GTA: Chinatown Wars - Az eladási listák végén

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Csalódást okozott a Rockstar Leeds által fejlesztett Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladási mutatója, ugyanis alig több, mint 89000 példány talált gazdára.
Csalódást okozott a Rockstar Leeds által fejlesztett Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladási mutatója, ugyanis alig több, mint 89000 példány talált gazdára.


Úgy tűnik, hogy a Nintendo kézikonzolja nem vágyik GTA-ra, legalábbis az eladásokból ez derül ki. A negyedik epizód elsöprő sikerei láttán a cég úgy gondolta, hogy a kézikonzolra is késíztenek egy változatot, amely az első két epizód hangulatát idézi. Sajnos az ötletük kudarccal végződik, mert a Nintendo DS tulajok nem vásároltak kellő számú Chinatown Warst, a márciusi hónap folyamán alig több, mint 89000 példány fogyott el a boltok polcairól, holott a szaksajtó magas pontszámmal jutalmazta a játékot.

Érdekel a játék?
Olvasd el Daks előzetesét!
27.
27.
OldM4n
Kedves Szaby! Nekem felsőkategóriás tapizós szimbián nokia-m van. Elképzelhetetlen a számomra az, hogy játsszak vele. Egyrészt a gombok eléggé hiányoznak (márpedig a trend ezt mutatja, marad a tapi) a játékhoz, másrészt tetű mocsok lassú. Symbianos nokia... soha nem láttam gyors Symbian nokia-t, pedig hidd el, volt az elmúlt tíz évben (ezóta használok céges telefont) egy-két telóm. A legkisebb lányom kapott egy ilyen DS izét, ő még elvan vele, de ő meg nem célközönsége a GTA-nak. Nem is értem, hogy várta bárki, hogy majd DS-en robbant..
26.
26.
trialboj
http://www.youtube.com/watch?v=gqUoK0hVkKs


szabi113: Azert, ikabb ne adjak ki, ugysincs semmi eselye! Ez a jatek nem valo semmien ertelmes platformra, aki ds-t vesz meg tudja mit kap :))
25.
25.
szabi113
Talán rossz célközönséget választottak. A tamagocsi kedvelő DS tulajoknak ez nem való (tisztelet a kivételnek). Esetleg kidobhatták volna iPhone-ra is, meg Symbian-os Nokiákra is.
24.
24.
trialboj
Lattam gameplayet, rohadt izgalmas volt :)) ez a jatek 1 vicc, mit vartak tole, minek adtak ki 1alltalan?



Tudod, kit sertegess, tanulj meg kulturaltan beszelgetni, vagy menj vissza 1-4 be es kezd elolrol!
23.
23.
Aramisz93
#22: Ha nem lennél ilyen idióta utánolvastál volna a játéknak ( neadjisten ki is próbáltad volna ) mielőtt ilyen ostobaságokat írsz.
22.
22.
trialboj
Nem azert, de ez kb olyan mint a gta2 :))) ki a ferfinemiszervelnemmegaldott barom lenn az aki azert, fizet, hogy egy 20 evvel ezelotti jatek attunningolt szarsagan jatszhasson???
21.
21.
ATi0021
19: A PCSX2-vel ellentétben itt elég az amit az emulátor tartalmaz. Nem kell külön bioszt, pluginokat másolgatni.

Kérdésedre válaszolva a NO$GBA 2.6a emulátort le tudod szedni innen is:

http://www.mediafire.com/download.php?pbff32bdnij


A játékból én a GeoGames-es verziót használom. Tökéletesen megy vele nekem. Azt pedig itt találod meg:

http://rs760.rapidshare.com/files/212530242/GTA_Chinatown_Wars_Patched_by_GEOGAMES.rar


Majd amikor minden megvan. Elindítod az emulátort és egyből beadja a fájl megnyitás menüt. Itt megnyitod vele a játék .nds fájlt és már fut is. Magán az emulátoron nem állítottam, nekem megy alapbeállításokkal. De van akinek laggol. Ezt általában megoldja, az options menü - emulation setupon belül található Emulation Speed, LCD Refresh Realtime,Autoról - Unlimited MHz Disaster, 10%-ra állítás. Ha esetleg van kérdésed még akkor várom.

