Nintendo Wii-re is megjelenik az új Virtua Tennis

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Picit megkésve, de a méltán népszerű Virtua Tennis sorozat legújabb részének a PC-s, PS3-as és X360-as változatai mellett a Wii-s verzióját is bejelentették.
Picit megkésve, de a méltán népszerű Virtua Tennis sorozat legújabb részének a PC-s, PS3-as és X360-as változatai mellett a Wii-s verzióját is bejelentették.

A Nintendo gépére megjelenő verzió tartalmilag nem különbözik majd a többi játéktól, ilyen módon ugyanúgy lehetőségünk lesz a legnagyobb sztárok bőrébe bújva végigküzdeni magunkat a legrangosabb bajnokságokon. Az új, számos minijátékot tartalmazó Court Games és a kibővített World Tour Games szintén nem marad el, a fejlesztők offline és online is remek játékélményt ígérnek. A grafika valószínűleg nem lesz olyan szép, mint a többi platformon, ezt viszont remekül kompenzálhatja majd az irányítás. A Wii-s változat a PS3-as, X360-as és PC-s játékokkal együtt jelenik meg májusban, s míg az első három verzió a boltokban is kapható lesz, utóbbi csak letölthető formában érhető majd el. Képünk, videónk még mindig nincs.
5.
5.
Scoo
Letölhető formában?? Wii-re csak a WiiWare játékokat lehet letölteni, amik általában kis egyszerű játékok, mint pl Boxon az arcade játékok. Ráadásul helye se lenne egy nagyméretű játék letöltésének. Szerintem ez így ebben a formában nem igaz.

Egyébként csak az amatőr lúzerek kezéből esik ki a remote ;)
4.
4.
mama2
Ptogamer: bocs hogy ezt mondom, de: nem tudsz olvasni?

"s míg az első három verzió a boltokban is kapható lesz" Avagy a PS3-as,X360-as, és PC-s kapható lesz boltokban!

"utóbbi csak letölthető formában érhető majd el."

Avagy a Wii-s változatot kell majd csak letölteni-.-.
3.
3.
laca009
hmm lesz még egy kristály csillár a nyakamba ha lenne wii-m mert ez kész hát a wii az a háztartás tönkretevöje ...kirepül madzagostul a remote a falba -.-
1.
1.
ptogamer
A PC-est majd nem lehet boltba megvenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...