Aliens: Colonial Marines - az első bepillantás

Link másolása
Jace Hall idei utolsó showjában is követi a régi hagyományt, és rövid betekintést nyújt nekünk egy újabb játékba, ezúttal az Aliens: Colonial Marinesbe.
Jace Hall idei utolsó showjában is követi a régi hagyományt, és rövid betekintést nyújt nekünk egy újabb játékba, ezúttal az Aliens: Colonial Marinesbe.



Mint a Duke Nukem Forever esetében, itt is csak rövid részletet láthatunk magából a játékból, de így is ez az első alkalom, mikor mozgásban láthatjuk a programot. Az Aliens: Colonial Marinest a Gearbox Software fejleszti, történetét pedig a Battlestar Galactica írói készítik, így remélhetőleg épkézláb játékot kapunk majd kézhez, mikor a cím kijön jövőre X360-ra, PS3-ra és PC-re.
11.
11.
shooter1234
Mi lett volna ha azt a kamerát nem rángatják ide-oda?!?!
10.
10.
Giga0509
6:az az Alien vére (sav)
9.
9.
Giga0509
Ez olyan fanoknak mint én kötelező :P
8.
8.
Dcrysis02
Aki figyel rájön valamire.2 dolgot és észre lehet venni a videón. 1Nem lesz HUD ugyhogy nem tudsz semmit a fegyverekról,életről.Ha nincs jel hogy mennyi az életed akkor valószinűleg az újratermelődő életet rakják be a játékba mint oly sokan mostanában.
7.
7.
djdonci02
Ebből aztán sok mindent megtudtunk!
6.
6.
watto
hát ez a video egyenlő a 0-val... annyit tudtunk meg hogyha lelövi az alient az darabokra esik mint a 2-ben és zöld genny jön ki belőle ^^ (mint a 2-ben)
5.
5.
wildláma
3: én 3 legjobb haverommal nyomjuk co-opba :D
4.
4.
Shagy
az haggyán hogy rövid , de sajna lófaszt se látni :(
3.
3.
LiMiT
Azt tudtam hogy rövid lesz, de hogy ennyire?! :( Mind1 szupi lesz! De atomkirály lesz mikor kijön azt 2 legjobb haverommal toljuk majd coop-ba. ÁÁÁÁÁH!!! :DD
2.
2.
Scoo
A Battlestar Galactica író? Nem semmi! Akkor számomra ez garancia arra, hogy valami normális történetet fogunk kapni nem csak go & kill.
1.
1.
MetalLord
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...