Indul az idei Summer Games Done Quick

Az elmúlt pár évben csak virtuális eseményként tartották meg a Games Done Quick rendezvényeit, a mai nappal induló speedrunner-maraton azonban már élő eseményként tér vissza.

Tűzgyújtó filmkritika

Hollywood újra feldolgozta Stephen King egyik legjobb regényét, amelyből rengeteg mozifilm és tévésorozat táplálkozott. Az alapsztori, a koncepció és a karakterek mind-mind agyonhasználtak, így a végeredmény szinte minden téren megbukik.

Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya filmkritika

A szebb napokat látott Nicolas Cage letette az asztalra az idei év egyik legjobb moziját, ami akár egy visszatérésként is felfogható - lenne, ha eltűnt volna, de, ahogy ebben a filmben is kihangsúlyozza, erről szó sincs.

Halo sorozatkritika

Sokáig vártunk rá, de idén végre az Xbox elsőszámú kabalája, Master Chief is elfoglalta a rég megérdemelt helyét a tévéképernyőkön. A Halo-sorozat hamar lángokba borította az internetet, de sajnos nem az érdemei miatt.

Múltidéző: Hellraiser-filmek

Az idén érkező legújabb rész örömére elővettük Clive Barker kultikus horrorsorozatát, és alámerültünk a kéj és a kín vérgőzös, húscafatos kampókkal és széttépett testrészekkel kirakott birodalmába.