Resistance 2 - 420 óra alatt megszerezhető extrák

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Insomniac Games műhelyében készülő Resistance második része nem kevesebb, mint 420 órányi időt igényel mindazok életéből, akik mindent szeretnének megszerezni.
Az Insomniac Games műhelyében készülő Resistance második része nem kevesebb, mint 420 órányi időt igényel mindazok életéből, akik mindent szeretnének megszerezni.


A játék a Playstation 3 egyik nyitócímének a folytatása lesz, amely csak a Sony konzoljára jelenik majd meg, egészen pontosan november 28-án. Az egyjátékos kampány teljesíthető lesz 9-11 óra alatt, ám ha valaki nagyon elszánt, és szeretne mindent megszerezni, mindent meglátni, akkor annak 420 órát kell rászánni a játékra. Úgy tűnik a fejlesztők szerették volna, ha ezek az extra tartalmak valóban nehezen megszerezhetőre sikerülnek, s csak néhány igazán kemény játékos büszkélkedhessen vele.
9.
9.
hopcsiri
A Szokásos Sony-s parasztvakítás ismét beindult.
8.
8.
biolencse
Nem is tudom. Az első részt azt hiszem ötödjére kezdtem újra mikor a PS-em bemondta az unalmast. A 9-11 órás játékidőnek nem hiszek. Az első rész is hosszú volt. Nem hiszem, hogy annál ilyen sokkal rövidebb lenne.
7.
7.
Shadowman
Nekem nincs ps3-am,és nem is lesz soha mivel boxos vagyok!!!Azért 420 óra játék nem semmi!!Aki ezt megcsinálja annak hatalmas RESPECT!!:D
6.
6.
kenny59
Én is már végigvittem párszor, de még nem untam meg.

Szerintem semmi baj nincs vele és úgy látom, hogy nem csak én gondolom így.
5.
5.
G Logan
Az egyet csak 6x vitem végig de a mai napig szoktam multizni havereokal. A játék idö se ijeszt meg a mgs3 mat 28x vittem végig + a subsitancot 7 x ;)
4.
4.
Bally King
A WoW az egyetlen játék amit nem lehet megunni annyi idő alatt.
3.
3.
westZsolt
előttem szolók elmondtak mindent :D, akinek ebből meglessz minden trófea na attól lehet félni :D
1.
1.
Dentis 360
Szóval el lehet ütni az időt a harmadik részig :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...