Crysis Warhead - immáron hivatalosan is!

  • Írta: Daks
  • 2008. június 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.
A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.

A hivatalos CrysisTheGame.com weboldalon jelent meg a fentebb is látható kép, mely azt sejteti mindannyiunkkal, hogy közeleg a Crysis 2 bejelentése. Konzolosoknak jó hír, hogy a készítők felhagynak a játék kizárólag PC-re való fejlesztésével, így a folytatás Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A döntés egyik oka, hogy az előző rész megjelenése előtti, brutális gépigényről szóló hírek tömegpánikot váltottak ki, és a vártnál kevesebb példány fogyott a játékból, a másik ok pedig, hogy az FPS stílusú játékok konzolon 4-szer, 5-ször jobb eladásokat csinálnak, mint PC-n.
50.
50.
ChainGun112
EZ AZ EZT VÁRTAM HOGY BEJELENTSÉK KONZOLRA ÚGY FOGOM TOLNI 360 ON......... MÁR CSAK A RELEASE DATE KÉNE

2010?
50.
50.
ChainGun112
jól megírtam: konzolra úgy fogom tolni 360 on

xd
49.
49.
Metal fiú
Konzlon nagyon király

Grafika
48.
48.
Tokodboy
Ez konzolon minimum úgy fog kinézni mint PC-n.

Csak azok mondják, hogy szar a konzol grafikja, akik még életükben nem játszottak vele, és a piacon a kínai sárga kazettás masinára aminek a neve polydtation, na arra hiszik h PS3....

Van egy haverom, aki akkora PC buzi volt, hogy ki kellett volna állítani valami mútzeumban, ugyanez volt a véleménye a konzolokról, mint itt sok PC-snek.... De mikor élőben is kipróbálta a 360-at, nem akart hinni a szemének, egy hétre rá vett is egyet belőle, a csúcs PC-je azóta csak porossodik, meg msnre használja...

Ennyi:)
47.
47.
Metal fiú
alap hogy konzolon jó a grafika
46.
46.
klemid
Amikor a haverom átjött játszani akkor azt mondta hogy: " láccik hogy PS3-om" mondom magamba mivan?Megkérdezem töle hogy mért láccik, erre ö azt mondta hogy a grafikán láccik.Arra akarok kijukadni hogy ö is észrevette hogy a konzolnak jobb a grafja!!!
44.
44.
kasy
Kösz a javítást, de remélem a lényeg így is átment.
43.
43.
Metal fiú
Metafenom én is egyet értek vele :)))))
42.
42.
tjames
#41: Szerintem úgy értette hogy 1 db 50.000Ft-os VGA, és nem úgy hogy 150.000Ft-os. De ez meg nem igaz, mert 50.000Ft az csak a VGA, és a többi? Ha a többi alkatrészt is hozzáadjuk, akkor meg már azok összárán lehet venni egy X360-t éa egy PS3-t is :)
41.
41.
kasy
MetafenomÉN (most akkor te? vagy én? vagy... vagy mivan? :D ), veled teljesen egyet értek.
40.
40.
kasy
#31 Nem olvastam vissza, de így is komoly sértésnek veszem amit írtál. Ki kérem magamnak a konzol - FPS ellentéted. Soha nem tudtam olyan jól játszani FPS-sel PC-n mint konzolon. Egy jó sensy állítással simán vállanám PC-sek ellen, és sok-sok év tapasztalata után hidd el izzasztanék.

Ez a 'minőségi' szöveg is gas, (ahogy azt pont nemrég Tjamessal megtárgyaltuk) egy szép képpel bíró 72 is gyönyörűen vissza tudja adni. Igaz, hogy nem ugyanaz mint egy Full HD-s plazma vagy LCD, de nincs ok a panaszra. + ami decemberben megjelenik játék nem kell új videókártya hozzá vagy/meg X dolog.

