Dawn of War II - infók, érdekességek és látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 11.
  • Hír
Link másolása
Bejelentették a Dawn of War II végleges megjelenési dátumát, új infók érkeztek a hamarosan induló bétatesztről, s három új videót is kaptunk a játékról.
Bejelentették a Warhammer 40.000: Dawn of War II végleges megjelenési dátumát, új infók érkeztek a hamarosan induló bétatesztről, s három új videót is kaptunk a játékról.



Mindenekelőtt a legfontosabb: a Dawn of War második része február 23-án jelenik meg, kizárólag PC-re. Nem sok idő ez sem, viszont ha valakinek fejfájást okozna a maradék másfél hónapot átaludni a játék nélkül, a Steamen keresztül jelentkezhet a többjátékos mód nyílt bétatesztjére, amely hivatalosan január 28-ától kerül megrendezésre - persze ha megvásároltad a Soulstorm kiegészítőt, szerencsés vagy, már egy héttel korábban kipróbálhatod a játékot mindegyik frakcióval.



Johnny Ebbert dizájner egy interjú során elárulta, hogy a megjelenés után rendszeresen ingyenes kiegészítőket kapunk majd, amelyeket az interneten keresztül tehetünk magunkévá. Nem tudni pontosan, hogy ezek a DLC-k milyen új tartalmakat jelentenek (új pályák, netán egy új faj?), mindenesetre Ebbert szerint a céljuk az, hogy a játékot megvásárló játékosokat megjutalmazzák. Éppen ezért nem lesz másolásvédelem a játékon, mivel úgy gondolják, a különféle spéci programok többet ártanak, mint használnak, az efféle DLC-k pedig nem lesznek hozzáférhetők a másolt lemezzel rendelkezők számára.



Három látványos videót is kaptunk a játékról. Kettő az idei CES-ről érkező videók számát gyarapítja, s összesen körülbelül hat percen keresztül mutatja be a játékmenetet. A harmadik a sorozat történelmében először feltűnő tiranidákhoz csinál némi kedvcsinálót. Mi már most szeretjük őket, mert sokan vannak és csúnyák.
2.
2.
metafenomÉN
#1 nekem nincs ilyen problémám nekem nagyon tetszik a nagy videó felbontása kicsit gáz de az nem játék hibája. Szvsz nagyon jónak izgalmasnak ígérkezik.

Csak tartok tőle ezek miatt a pont elfoglalós dolgok miatt hogy időre megy vagy valami hasonló azt meg utálom....

1.
1.
g.man580
Csak nekem nem jönnek be a videók? Vagy másnak is van ilyen problémája?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...