Újabb bizonyíték a nagy Duke-összeesküvésre

  • Írta: Daks
  • 2009. május 13.
  • Hír
Link másolása
Tovább duzzad a Duke akta, sokak összeesküvést látnak az elmúlt napok eseményei mögött. A teória ma egy újabb fél-bizonyítékkal lett gazdagabb!
Tovább duzzad a Duke akta, sokak összeesküvést látnak az elmúlt napok eseményei mögött. A teória ma egy újabb fél-bizonyítékkal lett gazdagabb!

A legtöbben elhiszik, hogy a Duke Nukem Forever projektet tényleg leállították 12 évnyi fejlesztés után. Mások szerint soha nem is létezett a játék, a srácok főállású Unreal Engine tesztelők voltak, a Duke csak fedősztori volt a munkálatokra, és mindenkit átvertek több mint egy évtizeden át.

Az összeesküvés elméletet követők szerint még ez sem igaz, a Duke Nukem Forever tovább él, a 3D Realms csődje csak reklám volt, hogy odafigyeljünk a játékra, és tényleg közel van már a megjelenés. Ezt bizonyítja az is, hogy a játék megmentéséért indított, a fejlesztőktől és a kiadóktól állítólag teljesen független SaveDukeNukem.com weboldalt pont egy nappal a 3D Realms bejelentése előtt regisztrálták be. Márpedig ilyenkor még senki sem tudta, hogy mi lesz a Duke Nukemmel, szó se volt semmiféle csődről, és leállításról. Ha pedig az úriember ekkora rajongó, hogy előre tudott bennfentes infókat, simán telekürtölhette volna a sajtót a pletykájával, biztosan írtak volna róla valahol. De nem így történt. És miért? Mert ez is része volt az összeesküvésre épülő reklámkampánynak - állítják egyesek. Szerintetek most mi igaz?

22.
22.
demon68
szerintem valamelyik fejlesztő aki 12 éve dolgozott a cuccon beregisztrálta az oldalt mikor megtudta, hogy dobják a projektet, ezzel próbálva elérni, hogy eddigi munkáját átvegye egy másik kiadó (talán őt is alkalmazzák megint), és nem dobják ki az egészet a kukába.
20.
20.
Jocilus
Hát én most már nem tudom mi lehet az igazság!:SSS
19.
19.
Chocho
Ami igaz: a 3D Realmsnek vége, a DNF jogai a T2-nál vannak, míg a játék eddigi darabjai Broussardnál. Ő perpill házal a cuccal, a T2 30 milláját pedig nem fogadta el.
17.
17.
dzsiádzsó
Csak tech demo volt-----> baromság,



miért kéne hazudniuk, vagy pont egy duke-ot feláldozni ha tesztelni akarnak, akár uj játékot is csinálhattak volna erre a célra, ezzel se pénzt, sem semmit nem nyertek volna, csak egy jónevü játékot tettek volna tönkre, amit ök maguk vettek :P:P full baromság



Él tovább---> de :D:D:D



Csak az utolso képeken már a full story terv ki volt adva :D:D izgalmas lesz ezután megjelenik, ráadásul full bétás ott minden látszik



Gondolkozzunk már....
16.
16.
megyesfalvi_2007
#16 Egyet kell hogy értsek veled. Igy igaz a negativ reklám is reklám. Ha 12 év fejlesztés után elkezdték volna "normálisan" reklámozni, mint ahogy a többi kiado is teszi saját játékaival ,akkor is nagy durranás lett volna révén az a 12 év fejlesztés.Na de igy, igy még azok is felkapták a fejüket akiket egyáltalán nem érdekelt ez a cim, vagy nem is ismerték az elözö részeket(mint ahogy én sem ismertem). Reklámnak tökéletes, söt...! Ugysem az számit, hogy mennyire szeretik a kiadot hanem az hogy hány példányt adnak ell, és ennek az ügyes marketingfogásnak köszönhetöen(már ha tényleg az) nagyon sok példány gazdára fog találni.
15.
15.
Daks
Igazad lehet K.G.! Ha bejelentenék, hogy nyáron jön, kiröhögnénk őket, mint az elmúlt 10 évben mindig. De így téma a Duke :). Csak legyen igazunk, és tényleg jelenjen meg!
14.
14.
K.G.
Könnyen lehet, hogy reklámfogás. A negatív reklám is reklám. Elérték, hogy mindenki róluk és az ő játékukról beszél. Szép. Én a helyükben még egy hónapig szivatném a jó népet, aztán hirtelen, különösebb előre bejelentés nélkül kiadnám.
13.
13.
iPot
Nem tudom mit higgyek. Ha tényleg befejezték akkor ez az egész értelmetlen, max a képek jók, de ha csak reklámkampány, akkor elég nagy szemétség a készítőktől.
12.
12.
g.man580
Hát mivel velünk így játszanak a fejlesztők mi is játszhatunk velük úgy hogy nem veszi meg senki Duke Nukemet ha megjelenik csak vagy 1-2 hét mulva hogy azért ők is ilyedjenek meg egy cseppet :)
11.
11.
megalonagyix
már ha befejezik egyszer xD
10.
10.
JcGross
van még 1 dolog ami alátámasztja, mégpedig, hogy a jogokat senki sem adja el.
9.
9.
n_csacsi
Gondoltam, hogy csak kamu volt az egész és ki fogják adni a játékot :D:D:D
8.
8.
klemid
Háhá! Lehetett sejteni.:D
7.
7.
Mathia$
Beszarás!

Már nem a leghosszabb ideig készülő hanem a legbonyolultabban megjelenő címet is begyűjti xD
6.
6.
Dcrysis02
Én nem bánnám ha tényleg az lenne,legalább megjelenik.Mondjuk azt eltudnám képzelni hogy egy új stúdiót akarnak alapítani és ezt kihasználva a frászt hozzák a népre a csőd témával.
5.
5.
tommy93
Nem hinném már ennyi reklám átverés után lenne valami...Gyerekek egyet tehetünk.Várunk.Már azért is várunk hogy legalább (ha igaz) megmaradt munkákat valamelyik fejlesztő és kiadó eltudná vállalni és végre pontot tenni a játék végére. De hogy mi lesz ebből azt még én se tudom.
4.
4.
Petike x
Szerintem csak azért reklámozzák, mert a fejlesztő kétségbeesetten akar új kiadót találni, de semmi sem biztos.
3.
3.
tjames
:) Ez jó!

Típus: Akta :) LOL

Ha ez tényleg csak reklámkampány, akkor az eddigi legjobb reklám, az biztos! A GOW2 féle TAG keresés kismiska volt ehhez képest!

És bárcsak úgy legyen! :)
2.
2.
Scoo
Ha ez lesz az igazság akkor egy szívlapáttal látogatom meg a kedves fejlesztő urakat amiért elmenrték játszani ezt a csőd, nem csőd, van, nincs játékot. Aztán mennék és játszanék otthon az új Duke-kal.
1.
1.
Giga0509
Nagyon remélem h kijön a képek alapján k*rva jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...