Lord of the Rings Online - Úton a második expanzió

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 5.
  • Bejelentés
A Turbina bejelentette, hogy már dolgoznak a nagysikerű The Lord of the Rings: Online következő lemezes kiegészítőjén, melynek alcíme Siege of Mirkwood lesz.
A Turbina bejelentette, hogy már dolgoznak a nagysikerű The Lord of the Rings: Online következő lemezes kiegészítőjén, melynek alcíme Siege of Mirkwood lesz.


A Mines of Moria után játszódó történéseket hivatott bemutatni a következő nagy kiegészítő, amely a Bakacsinerdőben vívott csatára helyezi a hangsúlyt. A Turbine emberei ismét igyekeznek minden apró részletre odafigyelni, s olyan nyalánkságok várnak majd a kalandorokra, mint a 65-ös szinthatár, új Skirmish rendszer, új insták és természetesen megannyi új quest és fegyver, amelyekkel még változatosabbá és élvezetesebbé tehetjük kalandozásainkat Középföldén. A Siege of Mirkwood megjelenése még az idei évben várható, és 20 dollárnak megfelelő pénzösszeget kell majd kifizetnünk érte, ha játszani szeretnénk.
9.
adikas
Terawatt msn felveszel vagy ha fremail címemet magadom ott írd már le mennyibe kerül meg stb.Csak hogy akkor ha itten nem lehet akk inkább itt ne ird le.
8.
Terawatt
elirtam: offgamers pont com
7.
Terawatt
lehet orcsobban szerezni játékot a neten , biztonságos nem reklámként irom de azért nézzétek meg megéri offgamer pont com
6.
adikas
Én eredetiben megvettem haveromtol fél áron lassan 2 éve ,de bármilyen lotr fan vagyok nem szívesen adnák ki érte havonta vagy 2 havonta 8000 vagy mennyit.
5.
d3st88
Gyerekek, nehogymár a LOTRO-n spóroljatok. Szinte ingyen van a játék. MMORPGvel tört szerveren játszani pont olyan, mint óvszer helyett nejlonzacskót használni.

Ha mindenképp ingyen akartok játszani, van LOTRO trial. Azt hiszem 7 vagy 10 napos.
4.
tasareo
2: Sajnos nincs:S én is játszanák vele, de nincs:S:S
3.
Ghost
2: Kétlem, hogy lenne.
2.
adikas
Gondoltam itt is megkérdezem ,de már hosszú évek óta keresem ugyhogy nuku reményel kérdem, nincs hozzá tört szerver a lotr online shadows of angmar-hoz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...