Hazai eladási toplista - visszaszorult a Lich King

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 1.
  • Toplista
Link másolása
Ha nem is egészen és végérvényesen, de megtört a World of Warcraft dominancia, a Wrath of Lich King több helyet esett vissza a hazai eladási toplistán.
Ha nem is egészen és végérvényesen, de megtört a World of Warcraft dominancia, a Wrath of Lich King több helyet esett vissza a hazai eladási toplistán.

   

Ilyen módon a legjobb tíz komoly változásokon esett át. Bár az első helyezett még mindig a World of Warcraft köszönhetően az előfizetők állandó rajongásának, ám az ezüstérmes már a Fallout 3, míg a harmadik legkeresettebb játék a Guitar Hero III: Legends of Rock volt, amelyhez gitár is járt. Érdekesség, hogy a negyedik helyen a PS3-exkluzív Killzone 2 debütált, ami egy ilyen erős - s főleg multiplatform - mezőnyben remek teljesítmény.
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. Fallout 3
  3. Guitar Hero III: Legends of Rock
  4. Killzone 2
  5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  6. F.E.A.R. 2: Project Origin
  7. FIFA 09
  8. Grand Theft Auto IV
  9. Need for Speed: Undercover
  10. Call of Duty: World at War
21.
21.
HATRED
SZERK: bocs félreolvastam ami értelmetlen azt nem is írtam oda... :D
20.
20.
HATRED
#16 gerappa: Nem játék de mondjuk a "kulcs" a játékhoz és nem azért van lentebb a wotlk mert kevesebb a wowos hanem azért mert már minden wowos megvette. csak azt mutatják hogy

1.

2. stb stb... de azt nem írják hogy mennyivel vezet mert amikor kijött irdatlan mennyiségben adtak el wotlk és nem kevéssel vezette a toppot
19.
19.
watto
20: DE MOND MEG MI A FASZÉRT KOMMENTELSZ HA NEMTUDSZ MAGYARUL FOGALMAZNI? ................ -.-
16.
16.
Forezke
ebböl látszik milyen jó a guitar hero 3: 2007 novemberbe(asszem, de lehet hogy október?)jelent meg, és a 3. helyen van :D:D
15.
15.
Gael
13:Az a Prepaid kartya tenyleg egy nagy PR kamu,igaza van annak aki kifogasolja.A mobiltelefon eladasi listaknal nem teszik elso helyre pl:a Vodafon feltoltokartyakat,pedig biztos tobbet adnak el belole mint a telkokbol,es mashol sem latni ilyen szar huzast.Egyre lejjebb sullyed a jatekok becsulete,es meg azok aem allnak komolyan a dolgokhoz,akiknek ez a dolguk lenne.A "neves" hazai forgalmazok annyira korrektek,hogy meg eladott peldanyszamot sem mernek kitenni a listaikra.De egy feltoltokartyat betesznek elso helyre,mert az jot tesz az eladasi mutatoknak.Szegyen
14.
14.
gerappa
Most komolyan... a WoW-os feltöltőkártya mi az istenért van rajta a listán? Az nem játék. Azon meg nem kell csodálkozni hogy csúszik a lich king, mivel egyre kevesebb a WoW-os aki nem vette meg.
13.
13.
kotor1996
Bocsi tudom nem ide tartozik de nem tud valaki valami hasznos infót a kotor 3-ról???

Mert itt az oldalon azt írták hogy 2008.okt.21-én fény derűl rá hogy lesz-e játék de még most se írtak semmit.

Úgyhogy akinek van HASZNOS infója az lécci írjon köszi szépen!
12.
12.
fojesz
Bocs, a vége Abc-nek szólt.
11.
11.
fojesz
Tehát:

A Prepaid Card marad, ha Magyarország egyetlen összegző toplistája megemlíti, s ezt egyik nagy cég sem bánja (ugyanis ezek a listák a legnevesebb hazai forgalmazók közreműködésével készülnek), akkor mi sem teszünk kivételt. Ez egyébként nem csak itthon, de Amerikában és más európai országokban is így van. Nem értem, miért olyan nagy probléma, ugyanúgy ki kell perkálni érte több ezer forintot, mint egy normális játékért, s ugyanúgy játszani lehet vele.



7: Szeretem az ilyen összeesküvés elméleteket. Igen, jól sejted, rengeteg pénzt kaptunk érte, hogy jó pontot adjunk a játéknak, ahogy a másik több száz lapot is lefizette a Sony.



Szimpla hirdetésről van szó, nem értem miért kell kombinálni. Az ebből befolyt pénzből tudjuk finanszírozni a következő hónapok cikkeit.
10.
10.
HATRED
jah lehet hogy kakkutojás de akk most írja be a 11. iket? amúgy én egyáltalán azon csodálkozom hogy a wotlk fent van mág a listán azt hittem a megjelenéskor midnenki megveszi és utána kész.
9.
9.
NereusLaceee
fojesz legközelebb ha lehet akkor a prepaid card-ot hagyd le, vagy külön tételként írd a listába mert tudom hogy ez a hivatalos listaadat, csak éppen tartalmaz egy kakukktojást, egy kelléket.
8.
8.
ferrari123
7.
7.
ferrari123
5:Jaja , ugyh a KZ2-e a 2. hely.
6.
6.
Raam989
A prepaid sz.r az nem játék...
5.
5.
MadDragon
Nem a Fallout 3-mat csak is egyedül játszhatod.
4.
4.
laca009
4 nekem is lenne egy ilyen kérdésem hogy lehet-e:D



de nem értem a game card az nem játék minek van beleszámolva...
3.
3.
nameless
Fallout 3-at lehet onlájn játszani? Csak mert én nem játszottam vele, azért kérdezem.. :)
2.
2.
LiMiT
Ha nem lenne a sok wow addict már rég ott lenne a Fallout 3 ahol kell. Az első helyen :( Nembaj a 2. is szép eredmény!
1.
1.
Mathia$
Yoo! A Killzoneból biztos majd elfogy világszerte 4 millió darab,

A fifa még mindig ütős pedig már szeptemberben kijött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...