ZEQ2 Lite - Dragon Ball játék Quake-alapokon

  • Írta: JoHnNiEE
  • 2009. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Két típusú ember létezik a világon: az első imádja a Dragonballt, a második utálja. Akira Toriyama viszont nagyot alkotott, mondhatnám műfajt teremtett.
Két típusú ember létezik a világon: az első imádja a Dragonballt, a második utálja. Abban viszont mindenkinek egyet kell értenie, hogy Akira Toriyama valami nagyot alkotott, mondhatnám műfajt teremtett.

Véleményem szerint ez volt az első anime, ami "igazán" elérte a nyugatot és hihetetlen sikereket ért el a világ számos pontján, megismertetve a világgal az "anime" szót. Már több éve annak, hogy megismerhettük Son Goku és barátai történetét, de a sorozat még mindig nagy népszerűségnek örvend.

Kedves moddingolós oldalamat böngészve, egyszer csak megakadt a szemem. ZEQ2 Lite: egy laikusnak eme név nem mond semmit, ám egy Dragonball-fanatikusnak annál inkább. A mod fejlesztését 2002-2003-ban kezdte el egy baráti társaság, annak az időnek a legjobban moddolható játék motorja alatt (a gyengébbek kedvéért: Quake 3). Az elmúlt évek során a csapat nem mutatott túl sok életjelet, fel-felbomlott, újjáalakult. A fanok már reményt vesztve mondtak le a modról, de végre változás történt, elérkeztünk ehhez a ponthoz is: 2009. szeptember. 1-jén elérhetővé vált eme lelkes modding csapat hosszú munkájának  eredménye. (Igaz  még csak béta állapotban tudhatjuk magunkénak.) Nagyon igényes modot kapott a közönség. Van benne minden mi kell, minden mi szem-szájnak ingere, minden, ami egy Dragonball fant a lábáról ledönt. Csili-vili grafika, csihi-puhi, nagy robbánások és még folytathatnám. A béta verzióban 3 játszható karaker és egy pálya található, ami az idő folyamán bővülni fog. Nem is szaporítanám tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek!

38.
38.
naabs
Valaki tudna segiteni elözö gépem sokkal bénáb volt és simán elment lagg nélkul most pedig vetem 1 ujat win7 van rajta nem xp és egyszeruen akad mint állat még a menu is valaki tudna segiteni ha igen pls segitsen yepike@gmail.hu ide irjon már valamit :D pls :P
37.
37.
1995.10.15
Sziasztok.én is játszom rajta de nekem meg angol szerverek és angol játékosok vannak.ha valakit érdekel hogy létrehozni egy magyar szervert irjon nekem.:) skyp vagy facebook köszi..:D
36.
36.
orlando91
ha valaki tud egy müködő szervert vagy van neki az irjon már pontos dátumot hogy mikor lesz lesznek fent rajta mert szeretném már nagyon kipróbálnia játékot
35.
35.
RC12real
Hogy kell felmenni egy szerverre?Vagy is magyarul,ha megvan egy szerver ip címe,azt hova írjam be a játékon belül,hogy fel menjek rá?
34.
34.
criss000
Hello tudna valaki segiteni.leszedtem..de nem tok belépni a servere..de még a gép elen setok játszani csak egyedül vok a pályán..elöre is köszönöm.
33.
33.
SSJ Gábriel
#12: f+d egyszerre.(Már ha nem változtattál a controls-on.
32.
32.
cristof198411
Sziasztok!Tudna nekem segiteni valaki hogy hogyan tudok a szerverekhez,vagy ip cimes szerverekhez csatlakozni?Nagyon szivesen kipróbálnám milyen is lehet :)
Amikor beirom valaki ip cémét akkor is csak számol,és nemtudok rámenni a szerverre:(A segitségeket előre is köszönöm :)
31.
31.
John Scarlet
Vegyél fel msn-re: p3tyuka@gmail.com
30.
30.
udvary94
ha valaki még itt van, tud egy szervert az szóljon

Köszönöm!!
29.
29.
p3tyuka
Hogy kell botokat berakni amikor single playerezek, mert engem nálam nem engedi, pedig ott beállitottam a táblázatnál hogy legyenek botok, de sehogysem, egyedul vok a pályán :(
28.
28.
balu19970614
Miéert van ez???? de valaki írjon már!lécci nagyon fontos!:'(
27.
27.
balu19970614
valamiért nem enged csatlakozni a szerverhez!csak csatlakozik folyamatosan!:S
26.
26.
balu19970614
sziasztok hogy kell át változni ssj1 be meg ienekbe? meg mikor jön be vegita??
25.
25.
raczviktor
Itt van a server címe:

74.194.99.70

Gyertek játszani, nemsokára Krillin is lesz benne!
24.
24.
p1r4t3
Nekem bejövős a cucc! Csak nem talál szervert!

Ha tudja vki hogy mi a baj akkor irjon ide!

Előre is köszi!
23.
23.
terenceHill
:) xbox 360 DBZ Burst Limit azt kész. Az olyan mintha egy az egyben a rajzfilmmel nyomnád. Beszarás :)

csak nehéz irányítani, mert a jó trükköket majdhogynem tizedmásodperc pontosságú időzitéssel kell lenyomni. Ezért még én sem játszottam vele sokat. Van más jó helyette.
21.
21.
dareal
csak tipp:

akinek szaggat, grafikai problémái vannak: ati kártyátok van?

ha igen, akkor érdemes rákeresni az ati quake 3 fixekre, ill catalyst nyenyenyunyákra, mivel ez a játék q3 engine-re épül, ami opengl-es, így lehetséges, hogy ati kártyákkal kell valamit okoskodni (ati kártyák nem nagyon szeretik az opengl-t, a q3 meg opengl-es)
20.
20.
felegyi
16# Mióta? Mióta Batri pilóta :)! Hááát, mer egy jóóóóóóóóó ideje... sztem még azelőtt mielőtt az oldalra kerültél volna, vagy még azelőtt :).



Jah köszönet K2-nek hogy szólt hogy Batri beszólt :D... csak vicceltem xD!
19.
19.
LiMiT
Aki neten szeretni játszani: 74.194.99.70 :) Most 3an vagyunk fent. :) Értelemszerűen én vagyok a LiMiT.
18.
18.
LiMiT
18: Nálam sincs se szeró, se akadás. Egy hiba van eddig, fekete a fű. Vagyis ami a képen zöld, az nekem csak sötétség :S Amúgy minden baró. Bejövős a cucc :)
17.
17.
azurman
Nálam nincsen akadás,viszont szervereket nem nagyon lát....:s
16.
16.
mdr88
bocsi a hülye kérdésért de ehhez ugye kell a quake3 alapjáték is.... nem túl sűrűn moddolom a játékokat és gondoltam biztos ami biztos rákérdezek
15.
15.
Batri
OFF: felegyi te mióta vagy modi? o.O XD
14.
14.
Giga0509
11:nálam is nagyon akad :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...