A kedvenc Xbox 360-játékaink

Frissítve: Nyolc percig mozog az új LEGO Star Wars

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a LEGO Stars Wars: The Force Awakensbe, így első kézből győződhetünk meg róla, hogy mennyit változott a játékmenet a legutóbbi rész óta.

E3 2016: Részletek a Microsoft konferenciájáról

A redmondi cég is konferenciázik az idei E3 nulladik napján, a "megszokott" időpontban, de utána is érdemes lesz őket figyelned. Az eseményt élőben követheted az interneten és persze nálunk is.

CoD: Infinite Warfare - nem jön az előző generációra

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision nem hozza el Xbox 360-ra és PS3-ra az Call of Duty: Infinite Warfare-t, s ezzel egy korszak végleg lezárult. Ezen kívül megtudtunk pár érdekességet a zombimódról is.

Amerika Kapitány: Polgárháború filmkritika

A Bosszúállóknak olyan fenyegetéssel kell szembenézniük, ami még New Yorknál vagy Szokoviánál is nagyobb kihívás elé állítja őket. Ez a feszültség belülről fakad és olyan szakadáshoz vezet, ami alaposan felülírja az eddigi erőviszonyokat.

Brit toplista: őrzi vezető helyét a Ratchet & Clank

Amíg a Ratchet & Clank-mozifilm csúfosan leszerepelt, addig az újrahangolt első rész remekül teljesít a szigetországban, így sikeresen megőrizte vezető helyét. Mögötte a Black Ops 3 és a Dark Souls 3 végzett.

Gears of War 4 - tönkretette volna az Epicet

Egy kicsit mindenki meglepődött, amikor az Epic Games eladta a Gears of War-sorozatot a Microsoftnak, pedig a fejlesztőcsapatnak minden oka megvolt erre: egész egyszerűen már nem érte meg nekik folytatni a címet.

Nem késik többet a Mighty No. 9

Keiji Inafune és csapata bejelentette, hogy elkészült a Mighty No. 9, és egyúttal végleges(nek mondott) megjelenési dátumot adott a várva-várt játéknak. Hosszas huzavona végére került így pont.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas májusnak nézünk elébe, jobbnál-jobb játékok érkeznek majd a hónapban. Az egyikük már holnap boltokba kerül, de a Battlebornon túl is van élet, nézzük, mire számíthatunk még!

The Witch filmkritika

Amikor azt hitted, hogy semmi nem tud meglepni a horrorfilmek terén, jön az elsőfilmes Robert Eggers, aki mozijával kíméletlen precizitással férkőzik a bőröd alá. Pislogsz, nem hiszel a szemednek, pedig csak egy népmeséről van szó.

Black Ops III - az Xbox 360-at sem felejtették el

Hosszas várakozás után az Xbox 360-tulajdonosok is megkapják a Call of Duty: Black Ops III első pályacsomagját. Az Awakening DLC a jövő héten válik letölthetővé a platformon.

Ilyen volt az 1666: Amsterdam

Egy játékmenet-jelenetekkel teli videó került elő Patrice Desilets lelőtt, majd épp a napokban "felélesztett" játékából, az 1666: Amsterdamból. A felvétel nem mai, de képet kaphatunk arról, hogy milyennek tervezték a címet.

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.

11.22.63 sorozatkritika

John F. Kennedy meggyilkolása az amerikai történelem egyik legnagyobb rejtélye, Jake Epping, középiskolai tanár viszont páratlan lehetőséghez jut. Egy időkapun keresztül visszamehet a múltba, hogy megakadályozza a merényletet.

Így tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon?

Ne tápláljatok hiú reményeket: nem kap folytatást a Far Cry 3: Blood Dragon, csak a Trialsnak lesz egy ugyanilyen alcímen futó mellékága a Ubisoft jóvoltából. Ettől függetlenül visszatér a '80-as évek akciófilmjeinek hangulata.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

HWSW: 7 millió Minecraft-játékos adatait lopták el

Tájékoztatás viszont nem volt. Az egyedi szervereket üzemeltető Lifeboat, nem pedig a Mojang a hunyó. A Lifeboat szerverein játszóknak azonnal érdemes jelszót változtatni, ott is, ahol ugyanezt vagy hasonló jelszót használnak.

Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.

TMNT: Mutants in Manhattan - nyolc perc bunyó

Hétvégén tartották az idei PAX Eastet, ahol a Bayonetta alkotóinak, a Platinum Gamesnek új játéka, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is kipróbálható volt. Nyolcpercnyi bunyó következik.

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.

Microsoft: csökkentek a konzoleladások bevételei

A Microsoft már nem hajlandó elárulni, mennyi Xboxot ad el, a konzoleladásokból származó bevételekről azonban beszámol - és azok visszaestek. Az Xbox One újabb árcsökkentése sem érte el a várt hatást.

Parkolópályára tették a Tekken X Street Fightert

Oly sok év ígérgetés után a Bandai Namco elismerte, hogy parkolópályára tette a Tekken X Street Fightert. Katsuhiro Harada szerint csak ártana a játék a Street Fighter V-nek és a Tekken 7-nek.

Frissítve: Jön a Walking Dead: Michonne fináléja

Már nem kell sokat aludnunk a The Walking Dead: Michonne harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenéséig. A Telltale Games megerősítette a What We Deserve napra pontos dátumát.

Blogajánló: Van, amit soha nem felejtünk

Claymen újabb érdekes témájú bloggal állt elő: játékokban átélt emlékezetes eseményeket szedett össze, melyek örökre nyomot hagytak benne. Neked van ilyen?