PC-s eladási toplista az Egyesült Államokból

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 1.
  • Toplista
Link másolása
Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.
Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.

   

Meglepően népszerű az Ironclad-Stardock páros új űrstratégiája, a Sins of a Solar Empire is, mely február elején került boltokba. Kevésbé meglepő, ám továbbra is tiszletetre méltó, hogy a World of Warcraft és kiegészítője külön-külön, illetve együtt is szerepel a toplistán, valamint a Sims-dominancia is előtt megemeljük kalapunk.
  1. Call of Duty 4: Modern Warfare - Activision
  2. Sins of a Solar Empire - Ironclad Games/Stardock
  3. World of Warcraft - Blizzard
  4. The Sims 2: Deluxe - Electronic Arts
  5. World of Warcraft: Battle Chest - Blizzard
  6. The Orange Box - Valve/EA
  7. The Sims 2: Castaway Stories - Electronic Arts
  8. World of Warcraft: The Burning Crusade - Blizzard
  9. The Sims 2: Teen Style Stuff - Electronic Arts
  10. Bejeweled 2 - PopCap Games
21.
21.
sci21
végülis csak 3 wow van ott xD nincs is jelentése ...sem a simsnek
20.
20.
gringos
Azok a Simsek...pontosabban
19.
19.
gringos
A CoD jó helyen van. De az a Sims...az idegesít. meg a Woeld of Warcraftok is. Orange Box is megérdemli a helyét.
18.
18.
rol88
Ki az aki figyelemmel követi a Sims kiegeket, és meg is vesz azokat!!?úristen
17.
17.
Ryo
#18: Nem kezdtem el anyázni, te kezdél el b+-ozni, de akkor itt fejezzük is be az egészet! CoD 4 az első, és az a lényeg! Peace!
16.
16.
Streving
Pontosan, az emberek márcsak ilyenek!:-)! Tisztában vagyok vele hogy nem 2vh-s, de mint sok cikkben írták hogy nagyot néztek mikor kiderült hogy egyre modernebb lesz a játék!Az első 3 cod ott játszott, az egyel nem játszottam, a 3-al sem,mer tnem jött ki pc-re,de azt halottam2 vh-s! Tudom hogy sokan multizni veszik meg, mert a 2-vel a megjelenés után nem tom hány évvel,még mindig játszanak!Ennyire megunhatatlan?!
15.
15.
Mat00
Énsem kötekedésnek írom, csak mert megint nem értem minek itt egymást szidni.



Streving: te írtad először, h egy napnál tovább nem tudott lekötni, köv. hsz-edben megh már mennyire unod a 2. vh-s játékokat. Különösen nem mondasz magadnak ellent, hogy olyan hamar meguntad, mivel el se indítottad. De azért lehet szarozni ugye.. (az meg már más kérdés, h multizni nem multiztál, pedig 80%-a tuti azért veszi+ h neten játszhasson vele)



De mind1, mert tévedni emberi dolog, azh a többiek meg egyből beszólogatnak... no comment.

Normálisan is el lehetne mondani, hogy szerintem azért veszik meg többen, mert.. nem egyből anyázni. Na mind1, az emberek már csak ilyenek.
14.
14.
Streving
Na figyelj kis hülyegyerek, nem kötekedésnek szántam, de amilyen kruva okos vagy azonnal úgy fogod fel! Az ilyenek maitt tartunk itt ahol!! Fasznak kell azonnal lenézni valakit csakmert véleményt nyílvánított, igen, nem biroma cod4-et, akkor mivan?!Azonnala z iskolával jösz?Ez az oviban volt szokás, tudod, énmár nagy csoportos vagyok, te meg csak közepes!Ez az értelmi szinted! Nah mindegy, te vagy biztos itt a király, aki uh de ért mindehez!Kis szegény, sajnálom az ilyeneket! Aszüleid biztos bántanak vagy lesem szarnak, aztán máshol adod ki a nagyfiu-t!
13.
13.
Ryo
#6: Sok köze van ám a CoD 4-nek a 2. VH-hoz. Okoska azért csinálnak ilyen játékot, mert erre van kereslet, azért jelenik meg minden hónapban egy Sims kieg, mert sokan azt szeretik, ez így működik, majd ha elvégzed a 8 általánost, talán fel tudod majd fogni hogy is működik ez...
12.
12.
hopcsiri
Egy jó kis platform játék felüdülés lenne! Tuti a siker, hiszen nincs túlkínálat a piacon. Oddworld hová lettél?
11.
11.
wildláma
1: Gondolom nem multyztál
9.
9.
meridarider
akkor nagyon béna lehettél ha 1 hét alatt meguntad a cod4et...xD
9.
9.
torolaci
a 2.VH-s gamák királyak
7.
7.
szasza666
The Orange Box meg a CoD4 a király!!
7.
7.
Skull
A CoD4 nem is a 2. világháborút dolgozza fel...
6.
6.
Streving
Multiban nem probáltam! Igen, azt hiszik erre van kereslet, mert b+ annyi rohadt 2.világháborus játék jön már ki, mint a fene! Manapság minden 2.FPS a 2.világháborúról szól, vagy hasonló körülmények közt lévőkre! Azthiszik tudnak teremteni mégegy cod-ot, mert mindenki attol van elájulva! Én nem igazán birom!
5.
5.
Ryo
"és azt hiszik a készítők, erre van kereset" Ez aztán egy elmés kijelentés, szted ha ez a játék van az 1. helyen, akkor talán mire van kereslet??? :D:D
4.
4.
Szodalit
3# én a COD4-et multiba 1 hét alatt untam meg :D
3.
3.
Stocc
#1: Próbáltad már multiban? Sztem nem, mert akkor valszeg nem untad volna meg egy nap alatt :)
2.
2.
Skull
CoD4 a KIRÁLY! Az egyik legjobb játék!
1.
1.
Streving
Mindig a cod 4 vezet! Nem azért, jó játék de engem egy napnál tovább nem igen tudott lefoglalni!Az ilyeneket veszik, és azt hiszik a készítők, erre van kereset!Nem azért, de nekem már nagyon elegem van a sok FPS-ből!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...