Metal Gear Solid 4 - mennyekbe juttatta a Konamit

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Metal Gear Solid negyedik része rendkívül népszerű lett az újságírók és a játékosok körében, akik ezidáig több, mint négymillióan ruháztak Kojima új mesterművébe.
A Metal Gear Solid negyedik része rendkívül népszerű lett az újságírók és a játékosok körében, akik ezidáig több, mint négymillióan ruháztak Kojima új mesterművébe.



Az új Metal Gear Solid eladásai komoly hatással voltak a Konami üzleti eredményeire: a szeptember 30-ával véget ért első üzleti félév után 122 millió dolláros nettó profittal büszkélkedhet a cég, ami a tavalyi év hasonló időszakához képest 90 százalékos növekedést jelent! Az összes bevétel már mérsékeltebb emelkedést mutatott: mindössze  durván 10 százalékkal, 1,4 milliárd dollárról nőttek másfél milliárdra az eladások. Régiókra lebontva is érdekes változásokat figyelhetünk meg a cég üzleti jelentésében, hiszen míg Japánban csökkent, addig Amerikában és Európában jelentősen nőtt a bevétel mértéke.
49.
49.
zolee0808
Tudod kia gyökér, olvass már vissza faszfej!
48.
48.
G Logan
Te egy gökér vagy eleve a mgs4 röl volt szó a cikkben, amit nem bir el a box azért nincsrá (dvd) .
47.
47.
zolee0808
Hihetetlen hülyék vagytok, és ez még nem csúnya szó ahhoz képest amit tudnék mondani azokra, akik itt hasonlítgatják az a két rohadt konzolt! Mi a f.szért kell itt leoltani egymás konzolját? Nem hiszem el hogy mindig ezt produkáljátok minden egyes játék komentelésénél, tiszta szánalom amit csináltok!!! Nőjjetek már fel.. PFF. Emellett meg írjátok be a GOOGLE-be, hogy XBOX360 VS PS3, és nézelődjetek egy kicsit, hogy EGYÁLTALÁN nem jobb eggyik sem a másiknál, mert ahhoz képest hogy a kemény PS3atokba több a ram meg esetleg a proci egyáltalán NEM JOBB a másiknál!!! és talán utána kéne nézni egy két tesztoldalon nem pedig itt osztani egymást! erről ennyit. Meg itt olvasom hogy azért "jobb" a PS3 mert van rá a MGS4. Na, hát ennek meg már megint mi köze a konzolok "erejéhez"?
46.
46.
rolmanus
Hihetetlenek vagytok... Hogy jutottatok el onnan, hogy "Az MGS4-ből kurvasokat adtak el" odáig, hogy már megint "Box Vs PS3" Megint előjönnek a régi anyázások, a PS-esek jönnek három leddel, meg a Blu-rayyel (ÉS NEM BLUE-RAY nem kék-ray) a Boxosok meg az árral, meg a Livval. A válasz valahol középúton van, mert a PS-éknek nincs igazuk a három ledben mert nem szarik be minden második konzol, viszont az árban meg a boxéknak nincs igazuk, egy komolyabban felszerelt box tényleg annyiba kerül mint a PS3, ráadásul abban nincs Blu-ray... Én PS párti vagyok de megpróbálom ésszerűen átlátni a helyzetet...
45.
45.
G Logan
Hát szerintem nagyon fos a box azért is mert nincs rá mgs4 XD
44.
44.
watto
49: te aztán értesz a konzolokhoz... xD van egy ps3-ad, oszt máris az überel mindent mert jól működik XD

blueray..... majd a köv boxban
43.
43.
Horvi14
PS3 powaaaa !! :) Én most vettem viszonylag olcsón 80 Gb-s PS3-t és nagyon kúl! :D ráadásul ott a blue-ray... sztem az xbox sehol sincs ehhez képest...

42.
42.
xbindics12
meg az is igaz h itt tépitek egymást amit az elöbb irtam azt visszavonom mert nem naon ismerem de azt hallom h az xykonzol ezt tudja meg ez jelenik meg rá meg h stb.... mindkétr konzolnak 1 lényege van : Gamelni:D szal menjetek inkább ti is:D:D
41.
41.
xbindics12
Az én eddigi Ps3 tapasztalataim alapján kijelentem h nem a legjobb a PS3 , ezt senki se vegye sértésnek!!!!!!!!!=)

40.
40.
xbindics12
Ez a game jó de h csak ps3 ra van az eléggé trééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

