NFS: Undercover - megérkezett az első teaser?

  • Írta: ATi0021
  • 2008. július 26.
  • Hír
Link másolása
Ahogy már egy ideje tudjuk, idén ősszel ismét új Need for Speedet kapunk Undercover alcímmel, melyről egyelőre még nem sok hivatalos információ érkezett.
Ahogy már egy ideje tudjuk, idén ősszel ismét új Need for Speedet kapunk Undercover alcímmel, melyről egyelőre még nem sok hivatalos információ érkezett.



Az internetre egy rejtélyes videó került fel, mely nem más, mint a játék állítólagos teasere. Ha lehet hinni a videónak, akkor bizony egy nagyon izgalmas Need for Speed előtt állunk. A videó hitelessége mellett szól a végén szereplő dátum is - reméljük, az EA nem húzza már sokáig a bejelentést és lehull a lepel az idei részről is.

(Érdemes megnézni a whichroadtotake.com címen elérhető teaser weboldalt is, ahol egy kamerán keresztül nézhetünk valamiféle vallatást, alul pedig egy kilenc napon belül lecsengő visszaszámlálást láthatunk. Vajon igazak a pletykák és tényleg egy küldetésalapú részt kapunk? - fojesz)
48.
48.
Naliak
gondolom mi Wiisek is megkapjuk, csak nálunk nyolszögű lesz a kocsik kereke :)
47.
47.
Memphisboy
Nézzük mikre számíthatunk.Belsőnézetnek büntetnie kell.Lásd GRID.

Kocsi törése sztem GRID szintünek kötelező kéne lennie.Hangok.Azok mindig is jók voltak.Irányítás az a legkényesebb probléma.Ne legyen túl árkádos de szimulátoros sem.Story.Hát már a Teaser is azt bizonygatja hogy nem egy hétköznapi mese lesz.Ha jóllátam eredeti emberekkel vették fel.Zöld háteres módon.NFS MW-ben láthattuk elöszőr.Nayg város.Ezt mindig is megkaptuk.Khm kivéve a PS-t.Én azt sem bánnám ha M.O.O.R. lenne a játék.Egyszerűbben.:Massív Online Szabad Versenyzés.Egyszer úgy is lesz egy iylen NFS rész.Ha meg nem akkor a TDU 2.

A kocsilistát sztem hamarosan megkapjuk kíváncsi vagyok milyen finomságok teszik édessebbé az életet. (:D
46.
46.
boda1995
nagyon- nagyon de nagyon komoly lesz, és én megjelenés napján meg is veszem nagyon örülök.:D
45.
45.
Memphisboy
Ez az ez az ez azzzzz.Érzem hogy ez jó rész lesz.Hiába csak egy teaser-t kaptunk eddig.Már ez a 30 másodperc is érezteti velem hogy ezt amint kijön megveszem.Ideje visszatérni az Underground 2 fajta játékhoz komoly storyval fűszerezve.
44.
44.
arnenal
Nekem eddig az egyik rész sem tetszett igazán, - főleg nem a pro street- de most valahogy mégis izgatottan ülök a gép előtt és várom, hogy valami új hírt tudhassak meg az nfs- ről, annak ellenére, hogy a videó nem volt valami dícsérhető. Mindenesetre nagyszerű alkotást lehetne kihozni a legújabb részből ezzel az akcióbeütéssel. Ha jobb lesz mint a Grid akkor az azt fogja jelenteni, hogy aratni fog, de, ha ugyanolyan színvonalú lesz, akkor is érdemes lesz megvenni.
43.
43.
zs0lti
Még egy jel van arra, hogy ez az NFS új része. Ha megnézitek az oldal forrását akkor a kulcsszavak tagnél ilyen szavak vannak:

Interrogation Room - kihalgató szoba

Undercover - ugye ez lenne a játék címe

Maggie Q - az előbb elhangzott színésznő

Chase - fordításban hajsza

Chase Linh - de így ?név?

Highway Battle - mint tudjuk az új NFS játékmódja

Tri-Cities, Tri-City - helyszín, vagy rögtön 3 helyszín



Ezek a kulcsszavak találhatóak. Minden esetre én nagyon örülök ennek, itt nem arra gondolok, hogy húú jön az új NFS (annak is) hanem annak, hogy a Diablo 3-as honlap marketing után - reméljük - az EA is lázba hozza a rajongókat és mehet a nagy találgatás. Szerintem lehetne több ilyen is nem csak az, hogy átlag user olvassa az xy honlapon, hogy na az xy konferencián, rendezvényen vagy csak simán minden eseményen kívül bejelentették az új játékot. Szerintem.
42.
42.
aBen
42: csak ne ebben a fikázós stílusban...

Na mind1, várjuk akk a hivatalos megerősítést!
41.
41.
lac15
nekem bejött a Halálos Iramban

igaz az első 2 rész nem vmolt vmi jó de a Tokio drift néven megjelent 3. rész simán többször nézhetős volt

40.blablablabla:D:D:D

látom nem fogtad fel amit irtam

amugy én nem életkor alapján itélek

és mérne irhatnám már le a véleményemet?
39.
39.
aBen
34: NEM a fanboyság beszél belőlem, hanem az hogy EA-nak sikerült egy vidit összeállítania (vagy másnak) amivel lenyűgözték a népet.