20.
20.
Mathia$
Én mondtam hogy bukás lesz, akkor senki nem hitt nekem.
19.
19.
huszti
ATi: Emut, meg bioszt meg ilyeneket hol találok?
18.
18.
thynice
Gyerekek, gyerekek. A DS-en lehet vvarezolni. Veszel bele 1 spéci kártyát amibe tudod másolni a játékokat aztán had szóljon. Van neki saját op rendszere. Zenelejátszó, Videólejátszó, Képnézegető, meg valami PDA funkció is de az nem tiszta. Tehát a DS-t nagyon is lehet warezolni.
17.
17.
simon 555
Ott van 1 kis elírás!"késíztenek"helyesen készítenek szerintem:D
16.
16.
SWBF2
9: költői kérdés volt...
15.
15.
ATi0021
A gyenge eladásokat több mindennel lehet magyarázni. Először is a warez ami miatt kevesebb fogyott a vártnál.



A másik ami szerintem döntő érv, maga a játék ára. Úgy tudom DS-re fejleszteni olcsóbb, mint egy PS3-as, XBox360-as vagy esetleg egy PC-s nagy kaliberű grafikai csodát elkészíteni. Az olcsó gyártás miatt, ha jól emlékszem volt is hír, hogy a fejlesztők szeretik a konzolt. Na itt adódik a gond. Hiába csinálják, meg olcsón, ha utána beárazzák 10-12 ezer forintos kategóriába. Egyszerűen nem érzem ezt az árat arányosnak. Főleg, hogy van, hogy számos vadi új PC-s játék eleve 6-7 ezerről indít.



A harmadik érv ami szerintem magyarázhatja a PC-s emulátor. Szerintem, ha nem lenne emulátor lehet több DS és Chinatown fogyott volna. Magam is gondolkodtam egy DS-en. Persze nem komolyan, de azért eljátszottam a vétel gondolatával. De amit megláttam, hogy van emu és megy is vele a játék, azonnal elvetettem a vételt. Szerintem nem csak én voltam így.





A PSP-s témát illetően, szerintem is jó lenne egy új rész. Nagyon örülnék egy San Andreas Storiesnak. Esetleg látni az előzményeket. Ha jól emlékszem CJ megölt tesóját Briannak hívták. Esetleg megismerhetnék az ő történetét. Számos témában el lehetne indítani. A R* szerintem ismételten egy nagyszerű játékot tenne le az asztalra. Amúgy azt olvastam, hogy a Sony már tárgyal egy új PSP-s részről.



Végezetül kíváncsi lennék mennyi lenne az a szám amivel már elégedett lenne a R*.
14.
14.
Slik
Persze hogy lehet warezolni Wii-n :D
13.
13.
klemid
12.
12.
I
11: Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy ez nem psp, hanem ds.
11.
11.
klemid
10:Ez nem Wii hanem DS.És amugy sztem lehet!:D
10.
10.
orange
A WII-n is lehet warezolni? :O
9.
9.
klemid
8:Jólenne tudni!Mint pl aszt is hogy hány Box flashelt.:D
8.
8.
SWBF2
89e eladott, és mennyi a lewarezolt?
7.
7.
Vincenzo
nem is tudom, hogy egy ennyire lebutított DS-es GTA tól ki várt nagy eladásokat...inkább tényleg egy új PSP-s részt kéne már csinálniuk, azt tuti többen megvennék
6.
6.
brolin10
psp-n tényleg jobb lenne.Az a baj hogy ds-el hogy tényleg szinte csak gyerekek játszanak vele.

5.
5.
SGT_PETER
Igazatok van psp nagyobb sikerük lenne :D
4.
4.
klemid
2.
2.
Tilla25
Sokal jobban jártak volna egy új psp részel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...