Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

 • Írta: fojesz
 • 2009. február 11.
 • Toplista
Link másolása
A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.
A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

   

Ettől függetlenül a toplistán csak nyomokban találhatunk változásokat: a dobogóra ismét felkúszott a Need for Speed: Undercover a két World of Warcraft mellé, továbbá megint a legjobb tíz közé került a korábban élbolyban tanyázó Call of Duty: World at War. Remélhetőleg a Grand Theft Auto IV egy ideig tudja tartani ötödik helyét, a sokadik javítás után már érdemes bizalmat szavazni a készítőknek.
 1. World of Warcraft (Prepaid Card)
 2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
 3. Need for Speed: Undercover
 4. FIFA 09
 5. Grand Theft Auto IV
 6. The Lord of the Rings: Conquest
 7. Race Driver: Grid
 8. Crysis Warhead
 9. The Sims 2: Double Deluxe
 10. Call of Duty: World at War
18.
18.
Narxis
Az se volt normális aki a prepaid cardot betette a listába.
17.
17.
Guppi
A wow feltöltő kártya mióta játék?!?!
16.
16.
gerappa
Élethjű??? Honnan jöttél te? Még hogy élethű. A legkevésbbé sem az.
15.
15.
Dcrysis02
19:Évek óta így megy nem tudom mit sopánkodsz.Szerinted muriból van szerződésük az Nvidiával?Az ATI lehet hogy pillanatnyilag jobb helyzetben van mint az Nvidia de a támogatásuk a termékeikhez akkor is egyenlő a nullával.Majd ha ha megelégelték a fejlesztők az Nvidiát akkor kötnek szerződést az ATI-val.Csak van rá okuk hogy miért nem váltottak még.
14.
14.
OldM4n
12: De hát nem mondtam, hogy JEHOVA!!!Tényleg szar. Csúnya, (mert az) messze nem használja ki az X2-ket, (vga)

A Crysis-szel az a bajom, hogy amikor az NVIDIA 8800GTS-en toltam, hasított 80-90Fps-sel. Csere volt a 3870-re, és 8-11 fps között ment... ugyanazokkal a beállításokkal! (Nem. A 8800GTS NEM erősebb a 3870-nél, sőt, fele annyit tud kb!!!) Driver patch-csel ment akár 16-18 fps -t is... Na. Ekkora szignifikáns különbség azért lehet, mert egy adott megjelenítőre van portolva a game. (Ugyanúgy, mint a GTA4) Ez pedig nem fair! A Crysis Warhead-del már nincs ilyen baj, megy atin is. (OK, a fércmunka erősen túlzás, de nagyon bántó, és felháborító, hogy egy szoftverfejlesztő eladja magát és a termékét egy adott gyártónak)
13.
13.
pjoco
Egyáltalán nem szar! Legélethübb játék amivel valaha játszottam! Csak hát az a fránya gépigény húzza le! Bug meg minden játékban van!
12.
12.
ptogamer
Ez igaz de ez nem azt jelenti hogy nem fognak tobb Pc-es GTA IV-et kiadni!
11.
11.
janos941127
szarul optimalizálták meg a kurva sok bug :S
10.
10.
Slik
Tenyleg ilyen szar PC-n a GTA IV? Mi lehet benne rossz, bugok?
9.
9.
ptogamer
11: Az biztos nem igaz hogy nem adnak tobb Pc-es GTA 4-et!
8.
8.
ACDC 4ever
11: attól függ min szar a gta 4:)

miaz hogy a crysis fércmunka? (mit jelent hogy fércmunka :D)

NFS ténleg gagyi lett

Sims: igen ténleg szeretik a tinilányok :Dbim bam csitt csatt meg vagy kövezve ennyi volt csak :D
7.
7.
OldM4n
Pont ma röhögtem jót azon, hogy az USÁBAN (azaz a fizetőképes, lóvés nyugati nagytőkés sokszázmilliós piacon) már nincs benne az első tízben. HIHETETLENÜL gyorsan eltűnt róla, annyira, hogy állítólag a Roxtárnál fontolgatják, hogy nem adnak ki több PC GTA-t. (Jelenleg ez nem is baj, a GTA4 egy rakás sz@r.) A WOW-on nem csodálkozom, ismerek WOW-osokat melóhelyen, többet is (tényleg nem azért, de az a fogadások tárgya, hogy voltak e valaha nővel..) hihetetlenül kockák. A Simstől én a falnak megyek, állítólag a tinilányok szeretik. Az NFSUC MEGLEP! ÖREG NFS gamerként mondom, hogy nem valami jó az uccsó két NFS. A Carbon illeszkedett a világba, de az újabbak nem. Ezért meglepő. A Fifa szót sem érdemel, a Crysis WH megérdemli, amilyen hitvány fércmunka a Crysis, annyira jó a Warhead. Megérdemli. A CoD WaW megy még feljebb is, csak ne lenne annyira nagyon rövidke, és ne PONT a ruszkikkal kellene nyomulni.. ( mé' nem lehetek japó vagy fricc? Irtanám a mocskos amikat ezerrel!) Röviden ennyi.Magánvélemény. Kéretik nem megkövezni.
6.
6.
gerappa
Mi van az első helyen? Wowos feltöltőkártya? Mert ha igen, akkor az mióta számít játéknak? Az csak egy fizetési mód a wowhoz
5.
5.
rokakoma
Jujj!

Ilyen sok wow koczkát O_O
4.
4.
Darth Razor
4:A PC-s portot készítőkkel beszélgessenek...

Én a konzolos verzióra gondoltam. :)
3.
3.
Dcrysis02
3:A mérges emberek a gtaforums.com-on elbeszélgetnének veled...
2.
2.
Darth Razor
A GTA IV viszont jól sikerült, szívesen látnám az első helyen.
1.
1.
Darth Razor
Nem értem, hogy miért vették meg ennyien az Undercovert, és ráadásul még a Sims 2 is rajta van a listán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...