TNA !MPACT - a pankráció világa

  • Írta: drip
  • 2008. július 11.
  • Hír
Link másolása
A pankráció elég vitatot sportág, de aki szereti, esetleg megismerkedne vele, annak itt lesz a lehetőség kipróbálni a Midway által fejlesztett TNA !MPACT-ot.
A pankráció elég vitatot sportág, de aki szereti, esetleg megismerkedne vele, annak itt lesz a lehetőség kipróbálni a Midway által fejlesztett TNA !MPACT-ot.


Samoa Joe, A. J Styles, Rhino mind-mind nagy TNA-s nevek, most pedig velük is elnáspángolhatjuk egymást, persze csak virtuálisan. A TNA kisebb szervezet, mint a WWE vagy a RAW, de kétségtelen, hogy feltörekvőben van. Aki kicsit is konyít valamit ehhez a sporthoz, annak jó szórakozás lesz. Bizony fel van adva a lecke a WWE vs RAW számára, mivel a grafika szép és a mozdulatok is remekül vanak animálva. A megjelenés szeptember 26-án várható PS2, PS3, X360 és Wii konzolokra.
15.
15.
ps3
Egy UFC -s megjelenési időpontnak jobban örülnék!:(
14.
14.
Metal fiú
jó nagyon teszik jó kis verekedős :D
13.
13.
watto
10: de Xabinho WWE tagjai nem harcolhatnak Smackdown ellen ! :D a WWE az eggész vállalat, azon belül van a két fő rivális, a RAW meg a Smackdown, plusz talán az ECW.
12.
12.
huszti
ááá UFC09-et akarok!! az fog "ütni" D:
11.
11.
drip
úúúúú bocsi tényleg igazad van csak már nagyon rég játszottam vele ( meg van a 06,07, és nagyon vagányak ) mégegyszer bocsi :)
10.
10.
Xabinho87
Watto valóban igazad van. De abban dripnek van igaz, hogy a játékban a WWE és a RAW tagjai harcolnak egymás ellen.:)
9.
9.
watto
amúgy drip, a leírásban kis hiba van, mivel nem WWE vs Raw, hanem Smackdown vs Raw, a WWE-n belül van RAW meg Smackdown meg ECW stb.. a WWE a nagy szervezet neve
8.
8.
watto
Xabinho, Christopher Daniels elvileg Curry Man :)



imádom a tna-t, emiatt a játékért is vettem főként x360-at :)
7.
7.
Xabinho87
Valóban! Ez milyen jó játék lesz!:) Ha javítják a grafikát és a játékmenetet ismét egy nagyot alkot majd az EA!:)
5.
5.
Xabinho87
Ez jó hír! Esetleg egy linket tudnál adni?:)
4.
4.
Dr Kratos
Rosszul tudod ! Már be is jelentették ! 2009-ben jön !
3.
3.
Xabinho87
FNR4-et ne várj! Az eddigi készítője az EA Chicago-t bezárták, és az ott dolgozók a Facebreakert készítik. Ez a sorozat lesz az FNR utódja, tudtommal.
2.
2.
Dr Kratos
Én útálom eszt a műbunyot ! Majd az UFC O9, és a FNR-4 !
1.
1.
Xabinho87
Ha már a TNA a téma. Nem tudjátok mi van Christofer Daniels-el? A hivatalos oldalon, már nem írják a nevét és mivel nem adja az Eurosport így nem igazán tudom.:( A játékról is valamit. Szerintem simán jobb lesz, mint a WWE. Szerintem nem rossz, de rengeteg benne a bug. És a TNA-t ismerem, úgyhogy nekem biztosan tetszeni fog.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...