A 150.000 Ft-os GPU-dból veszek egy 89-es HD Ready-t és megint ott vagyok, hogy évekig nincs gondom. Te megveszed azt, majd jövőre egy másikat. Érted mire gondolok?
39.
39.
Metal fiú
de Pc én is ha valakinek csúcs gépen van azon is szép lehet
38.
38.
Metal fiú
Konzolon mindig szép ez igaz

37.
37.
metafenomÉN
36# És mi az ajáték amivel a PC-m ot hagy agy GTA-t GoW2-t vagy MGS4-et?

Nekm PC-m van és valahogy haverj konzolja mindig jobban mutat HD tv-n pl BIOSHOCK ot nyomtuk PC-n is nagyon szépen ment még ki nem raktam HD TV-re akkora képen már voolt különbbség rendesen oknzol rékötve monitorra meg minimum ugyan olyan szép volt.

Ezt csak azért kérdezem hogy én állítok be valamit rosszúl vagy miért "tünik erősebbnek " a konzol robogó az én sport verdámnál?

( Egyébként jut eszembe itt GK-n is a játék képekből is simán meg lehet állapítani anélkül hogy megnéznéd hogy PC vagy konzol mert konzol mindigg szebb miért van ez?)
35.
35.
bledzer
Fogadjunk hogy van ojjan játék ami fut 1920x1080 on bár ritka de van... neked pedig lehet hogy szépnek tűnik a ps 3 as grafika pedig egy 512 mb os 256 bit es gpu val simmán hejben hagyod.... na mind 1 én ugy tartom hogy a konzolok ojjanok mint a robogó a varsoközpontba ( ergo játékra születtek) a pc viszont ojjan mint egy családi kombi ( átlagos PC) sportverda ( gamer pc) konzol causual gamernek pc hardcore gamernek
34.
34.
Metal fiú
a sok látvány lesz benne akkor nagyon jó lesz
32.
32.
metafenomÉN
Egy kicsit hülyén jött ki az előbbi hozzászólásom merthogy természetes hogy dX10 sok új izgi dolgot tud de Box anélkül is veri a PC-s grafikát olyan víz és fény efekteket eddig egy Dx10 es játékon sem látam mint boxon vagy PS3 on pedig nincs bennük dx10 ... akkor ezután miért lenne az akkora probléma?



31# hát ha egy széles képernyőre 1920x1080p be akarsz játszani oda lehet hogy bika gép kell de PC-re nincs is olyan játék ami ezt tudja SZVSZ.
31.
31.
Metal fiú
30.
30.
bledzer
Ha igazi gamer vagy és adsz a minőságre akkor pc-t veszel.... mert ugye a bemutatón mijen jól néz ki a játék a ps3 on vagy x 360 on egy HD tv-n.., de ha veszel a vasadba 1 50.000 FT s GPU t s megtámogatod 1 hd tv-vel akkor a konzolok...hááát inkáb nem mondok semmi mert azt nem tűri a billentyűzet... de ha neked controlerrel jo az FPS akkor tessék :-L
28.
28.
metafenomÉN
25# Na mármost én nem értek hozzá de szerintem tise, ezt ne vegyétek sértésnek. Előszőr is a konzoloknak nem kell tudniuk a Dx 10 mert nem változik folyamatosan a hardwerük... Boxban is azért van Dx9 mert microsoft PS-ben nincs is ha jól tudom.



Egyszerűen nem hiszem el hogy a Crisis nek olyan gép igénye van amit nem bír el a PS3. A Box 360 GoW2 - je is gyönyörű és PS3 on MGS 4 és a GTA?

Hól van ezekhez képest a PC-nk ? Hogy ha ez a játék szebb lesz PC-n mint konzolon akkor nagyot nézek.

mert akkor a hülye németek elkövették megint azt a hibát hogy olyan PC-re terveztek játékot amihez nem sok embernek van gépe.

vagy mert akkor jön ki amikor már a következő generációs konzolokat várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...