Wolfenstein - Újabb gameplay pillanatok

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 9.
  • Videó
Az Activision felügyelete alatt készül a Wolfenstein, amely kapcsán most egy újabb kedvcsináló videó érkezett. A megjelenésig sem kell már sokat várni.
Az Activision felügyelete alatt készül a Wolfenstein, amely kapcsán most egy újabb kedvcsináló videó érkezett. A megjelenésig sem kell már sokat várni.


Egyre több kép és videó lát napvilágot a játék kapcsán, ugyanis közel az augusztus 21-e, amikor is a megjelenés várható. Addig már csak kibírjuk valahogy, a videó pedig igazán meghozza az ember kedvét egy jó kis lövöldéhez.
23.
23.
medvesajt
hmmm, azt kell, hogy mondjam nekem tetszik a videó. jó grafika, a hangulat is megfogott. az elöttem szólóhoz csak annyit írnék (Hofi3):

hülyegyerek, jobb lesz, hogyha nem offolnál és nem a RTCW-t hasonlítanád hozzá, mert az RTCW lett egy kicsit érdekes. nézd meg a régi wolfensteineket. hol voltak abban mutánsok meg lángoló szörnyek??? nemgondolod, hogy a készítők a régi Wolf-ot akarták visszahozni? mert a régiben nemigazán voltak ilyenek. nade mindegy mindenkinek más-más a véleménye róla. erről ennyit.
22.
22.
gamerplayer
az repülő náci az nem bug? v direkt van??
21.
21.
balu1201
21# csatlakozom hozzád! Eléggé gáz lesz ez a game ,és ez a pár perc le is rombolta a wolfenstein világot bennem! Szerintem eléggé gáz főleg ez az időlassítós színkavalkád meg repkedő nácik vagy mik?
20.
20.
potkany81
Hát ez nagyon jóra sikerült!

Igazi FPS játék!

Kár hogy nem jön ki PS2-re :-( , muszáj lesz venni már PS3-t!
19.
19.
megalonagyix
21# Egy kis újítás sosem árt... Miért a Half-Life 1-be voltak Combine katonák? Vagy a Far Cry 2 miért nem dzsungelben játszódik? Szerintem eléggé Wolfi hangulata van.
18.
18.
Hofi3
Őszintén! Ennek mi köze van a Wolfenstein-hez? Inkább olyan jövő hangulata van mint a Singularity-nek. Időlassítás??? Mi ez Bullet Time, Max Payne? Nagyon elszálltak a srácok. Szerintem köze nincs a régi-új Wolfenstein-hez, ami 2001-ben jelent meg. Ez a színkavalkád meg szörnyű. Olyan mintha egy Timeshift lenne. Szerintem nagy bukta lesz. Max annak jön be akik multiznak majd vele. Én a 2001-est is jobban szerettem single-ben. Na meg azért az nem volt ilyen agyatlan hent.
17.
17.
radko1010
ejjha azt kell mondjam tetszik, főleg az első fejlövés az elég kedves volt.

várom már
16.
16.
Takuma Sato
Huhhu de állat föleg mikor levan lassitva, és repkednek melleted a golyók. Hát az egyszerüen állat.

Az elözö része is naon tetszett, holott nem sokat gémeltem vele, igazándiból a havernak volt meg, és öt néztem hogy gémel.

Ojkor ojkor kirugdostam a gépe elöl és balfaszkodtam egy keveset én is.
15.
15.
ATi0021
Jól néz ki, remélem lesz is ilyen. Mert bizony az a kiszivárgott multis rész elég lehangoló. Ok tudom nem volt szép dolog leszedni, de mégis kíváncsi voltam mit várhatok.
14.
14.
megalonagyix
12.
12.
bledzer
num 9... tee szerintem huzz el ...eszed 0 azaz Nulla, zero. Ez egy hir, a bajodnak a forumon a helye, de ilyen megfogalmazásban még ott sem.
11.
11.
pyro
Valaki nem bannolná ki azt a bizonyos fenegyereket 1 hétre legalább? Légyszi :D
9.
9.
K.G.
9: ??

1.: Semmi köze a hírhez.

2.:Azért nem tudod felrakni, mert HÜLYE vagy.

3.:Azért indul kis felbontásban, mert nagyon régi, csak azt tudja a motor.

4.: Rohadj meg inkább te.

9.
9.
pyro
9: ha bajod lenne valakivel, akkor inkább priviben.
8.
8.
Vikitiki
a rák egye ki a starcraft 1 et nem tudom fölrakni ha fölis rakom nem indul csak szar fölbontásba rohaggyon meg még az is aki kitalálta a star genyót

:)))))))

meg az összes pc-s aki azon játszik
7.
7.
SGT_PETER
Nagyon jóóó jöhetne már :)
6.
6.
pyro
Ecsém, ez aztán a játék! :D Tiszta Indián János, csak kicsit durvább megvalósításban.:D
4.
4.
amd33
Nekem nagyon nem jön be semmi extra... kipróbálom hátha de szerintem nem fog majd meg...
4.
4.
Killerbee
Mintha csak a singularity-t neznem mondjuk mind2 raven cuccSzereintem nincs ezzel semmi baj. A 2 elodje is jo volt remeljuk ez is hoz vmit.
1.
1.
Fr33K
Így elnézve számomra egy agyatlan és érdektelen hent game. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...