Fallout 3: The Pitt - Megjelenés március 24-én

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 5.
  • Megjelenés
A Bethesda ma végre hivatalosan is megerősítette a nagysikerű Fallout 3 legújabb letölthető tartalmának megjelenését, ami nem más, mint március 24-e.
A Bethesda ma végre hivatalosan is megerősítette a nagysikerű Fallout 3 legújabb letölthető tartalmának megjelenését, ami nem más, mint március 24-e.

Ugrás a galériához

A Fallout 3 rengeteg szerepjátékot kedvelő tetszését elnyerte, ezért is készülhetett el az Operation Anchorage nevű csomag, és ezért készülhet el a The Pitt névre keresztelt DLC, amelynek megjelenése még a hónap végén várható. A megjelenési dátum bejelentése mellé 5 új képet is szemügyre vehetünk.
10.
10.
koffein
9.
9.
IceColdKillah
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ennek nagyon Riddick-es hangulata van. Főleg az utolsó előtti képen... tisztára Butcher Bay. De ez az én véleményem, és mivel a Riddick-et szeretjük ezért ez is jó lesz!!! Hajrá Bethesda!!!!
8.
8.
koffein
ez a dlc lesz ps3ra? vagy csak elirás a fölül szereplö felsorolás? azért kérdezem mert egy két nap múlva meglesz a sima Fallout 3 és ugy halottam, hogy ps3ra nem csinálnak egy dlc sem.
7.
7.
laca009
8 azért mert már gondolom itt a 2 és a 3 között robbant az atom vagy nem ?

mert én most fogok nem sokára játszani a fallout 3-mal persze a 2-vel meg a tactics-al is játszottam

amugy jó a 3?
6.
6.
Dolouren
Én inkább a Broken Steel-re szavazok,de ez is jó lesz szerintem.Ja meg annyit még had fűzek hozzá,hogy:1:MIÉRT NINCS EGYETLEN HASZNÁLHATÓ JÁRMŰ SEM?

(Lásd:Chrysalis Highwayman Fallout 2)2:HOL VANNAK AZOK A FRÁNYA GEKKÓK?

(Lásd:Gekkó,Arany Gekkó Fallout 2)
5.
5.
LiMiT
6: Mivel hogy ez egy szerepjáték, ezért gondolhatod hogy temérdek szöveg van benne. Ha tényleg egyáltalán nem tudsz angolul, viszont a történet érdekelne, akkor ne kezdj bele. De ha nem különösebben zavar hogy miről van szó, akkor szerezd meg. A küldiket úgyis mutatja a pipboy térképén, szóval neked csak oda kell sprintelned. Annyit meg azért csak értesz hogy "Find dad" :D
4.
4.
Dr Kratos
Nem nagyon vágom az angolt ,szerintetek neki merjek állni a konzolos verziónak ami ugye nem magyar mint a pc-s .

Sok a duma benne ?

Nagyon el lehet benne keveredni angoltudás nélkül ?

Köszi előre is.
3.
3.
ZERO88
Na ezek a képek tényleg újak! Kb én már egy hónapja láttam őket!
1.
1.
LiMiT
1: Kell a francnak!!! ^^ Itt a Fallout 3 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...