Quake Live - Holnapután indul a nyílt béta

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Az id Software által fejlesztett, böngészőből futtatható játék holnapután bárki számára kipróbálható lesz, ugyanis megkezdődik a nyílt béta tesztelés.
Az id Software által fejlesztett, böngészőből futtatható játék holnapután bárki számára kipróbálható lesz, ugyanis megkezdődik a nyílt béta tesztelés.



A Quake 3 a maga idejében meghatározónak számított a multiplayer játékok között, a fejlesztők pedig szeretnék, ha mindenki részesülhetne a Quake nyújtotta élményben, ezért elkészítették a játék böngészőből futtatható változatát. Néhány reklám megtekintéséért cserébe ingyen küzdhetünk a többi játékossal. Jelenleg a zárt béta tesztelés zajlik, ám az id Software ma örömmel jelentette, hogy holnapután megkezdődik a nyílt béta, így aki szeretne részt venni a tesztelésben, annak nincs más dolga, mint regisztrálni a hivatalos honlapon.

Érdekel a regisztráció?
Látogass el a hivatalos honlapra!
8.
8.
laca009
lol még mindig ugyan az a kép van kint...
7.
7.
Scoo
Szerintem is jól sikerült. Főleg ha azt nézzük, hogy tényleg böngészőből megy az egész. Mondjuk azt énis várom, hogy ne csak vérprofik legyenek bent.
5.
5.
Optimus Prime
Nesze neked EA, az id leelőzött. :D

Nemrég kaptam kulcsot a zárt bétához, nagyon megörültem neki. Nagyon jó játék, tetszik hogy van zene is, így nem olyan monoton. A grafika is szép, egy kicsit inkább Elite Force hangulatú, mint Quake - igaz utóbbi jobban ismerem.
4.
4.
laca009
3 ez igaz én nekem is van még 1 szabad béta kulcsom az egyiket már elhasználtam és nagyon jó a játék persze a vér-t kiszedték belöle sajnos:D de attol még nagyon jó meg minden szerintem is sok a kiegyensulyozatlan meccs mert prok játszanak és remélem sok ember jön:)
3.
3.
logoffmeister
Én is kipróbáltam már, szerintem is nagyon élvezetes ahhoz képest, hogy honnan és hogyan fut :) bár most még eléggé hardcore játékosok vannak ott, ezért nem nagyon van esély kiegyensúlyozottan játszani, gondolom, ez mostantól változni fog.
2.
2.
Ghost
Böngészőből indul, de utána egy teljes képernyős alkalmazásként fut. Nagyon élvezetes, aki régen szerette a Quake 3-at, annak ez is tetszeni fog :)
1.
1.
LiMiT
Érdekes. Böngészőből Quake-ezni? hm...egy prószát megér :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...