Itagaki perelt, de a Tecmo sem hagyja annyiban

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja június elején jelentette be, hogy elhagyja a játékait fejlesztő Tecmo-t és 150 milliós kártérítést követel.
Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja június elején jelentette be, hogy elhagyja a játékait fejlesztő Tecmo-t és 150 milliós kártérítést követel.Itagaki a Dead or Alive 4 megjelenése után állítólag semmiféle anyagi juttatást nem kapott, s mikor ezt felhozta a Tecmo fejese, Yoshimi Yasuda előtt, azt válaszolta, ha nem tetszik neki, mondjon fel vagy pereljen, de pénzt nem fog kapni. Itagaki mindkettőt megtette egyszerre: május közepén 150 millió yen kártérítést követelt, két héttel később pedig felmondott - mindez nagyban hozzájárult bejelentéséhez, miszerint nem fog több Ninja Gaiden és Dead or Alive játékot készíteni, visszavonul.

Persze a Tecmo sem hagyta annyiban, a cég is beperelte a neves játékdizájnert. A vád szerint Itagaki céges titkokat szivárogtatott ki a készülő játékokat és az üzleti hátteret illetően, újságokban és az internet kritizálta a céget, hátráltatta a Tecmo munkásságát a kiadókkal különféle nemkívánatos megjegyzésekkel, valamint céget érintő interjúkat is lemondott. Érdekes történet vette tehát kezdetét, kíváncsian várjuk a végét!
5.
5.
wargapityu
jet li :):):):) jahjah :D:D:D
4.
4.
kasy
2.
2.
Pain
Ez az ember egy seggfej!

Fikázta a Tekkent meg a Resident evil 4-et!!!!

Megérdemli a rohadék!
1.
1.
Gula
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...