Broken Sword - jönnek a konzolos változatok

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 23.
  • Bejelentés
Bár a hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg, jó esély van arra, hogy Nintendo Wii-n és DS-en is bemutatkozhat a méltán népszerű Broken Sword széria.
Bár a hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg, jó esély van arra, hogy Nintendo Wii-n és DS-en is bemutatkozhat a méltán népszerű Broken Sword széria.Egyelőre azt sem tudjuk, hogy új rész vagy csak átirat készül-e, de hogy valami lesz az biztos: a német besorolásokat végző USK már látta a Ubisoft kiadásában megjelenő játékot, hivatalos oldalán pedig fel is tűnt az ezzel kapcsolatos anyag. A Revolution játéka anno már tiszteletét tette GBA-n, kíváncsiak vagyunk, ezúttal hogyan sikerült a Wii-s és DS-es kitérő.
4.
F.E.A.R. Alma
A konzol persze eddig sem állt távol a Broken Sword játékokról, hiszen a GBA mellett az első rész anno kijött Playstationre is, ahogy a második szintén megjelent a "kis szürkére". A Sleeping Dragon pedig PS2-n és Xboxon is elérhető volt, egyedül az Angel of Death árválkodik a vindószos verziójával.
3.
armored death
2.
Aramisz93
#1: Húzz a Gamestarra légyszives! :P
1.
armored death
Bazdmeg ez a hír, hogy írhattok ilyet? Lesz brókenszvórd játék valamikor, lehet. Inkább ne írtatok volna semmit...ez tényleg balfaszság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...