Arról meg nem tehetek, hogy "nem ütötte meg a szintedet" a Carbon. (nekem se nagyon mostanára, de régen eléggé)

De a "hasonlítgatás egy filmhez": történetileg hasonlítgathatom (a PS előtti 2 nfs-nek is vollt története...)

És ezt a "ezt igy irnák" dologról meg ennyit: ha jól látom Te még az írásjel után se raksz szóközt...erről ennyit. (Ha meg félregépelek, akk meg? közöd? semmi. na látod.)

A minősége meg: mint látod a JeuxVideo tárhelyéről van rippelve (eleve nemjó minőség) plusz még rátesz a youtube tömörítési eljárása... szép hogy még SD sincs.

És rögtön nem arra gondoltam hogy "maffia huuh ez biztos jólesz már történetre is" hanem arra hogy az átvezetők összevágása, hangulata nagyon jó lett.

És szerintem Te is abbahagyhatnád a kötözködéseket...ha már itt tartunk. (attól hogy 17 éves vagy, nem azt csinálsz itt amit akarsz a kisebbekkel (értsd: 15 vok, tehát életkorkülömbség)

Erről ennyit, remélem az offnak vége, peace, egyebek...

38.
38.
tyler001
anyáááááááááááááááád ez brutál gamma lesz ha ijen lesz áá! prosti elbujhat :D:D wisszatér a jóöreg NFS style :P köszönöm istenem és EA :D
37.
37.
Obi1
Néhányan írták hogy biztosan renderelt átvezetővideók vannak a trailerben - Igazából csak eljátszatták a színészekkel a jeleneteket, nem több. És azt is sokan írták hogy milyen jó története lesz, hát én ezt kétlem. Legalább is a trailer alapján olyan szánalmas színtű lesz mint a The Fast and the Furious trilógia.
36.
36.
maxxtro
sztem kurva jo game lesz.
35.
35.
Drider
Egyébként hol találtál rá, ha szabad tudni? :D Az EA oldalán még semmi erre mutató jel..
34.
34.
Drider
Ez nagyoon nagy! Köszi a hírt! :D
33.
33.
lac15
ezt igy irnák "nagy gyerekes antizás" ha lenne egyáltalán értelme....

nem vok felnőtt még, nem is mondtam h az vok

17 vok

de anyi eszem van h ne itéljek egy olyan videoból aminek jóval az SD alatt van a minősége és méghozzá semmi ingame jelenet nincs benne

és a történetröl se tudtál meg semmit

mer attól h láttál 2 embert

huu már bisztos maffia huuh ez biztos jólesz már történetre is mer mutatak egy fél perces videot és már rögtön filmekhez hasonlitgatod

okos ....... szint az megvan:D

ugyhogy elöször kicsit gondolkodj el rajta mire mit irsz vissza

és ne a fanboyság beszéljen belőled



mellesleg Carbon sehol se volt jó csak hogy elmondjam neked,legalábbis az én szintemet nem ütötte meg
32.
32.
Metal fiú
november 18 jelenik meg az nem baj jeeeeeeeeeee nagyon szupi
31.
31.
aBen
30: nem kisgyerekes rajongás (de pl: nálad naggygyerekes antizás (de van a traileresbe igazság)), de talán ELTALÁLJÁK idén, és ebbe bízunk (ProStreet az első trailer után nemérdekelt, Carbon viszont igen (de az csak konzolon jó)

Bár lehet h nem lesz vmi jó game (csak túleffektezték vidit...mint most wantednél), de én bízok benne hogy most nem rontja el az EA. (már van elég tapasztalatjuk...)

De viszont a trailer kicsitnagyon hasonlít a Gone in 60 Seconds című filmhez...stílusilag ;)

30.
30.
lac15
jajjj ez a kisgyerekes rajongás:D

ugyanez volt az összes NFS-nél huuuuudejóóóó trailer,hánizti ez biztos ütni fog azt az NFSU 1 és az MW-n kivül sehol semmi

nem trailer alapján kell itélni.......

mer eböbl semmi nem derült ki

lehet mégcsak nem is igazi
29.
29.
aBen
28: neked az, de nekünk nem(:

Ölülünk, hogy megint kezzd (a trailer alapján) visszatérni a híres-neves NFS színvonal! (:
27.
27.
Aramisz93
#25: Hát évente jönnek ki új résszel. Lehet hogy már 2 éve fejlesztik nem tudhatod...csak most fogják bejelenteni.
26.
26.
Sasy46
Nem Nov. 18 (kedd) van a naptáron?
25.
25.
Dcrysis02
Nemtudom.mennyit dolgoztak rajta nemtudja valaki?Nem korai az idei megjelenés?
24.
24.
MictiaN
a naptáron van egy dátum.. nov. 28.. vajon mi lehet? :o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...