Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

 • Írta: fojesz
 • 2009. február 11.
 • Toplista
A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.
A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

   

Ettől függetlenül a toplistán csak nyomokban találhatunk változásokat: a dobogóra ismét felkúszott a Need for Speed: Undercover a két World of Warcraft mellé, továbbá megint a legjobb tíz közé került a korábban élbolyban tanyázó Call of Duty: World at War. Remélhetőleg a Grand Theft Auto IV egy ideig tudja tartani ötödik helyét, a sokadik javítás után már érdemes bizalmat szavazni a készítőknek.
 1. World of Warcraft (Prepaid Card)
 2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
 3. Need for Speed: Undercover
 4. FIFA 09
 5. Grand Theft Auto IV
 6. The Lord of the Rings: Conquest
 7. Race Driver: Grid
 8. Crysis Warhead
 9. The Sims 2: Double Deluxe
 10. Call of Duty: World at War
18.
Narxis
Az se volt normális aki a prepaid cardot betette a listába.
17.
Guppi
A wow feltöltő kártya mióta játék?!?!
16.
gerappa
Élethjű??? Honnan jöttél te? Még hogy élethű. A legkevésbbé sem az.
15.
Dcrysis02
19:Évek óta így megy nem tudom mit sopánkodsz.Szerinted muriból van szerződésük az Nvidiával?Az ATI lehet hogy pillanatnyilag jobb helyzetben van mint az Nvidia de a támogatásuk a termékeikhez akkor is egyenlő a nullával.Majd ha ha megelégelték a fejlesztők az Nvidiát akkor kötnek szerződést az ATI-val.Csak van rá okuk hogy miért nem váltottak még.
14.
OldM4n
12: De hát nem mondtam, hogy JEHOVA!!!Tényleg szar. Csúnya, (mert az) messze nem használja ki az X2-ket, (vga)

A Crysis-szel az a bajom, hogy amikor az NVIDIA 8800GTS-en toltam, hasított 80-90Fps-sel. Csere volt a 3870-re, és 8-11 fps között ment... ugyanazokkal a beállításokkal! (Nem. A 8800GTS NEM erősebb a 3870-nél, sőt, fele annyit tud kb!!!) Driver patch-csel ment akár 16-18 fps -t is... Na. Ekkora szignifikáns különbség azért lehet, mert egy adott megjelenítőre van portolva a game. (Ugyanúgy, mint a GTA4) Ez pedig nem fair! A Crysis Warhead-del már nincs ilyen baj, megy atin is. (OK, a fércmunka erősen túlzás, de nagyon bántó, és felháborító, hogy egy szoftverfejlesztő eladja magát és a termékét egy adott gyártónak)
13.
pjoco
Egyáltalán nem szar! Legélethübb játék amivel valaha játszottam! Csak hát az a fránya gépigény húzza le! Bug meg minden játékban van!
12.
ptogamer
Ez igaz de ez nem azt jelenti hogy nem fognak tobb Pc-es GTA IV-et kiadni!
11.
janos941127
szarul optimalizálták meg a kurva sok bug :S
10.
Slik
Tenyleg ilyen szar PC-n a GTA IV? Mi lehet benne rossz, bugok?
9.
ptogamer
11: Az biztos nem igaz hogy nem adnak tobb Pc-es GTA 4-et!
8.
ACDC 4ever
11: attól függ min szar a gta 4:)

miaz hogy a crysis fércmunka? (mit jelent hogy fércmunka :D)

NFS ténleg gagyi lett

Sims: igen ténleg szeretik a tinilányok :Dbim bam csitt csatt meg vagy kövezve ennyi volt csak :D
7.
OldM4n
Pont ma röhögtem jót azon, hogy az USÁBAN (azaz a fizetőképes, lóvés nyugati nagytőkés sokszázmilliós piacon) már nincs benne az első tízben. HIHETETLENÜL gyorsan eltűnt róla, annyira, hogy állítólag a Roxtárnál fontolgatják, hogy nem adnak ki több PC GTA-t. (Jelenleg ez nem is baj, a GTA4 egy rakás sz@r.) A WOW-on nem csodálkozom, ismerek WOW-osokat melóhelyen, többet is (tényleg nem azért, de az a fogadások tárgya, hogy voltak e valaha nővel..) hihetetlenül kockák. A Simstől én a falnak megyek, állítólag a tinilányok szeretik. Az NFSUC MEGLEP! ÖREG NFS gamerként mondom, hogy nem valami jó az uccsó két NFS. A Carbon illeszkedett a világba, de az újabbak nem. Ezért meglepő. A Fifa szót sem érdemel, a Crysis WH megérdemli, amilyen hitvány fércmunka a Crysis, annyira jó a Warhead. Megérdemli. A CoD WaW megy még feljebb is, csak ne lenne annyira nagyon rövidke, és ne PONT a ruszkikkal kellene nyomulni.. ( mé' nem lehetek japó vagy fricc? Irtanám a mocskos amikat ezerrel!) Röviden ennyi.Magánvélemény. Kéretik nem megkövezni.
6.
gerappa
Mi van az első helyen? Wowos feltöltőkártya? Mert ha igen, akkor az mióta számít játéknak? Az csak egy fizetési mód a wowhoz
5.
rokakoma
Jujj!

Ilyen sok wow koczkát O_O
4.
Darth Razor
4:A PC-s portot készítőkkel beszélgessenek...

Én a konzolos verzióra gondoltam. :)
3.
Dcrysis02
3:A mérges emberek a gtaforums.com-on elbeszélgetnének veled...
2.
Darth Razor
A GTA IV viszont jól sikerült, szívesen látnám az első helyen.
1.
Darth Razor
Nem értem, hogy miért vették meg ennyien az Undercovert, és ráadásul még a Sims 2 is rajta van a listán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...