Singularity - újabb kedvcsináló HD minőségben

  • Írta: Skull
  • 2009. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Nem rég egy újabb videó látott napvilágot, melyben a Raven Software műhelyében PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Singularity-t láthatjuk!
Nem rég egy újabb videó látott napvilágot, melyben a Raven Software műhelyében PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Singularity-t láthatjuk!



A hamarosan megjelenő játékot rengeteg játékos várja izgatottan, hiszen a Singularity forradalmi ötletével minden bizonnyal nagy sikereket fog elérni. Egy repülős  baleset következtében lezuhant kapitányt alakítunk majd, akinek feladata egy eltitkolt sziget felderítése, mely 60 éve pusztult ki egy fúziós robbanás miatt. A játék szeptember 30-án fog megjelenni, szeretettel várjuk!
12.
12.
X360_FaNbOy
Nagyon jól néz ki...nekem teccik...am az tényleg AK-47 vagy 74..xd......kedvenc fegyóm cod4-ben :)
11.
11.
drat576
Ez meghozta a kedvem, nagyon jónak ígérkezik szerintem.
10.
10.
gamerplayer
Az nem AK-47 red dot sightal "mint cod 4 ben"
9.
9.
Mathia$
És dejó!

M4A1 mint a cod4ben!
8.
8.
Mathia$
nagyon király game lesz!
6.
6.
Gula
Azt hittem, hogy ez az a játék, aminek a trailerében egy fickó rohangál egy romos városba, majd meg küzd pár alakkal egy palack vizért......segitene valaki, hogy melyik játékról beszélek éppen
5.
5.
megyesfalvi_2007
Nagyon hangulatos, felkerült a várolistámra. Lehet ti is észrevettétek de szvsz a szin, meg a látványvilágnak van egy enyhe BioShock beütése, ami méginkább fokozza a játékélményt.;)
4.
4.
Theodor
Nem Csak a videót kéne megnézni, hanem a hozzá írt cikket is elkéne olvasni, mert ilyenkor kiderülnek egyes információk, mint például a megjelenés dátuma.

Nem akarok senkibe se belekötni, de azért már el kéne olvasni, legalább csak azért mert mások fáradoztak vele, hogy megírják...
3.
3.
Theodor
Most idézni fogok:

"A játék szeptember 30-án fog megjelenni, szeretettel várjuk!"



1.
1.
zookill
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...