NBA 2K18 teszt

E3 2018: Októberben jön a Just Dance 2019

A Ubisoft egy hatalmas táncos-zenés performansszal nyitotta az idei E3 bemutatót. A színkavalkádba öltözött táncosok és a jókora panda az új Just Dance-játékot vezették fel.

E3 2018: FIFA 19 - az előző generációs konzolokra is

Habár az Electronic Arts tegnap esti műsorában nem említették őket, a Polygon utánakérdezett, és a FIFA 19 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. Ezek szerint még megéri számolni az előző generációs gépekkel.

Vaják: Viharidő könyvkritika

Miután Sapkowski lezárta a fő sagát, egy előzménykötettel visszatért az univerzumhoz, amelyben a fő csapásirányt a kaland, nem pedig a politika adja. Íme, az utolsó Vaják-könyv - sajnos tényleg!

Jurassic World: Bukott birodalom filmkritika

A Bukott birodalom az a Jurassic Worldnek, mint ami Az elveszett világ volt a Jurassic Parknak, de most legalább a folytatás nem múlta alul az elődjét. Persze nehéz is lett volna.

Kiszivárgott a Games with Gold júniusi kínálata

Bár alapesetben fenntartással kezelünk minden hasonló "kiszivárgott" listát, ám most hihetőnek tűnik a felhozatal, lévén az Xbox német részlegétől származnak az információk. Az egyik cím az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz.

Két év után új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360

Ha egy ideje nem kapcsoltad be a porosodó Xbox 360-at, itt az idő beröffenteni, hiszen a Microsoft két év után egy vadiúj rendszerfrissítéssel vértezte fel a hivatalosan már nem támogatott konzolt.