Fallout 3 - szövegben nem lesz hiány

Link másolása
Újabb információk érkeztek a Bethesda műhelyében készülő Fallout 3-ról, amelyben a párbeszédekről és a moddolhatóságról tudhatunk meg néhány dolgot.
Újabb információk érkeztek a Bethesda műhelyében készülő Fallout 3-ról, amelyben a párbeszédekről és a moddolhatóságról tudhatunk meg néhány dolgot.


 A készitők szerint nem lesz hiány párbeszédekben, mivel több, mint 40.000 mondat fog elhangzani,  illetve lesz olvasható, ami mennyiségben megegyezik majd a Fable második részében elhangzókkal. Nemrég arról számoltak be a Bethesda szakemberei, hogy fiatalkorú karakterek is helyet kapnak majd a Fallout 3-ban és különböző módon védekezni fognak, így nem lesz esélye senkinek sem kárt tenni bennük. "Sebaj, majd csinálok magamnak egy saját világot, ahol én parancsolok és lehetővé teszem!" -gondolhatja a hétköznapi játékos. Mielött mindenki azon gondolkodna, hogyan is moddolja majd a játékot, szomorú hirt mondtak a Fallout 3 készitői: nem jár majd a Fallout 3 PC-s verziójához level editor, így nem is lesz semmilyen lehetőség a játékot megpiszkálni. Nem zárták ki, hogy majd késöbb felkinálják letöltésre, a megjelenés után. Az utitársaink száma is jelentősen csökken majd, mivel Dogmeat-en kivül aki, már az első két játékban is szerepelt, csak egy partnerünk lehet a játék során. Dogmeat állitólag az egész történet során elkísér minket, igy vélhetően halhatatlan lesz majd.
20.
20.
Jhonyy
Hat szerintem ,jobb lett volna shoter,jatekot alkottak volna ,szerintem,osztan hogy milyen lesz ,nem toom,de gepigenye az meglesz,attol nem kell nyugtalankodni,bye jhony
19.
19.
Gula
bobbyt mért nem tiltják le

csak hergeli
evetteti a népet, bobby tevékenysége nalam levesz 10%-ot a GK szinvonalából
18.
18.
some
Szerintem játékmenet tekintetében hajazni fog az Oblivionra! Elvégre Bethesda cucc lesz és a nagyobb sajtó orgánumok sem fogták vissza magukat, hogy párhuzamot vonjanak a 2006 - ben nagy sikert elkönyvelt Elder Scrolls IV. és a készülő Fallout 3 között.
16.
16.
Fight!
Bobby, szánalmas vagy.... figyi tudom hogy 10 évesen nem tudsz mást csinálni csak égetni magad, de próbálj már gondolkodni azzal a s**rral a nyakadon, elvileg azért teretette az isten.
15.
15.
Batri
17: ez a játék már akkor hóditott amikor a dzsirsz of vór mega stalker még gondolat se volt :P
14.
14.
suti_88
milyen játék lesz ez? olyasmi lesz a látványvilága mint a gears of war-nak, tehát lesz egy szin, aminek a tónusai fognak dominálni, a képeken igy tűnik nekem, valamint egyben a stalkerre is fog hajazni a szabad világban és rpg elemekben? mindez megspékelve egy posztapokaliptikus történettel?
12.
12.
klemid
14:nemtudtuk hogy Bobby a neved XD
12.
12.
klemid
11.
11.
Batri
teh Tom..ugye ezt nem nekem irtad? :) mert akkor eltévesztetted a ház számot
10.
10.
Batri
10: ezt mindenki tudja, még ő is csak nembir beletörődni :D
9.
9.
Dcrysis02
8:Ritka s***fej vagy remélem tudod.
8.
8.
Batri
8: háhá de van rajta bobby védelem, ami meggátolja hogy játsz vele :D
7.
7.
bobby
háhá nemlesz level editor! háhá!
5.
5.
zoleeeee21
Batri!a mass effectet xbox 360 on is leforditották?
4.
4.
Batri
4: úgyahogy tudok angolul, de nem folyékonyan mivel nekem németet tanitanak. xal csak hobbi szinten tanultam meg angolul(net,game,film és könyvek segitségével) mass effectnek is örültem amikor kiderült hogy leforditják, és egy ilyen kaliberű játéknál...remélem megteszik értem :D
3.
3.
Vincenzo
2: inkább tanujj meg angolul az egyszerűbbXD...amúgy a moddolást meg fogják oldani level editor nélkül is...csak idő kérdése...
2.
2.
LiMiT
Az nem baj h Dogmeat-en kívül nem lehet más társam. A Fallout 2-be is csak hátráltattak. Mindig kinyírtam őket véletlenül. xD
1.
1.
Batri
lesz magyar verzsön? mert nincs kedvem ennyit forditani xD (ezvan...lustának teremtett az isten/jöttem le a fáról)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...