)=
39.
39.
Shadowman
Na megint a 3led!!!Pf szánalmasak vagytok!!!Nekem 1,5 éves a boxom és semmi baj,kétszer fagyott le eddig!!!És éjjel nappal megy,szal erről ennyit!!!Jah és a másik fele hogy ha flashelt is van rá gari okostónik,és innen látszik hogy semmit sem tudtok a boxról!!!Mivel már erre is kitaláltak valamit hogy ha flasheled akkor is vissza lehet küldeni a MS-nek!!!Szal van rá ugyanúgy gari!!!Ezt beszoptátok!!!És ha meg elviszik két hétre akkor meg belehalsz????Na innen látszik ki a kocka,aki két hetet nem bírna ki a gépe nélkül!!!Cinkes!!!
38.
38.
G Logan
Hát de ha flasheled a géped ugrik a garanbcia.
37.
37.
thomee84
nekem is bexart:) másfél év alatt 1x lefagyott a ps3:) azért azt is nézzétek meg mit kaptok a dobozban amiért 40 ezret vagy 90-et fizettek:) mire bevásárolsz mindent az xboxhoz, hogy egy ps3 felszereltségű szintet elérj már bőven 100 fölött vagy... na jó itt még egy kicsit a múltról beszélek:)
36.
36.
watto
amúgy meg 3 led ->gari, hameg konzolboltban javíttatod, egy 2. 3LED-nek nagyon minimális az esélye
35.
35.
rolmanus
42 Ami igaz az igaz, tényleg sokkal több Box szarik be mint PS3, de arra több is a garancia egy évvel. De akkor is rohadtul kellemetlen mert heteket várhatsz...
34.
34.
westZsolt
38) ahozképest a mainapig 3led-ek vannak okostojás....
33.
33.
terenceHill
nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a 65nm GPU-val az xbox360? Azthiszem jasper kódnéven lesz az alaplap.
32.
32.
G Logan
Hát a boxnak nem csak a 3 led hibája van, kb 8 éve járok ugyan oda ps játékot és gépeszerelni és mindig beszélgetek az eladoval é s hozájuk a álitása szerint 4x anyi boxot szerelnek mint ps3 mat és legtőbbször a meghajtott cserélik , de valami memoria hibárol is beszélt hogy elég gyakori.
31.
31.
F.E.A.R. Alma
rolmanus:

IQ tesztet? Sajnos az ilyen oldalak is a nézettségből meg a felhasználókból élnek, fél marék regisztrált tagra meg képtelenség lenne szponzorokat találni...
29.
29.
t.roli
"30: jó ég ... a tipikus láma vagy... 3LED? mikori már bazdmeeeeg? ha rendesen tárolod a boxot köze nem lesz a 3 LED-hez, levagy egy kicsit maradva"



Jó ég, tipikus Xbox szabadságharcos vagy, aki akkor sem veszi észre a 3 Ledet, ha az a bombán a visszaszámláló.

Szerinted a haverom 1 hónapja viccből vittette vissza a boxát? Ja, és azóta sem érkezett még vissza és elötte vett 3 hónapos Live előfizetést, mondanom sem kell, hogy ha cserélik a boxot vagy lejár az idő és nem kapja vissza, akkor annak a pénznek is annyi.

(mellesleg ha visszakapja vagy azonnal szétrúgja, vagy eladja amint lehet azt a...)

A Box akkor is galyramegy, ha hűtött helyen van, mellesleg nem is egészséges neki túlzásba vinni a hűtést mert elvileg "saját hűtési rendszereének" kéne lennie.



A Budapesti Gameshows box is mellelsleg 3 LEDes lett, nincs mese, a koncepció pocsék. (persze volt ott kékhalál is a nagykivetítőn, dehát az is természetes..)

Sztem hozzád is eljön a 3 pirosszemü Jézuska, remélem karácsonykor, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá :D
28.
28.
watto
30: jó ég ... a tipikus láma vagy... 3LED? mikori már bazdmeeeeg? ha rendesen tárolod a boxot köze nem lesz a 3 LED-hez, levagy egy kicsit maradva



"Az Xbox360 nál egyik konzol sem érdemelné meg jobban a NONAME elnevezést. (RED->LED LED LED)" omfg...
27.
27.
rolmanus
Jééézus... Már nem kaphat úgy jó hírt az egyik konzol, hogy a másikat képviselők ne mondják a hülyeségüket? Én a generáció elején egy döntés előtt álltam: Milyen konzolt vegyek? PS3 vagy 360 (A wii szóba se jött)? A PS1,PS2,PSP trió után az elsőre szavaztam, és nem érzem azt, hogy hátrányt szenvednék, de azt sem, hogy höhö hülye ikszbokszosok ezt beszoptátok! :D Szerintem mindkét konzol nagyon jó, habár én az MS üzletpolitikáját még mindíg nem szeretem, mocskosul pénzéhes cég, de ez nem a konzoljuk kárára megy, mert az még mindíg tök jó! Rohadtul örülnék, ha GOW2-znék, vagy Fable 2-t nyomhatnék, de ezek nem annyira brutál érvek, hogy lemondjak az MGS4-ről, LBP-ről, Heavy Rainről, God of War 3-ról... Mindenki eldöntötte, hogy neki mi kell, és azt válaszotta. És aligha hiszem, hogy bármelyik párt is nagyot szívna a generáció végén, mert ez egy kiegyenlített generáció! Ez nem egy PS generáció, mint az előző kettő, de nem is xbox, azért ne szálljunk el, mert alig 1-2 millióval van a box a PS előtt, és ez a generáció vége tájékán a Blu-Ray miatt még messze változhat! Ez egy Multiplatform generáció, itt majdnem mindenki megkap majdnem mindent, innentől már csak aközül a pár exkluzív közül kell döntened, ami nem feltétlenül könnyű döntés. De az, efféle ordenáré baromságok, mint "Noname ps címek" egyszerűen röhejesek, kellene IQ tesztet csináltatni a felhasználókkal regisztráció előtt... :)
26.
26.
G Logan
Más forumon ami egyáltalán nem ps párti maga a szerekeztö irta hogy csak sajnálni tudja azokat aki abban a tudatban él hogy ps3 ra nincs cim. Az exculiseve cimek elvesztéséröl meg is látszik a minöségükön sokkal rosszabak mint elödjeik.
25.
25.
szegedi.gergely
Nem lehetne kitiltani innen (is) ezeket a tizenéves kispöcsöket? Szánalom, amit ezeken a fórumokon folyik mostanság... :(
24.
24.
watto
24: te még mindig azon pörögsz? hardverekre is szokták mondani hogy noname-ek, mikor van márkájuk, csak olyan szarok hogy rossz kimondani is a nevét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...