Thor: Szerelem és mennydörgés filmkritika

Thor negyedjére is önálló filmmel lépett vászonra, és immár a Disney+ műsorára is. A mennydörgés istene egy magát Istenölőként aposztrofáló gonosszal száll szembe, miközben régi szerelme is felbukkan.

Ál/Arc visszatekintő filmkritika

Idén 25 éves lett minden idők egyik legjobb akciófilmje, egyúttal John Woo egyetlen kifogástalan amerikai rendezése, amelyben tökéletesen sikerült ötvözni a hongkongi szellemiséget az amerikai akciófilm-dramaturgiával.

Szamaritánus filmkritika

A mai trendi, cukormázas Hollywoodban kifejezetten üdítő egy olyan film, ami kimozdul a szuperhősműfaj egy kaptafás komfortzónájából. Sylvester Stallone új alkotása is ilyen, az már más kérdés, hogy lehetett volna jobb is.

Spawn - Az ivadék visszatekintő kritika

Idén 25 éves lett sokunk gyermekkorának egyik legmeghatározóbb filmje, amit ha te is szerettél, és jót akarsz magadnak, akkor semmiképp sem nézel újra!

Nem filmkritika

A Nem inkább tűnik egy bálványnak, amit Jordan Peele a saját, állítólagos nagyságának emelt, ám a repedései hézagossá teszik a rémületkeltés mögött meghúzódó magasztosabb szándékokat.

Tizenöt év után lemond Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője

A 343 Industries társalapítója, Bonnie Ross több mint 15 éven állt a Halo-játékokat szállító stúdió élén, most azonban családi okokra hivatkozva kénytelen lemondani a posztjáról.