Star Trek Online - a végső határ

Space. The Final Frontier... Így kezdődik a Star Trek Online előzetese, mely szavak sok rajongó számára lehetnek ismerősek - két percnyi gameplay anyag érkezett a minap.
Space. The Final Frontier... Így kezdődik a Star Trek Online előzetese, mely szavak sok rajongó számára lehetnek ismerősek - két percnyi gameplay anyag érkezett a minap.A Cryptic Stuidos játékának új előzetesében idegen világok és fajtok tűnnek fel, köztük a klingon és persze a borg, akik nélkül nincsen Star Trek játék. Látható még néhány csllagközi csata,  felderítő csapatos kutatás és harc a hídon, valamint egy módosított Sovereign osztályú hajó is. Rajongóknak tetszeni fog, jó mulatást!
11.
pepsus
12: ugy mondod ezt mintha mar most tudnad h egyik jatek se bukik el a 2 közul :) Mind a 2 igeretesen nez ki de soha nem lehet tudni. Par mmo megmutatta mostansag h hiba nez ki jol 1 game a traileren v betan, sok mindent az endgame dönt el.
10.
megalonagyix
A grafika teljesen rendben van. De hogy állja meg ez a helyét az új Star Wars mmo mellett? Nagy háborúk lesznek még itt.
9.
V1SoR
Úgy tudom volt már konzolon mmo, a Final Fantasy XII. És a XIV is mmo lesz, ami kijön PS3 ra is.
8.
bzsp
ha pc akkor felejtős...arra már nem veszek gameket...
7.
AKI94
na most nem azért de én mintha ezt nyáron láttam volna
6.
Ecneb
szerintem minden platformon lehet mmo, a kérdés az hogy ki írná át másra?
5.
fojesz
4.
westZsolt
2.
triplet
#2: miért? ps3-on hogy akarsz megoldani egy mmorpg-t?:D
1.
Dinosaur
Ezt mintha már pár hónapja láttam volna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...