Metal Gear Solid: Peace Walker - casting fázisban

  • Írta: billadama
  • 2009. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Metal Gear sorozat következő részének már az audio munkálatait kezdik, a napokban fog eldőlni, kiknek a hangjai fognak ránk visszaköszönni játék közben.
A Metal Gear sorozat következő részének már az audio munkálatait kezdik, a  napokban fog eldőlni, kiknek a hangjai fognak ránk visszaköszönni játék közben.

Nem is olyan régen beszámoltunk róla, hogy a Mester a Peace Walkert tekinti igazán az MGS széria folytatásának. Olyannyira szívén viseli a sorsát, hogy a most kezdődő audio casting lezajlását is ellenőrzi. A hangfelvételek szereplőválogatása nem nyilvános, annyi garancia azonban elég, hogy maga Mr Kojima árgus szemei (és fülei) is szűrik a jelentkezőket. Szükség is van erre, hiszen egy játékban nagyon is meghatározó szerepük van a hangoknak és a dialógusoknak.
6.
6.
Mathia$
5.
5.
t.roli
huszti: És ezt ki mondta? Egy marokkonzol teljesen más mint egy tvkonzol... -.-

Te sem kevered össze a vizet a kajával. Nem mondod, hogy a víz fontosabb, mert előbb utóbb a másik nélkül is bekrepálsz..
4.
4.
MadDragon
De, tényleg miért kell az embernek egy másik konzolt vennie, hogy ne maradjon le a történetről? :P
3.
3.
huszti
mivel a fő konzol a playstation 2-3
2.
2.
t.roli
"ami mellesleg egy mellékkonzol" Ezt miből gondolod?
1.
1.
megalonagyix
ez hülyeség hogy olyan címet mint MSG, főleg hogy nem is kiegészítő hanem 5, csak PSP-re vinni, ami mellesleg egy mellékkonzol.. áhh..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...