkedIn-profil alapján úgy néz ki, hogy a Bandai Namcónál egyszerre három játék is készül. Az egyik jó eséllyel a Metroid Prime negyedik része, a másik pedig a Ridge Racer-sorozat következő felvonása.

Év végén jön a konzolos Pillars of Eternity II

A Game Informer következő számában egy több oldalas előzetest kap a Pillars of Eternity II: Deadfire, de a magazin már most elhintette, hogy a játék konzolos változatai a karácsonyi szezon alatt jelennek majd meg.

Frissítve: A Black Ops 4-et kapjuk meg idén?

A legutóbbi találatai alapján megbízhatónak számító iparági bennfentes, Marcus Sellars szellőztette meg, hogy idén a Call of Duty: Black Ops negyedik részére számíthatunk majd, ami Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Ash of Gods - itt minden döntésed számít

Habár a The Banner Sagára emlékeztet minket, ettől még kifejezetten ígéretesnek tűnik az orosz Aurum Dust körökre osztott szerepjátéka, az Ash of Gods, ahol a történet előrehaladását a döntéseink határozzák meg.

PC-re és Switch-re is jön a Crash-trilógia?

Eddig is esélyes volt, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy más platformokra is ellátogathat. Ezúttal egy hivatalos ajándéktárgyakkal foglalkozó cég leplezte le az új verziókat - egyelőre csak a PC-t és a Switch-et említik.

Godless sorozatkritika

Évekig temették a westernt, de aztán Hollywood mindig rácáfol a károgókra. A Netflix ezúttal is belenyúlt a tutiba: a Godless egy tiszta zsánerdarab, csak jól bejáratott összetevőkből építkezik, hogy aztán elemi erővel csúcsosodjon ki.