Damnation - az első hivatalos képek és infók

  • Írta: Daks
  • 2008. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A francia Playstation Magazine három napja leplezte le a Codemasters új játékát, a Damnation-t, most pedig itt vannak az első képek és infók is.
A francia Playstation Magazine három napja leplezte le a Codemasters új játékát, a Damnation-t, most pedig itt vannak az első képek és infók is.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Damnation PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra idén karácsonykor érkezik, sőt az se volt titok, hogy hatalmas, órák alatt bejárható pályáin hatalmas összecsapások várnak ránk, de azt csak most közölték, hogy a falakon is lehet majd közlekedni! Bizony, jól olvassátok, furcsa gravitáció lesz ebben az epikus akciójátékban, ugyanis horizontálisan és vertikálisan egyaránt folynak majd a csaták.

A történetről sajnos továbbra sem tudunk sokat, dióhéjban csak annyit árultak el, hogy egy posztindusztriális környezetben az emberiség katonái csapnak össze a világuralomra törő gonoszokkal, mi pedig Rourke-ot, a történet hősét irányítjuk majd. A játékban lesznek lélegzetelállító akrobatikai mutatványok, és ha meguntuk már a kutyagolást, esetenként beülhetünk egy-egy motorba vagy tankba is. Ízelítőnek egyelőre ennyi elég is lesz, következzenek a screenshotok!
7.
7.
felegyi
Ezt lopták az UT3ról!
6.
6.
Domasi
olyan mint az ut3 csak hozzáadtak egy kis prey-t
5.
5.
westZsolt
Mondjuk jó a Grfja és az órákig bejárható pálya is jólhangzik:P
4.
4.
Glek
Nekem már a kis képek alapján is tetszett... :) de most mégjobban megfogott. Azért ez mégse PSP grafika... nem pár 200*300-as kép alapján kéne elítélni egy játékot. :P

3.
3.
hopcsiri
2.
2.
westZsolt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...