Játékpiacra lép a Hama - ősztől Magyarországon is

  • Írta: Daks
  • 2008. július 31.
  • Hír
Link másolása
Ősztől Magyarországon is kaphatók a játékkonzolokhoz kifejlesztett Hama-kiegészítők - jelentette be tegnap a cég hazai leányvállalata.
Ősztől Magyarországon is kaphatók a játékkonzolokhoz kifejlesztett Hama-kiegészítők - jelentette be tegnap a cég hazai leányvállalata.

A német cég késő ősztől játékkonzol-tartozékokat árul majd saját neve alatt. A tervek szerint az összes ismert, jelenleg forgalomban lévő konzolhoz kínál majd kiegészítőket, a választék méretét pedig az egyes játékkonzolok eladásai, népszerűsége határozzák majd meg. Jelenleg több mint 160 féle PlayStation 2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP és Nintendo DS kiegészítő szerepel azon a listán, amelyből a Magyarországon forgalmazottakat kiválasztják majd.
15.
15.
Doc.
Szerintem is jól hangzik
14.
14.
gerivar17
Hello.Szerintem az nem usb.
13.
13.
huszti
de tényleg, minek rá a gumi?:D:D:D
11.
11.
air 2
Kiegészítőkből konzolnál csak EREDETIT!

PC-nél csak LOGITECH!
10.
10.
laca009
lol xD a pingpongötöt már minek van már de minek rá izé gumi ha egyszer nem is labdába ütsz vele xD ez kész biztos univerzális majd a wiiremote-t kiviszed sportoln azzal fogunk hokizni xDDDDDD
9.
9.
simonkera
hát én nem tudom, szerintem nem érdemes megvenni a játékra a gagyi cuccokat mert csak besül az ember. Nekem volt olyan időszakom a mikor 3 kontroller hullott szét 1 hónap alatt és azok is mind a hama és társai kategóriába tartoztak. Nemsoká dobtam a ps 2 t és gép lett belőle, ahhoz nagyon "minőségi" hama egér+billentyű kombó lett először, amiből az egér a dio2 végére szét is hullott, Ezután jött a gyüjtögetés, de ma már az egerem,egérpadom,billentyűm, a razer családból van, és milyen érdekes ez kibírt már két dió2 végigvitelt, pedig azért szokott nem kicsiket kapni q3 közben amikor ideges vok. tehát egyszónak is száz a vége, amit előttem már k_mark93 is írt vagy ami annál is jobb, vegyél az eredetinél jobbat.
8.
8.
huszti
nekem hama egér van és elég jó:D
7.
7.
Aramisz93
Hát nem tudom. Én eddig még egy HAMA termékkel sem voltam megelégedve.
6.
6.
Noel Ryyka
Hú, öcsém, ezek a kardok...nem elég a WiiMote "TV romboló hatása"?
5.
5.
JoHnNiEE
a ping pong ütőben még látok fantáziát de a , kard meg a ps kontroller.. eléggé ratyinak tünik..
4.
4.
k_mark93
Pfúúúú!!!Ezekről a cuccokról ordít h gagyik!!!:D.Én sose veszek utángyártott kiegészítőket,mindig eredetit!!!(sokkal jobban megéri és nem megy hamar tönkre,régen én is vettem ehhez hasonló dolgokat,de meg is bántam,csak eredetit szabad venni!!!)
3.
3.
SWBF2
de még milyen jól látod....ennél 200X meredekebb dolgok vannak, ez még szelíd, sőt a pingpongütő nem is rossz...
2.
2.
meridarider
azt jól látom a 3. képen h az 1 USB s pingpongütő?:D
1.
1.
Raviel.The.End
Hát az a PS kontroller eléggé... az... :D, (sztem) azok a kardok meg ilyennek eléggé szánalmas dolgok... de jó h nincs Wii-m -_-'
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...